Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 26 ekim 4-11 arası ovulasyon gösteriyordu, bugün sağlı sollu kaşık batmalarım var anlayamıyorum acaba yumurtlama belirtisi mi

Ovulasyon döneminde bende ağrı batma yapıyor biraz.

Bir de havalar soğudu ayaklar falan üşüyünce vücut daha fazla ağrı hissettiriyor..

Kuzular progesteron hakkında sormak istediklerim var, dün bir kişi anlattı ama şu an bulamadım
Yumurta çatladıktan sonra 10’un üstü isteniyor genelde ama kaynaklarda 5’in üstünde olması çatlamaya işaret ediyor.
Kimisi yumurta kalitesi vb bahşediyor ama yumurta kalitesi yalnızca tüp bebek sürecinde anlaşılır diyen de çok..
beni aydınlatır mısınız

Beni de ekler misiniz sat 22 Eylül bat 23 Ekim deneme süresi 2 ay yaş 30

Merhaba, 31 yaşındayım bat 1 ekimdi. İki gün geciktim ama test negatif. 15 aydır deniyoruz, Mart ayında boş gebelik yaşadım ve kürtaj oldum.
Merhaba kızlar, batımın üstünden 5 gün geçti, bugün silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm sonunda, sabah kan verdim sonuç yarın çıkacak inşallah bu sefer sağlıklıdır dua edin lütfen

Canım 15.gün çatlamışsa onu orada sıvı olarak görür yarın ya da çatlamak üzere olduğunu da. Ben 15.gün gitmiştim bana boyutunu demişti 3 günü iyi değerlendir demişti.
Sağ ol canım için rahatladı bileyim en azından ne durumda olduğunu senin regl songun kaç gün sürüyor benim 26 27 o yüzden tam ortalayamadım diye telâşlandım

Olgunlaşınca tadı düzelir değil mi? Hiç böyle yememiştim
Ben de geçen hafta şoktan almıştım aci çıktı atmak zorunda kaldım ne yaptıysam o aci tat bi sure gitmedi bime gelenlerden de almıştım o da öyle çıktı faydalı ama pahalı atıyorum diye alamiyorum korkumdan

Maşallah ne kadar sabirlisiniz geç döllenme olmuştur belki hemen gidip kan verin ya da evde test yapın gebelik yoksa bile gecikme nedenn oldu onu öğrenir tedbir alırsınız

Maşallah ne kadar sabirlisiniz geç döllenme olmuştur belki hemen gidip kan verin ya da evde test yapın gebelik yoksa bile gecikme nedenn oldu onu öğrenir tedbir alırsınız
Çok sabırlı değilim ya Üç kere test yaptım. 2si idrar biri kan. aklımda çıkıp test almak var şuan ama çok korkuyorum.
Sırtımın ağrısı, kasıklarıma giren ani kasılmalar çıldırtıyor beni.

Yumurta kaliteli olabilir evet ön ve üstünde ama kesin demek değil progesteron ön ve ustuyse yymurtla çatlama olayları akışında seyrediyor alta doğru indikçe sorun mesela benim sıfır:)

Negatifse zaten er ya da geç ogreneceksin beklemek daha fazla heveslendiriyor insanı yani bence bekledikce ümit daha çok artıyor yıkım daha çok artıyor inşallah pozitiftir beklediğinize değer ama geç döllenme olabilir o yuzden öncesinde negatif çıkmış olabilir

Bekleyip kendi kendini yeme git kan ver rahatla. Nasıl bir sabır bu?
Belki mevsimsel bir değişimdir. Ona göre hareket edersin

Beni de ekler misiniz sat 22 Eylül bat 23 Ekim deneme süresi 2 ay yaş 30
Hosgeldiniz sizinle bat tarihlerimiz aynı beraber bekleyip görelim insallaj bu ay bize uğurlu gelir
Merhaba kızlar, batımın üstünden 5 gün geçti, bugün silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm sonunda, sabah kan verdim sonuç yarın çıkacak inşallah bu sefer sağlıklıdır dua edin lütfen
Muhtemelen vardır canim insallah güzel günler sizi bekliyor olsun sağlıkla al kucağına

Sağ ol canım için rahatladı bileyim en azından ne durumda olduğunu senin regl songun kaç gün sürüyor benim 26 27 o yüzden tam ortalayamadım diye telâşlandım

Normalde 27,28, günde bir adet olurum bazen çok nadir de olsa değişiyor Mevsimsel veya aldığım ilaç birşey olursa ama 15.gün gittiğimde 19 mm yumrtan var 3 gün ilişki dedi. En son ne zaman gittin kaçtı yumrtan? İlaçla mi büyüttüler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…