• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 2.asimi olsam mi olmasam mi derken kendimi hastanede buldum biontech olacağım Rabbım e emanet geldim artık hayirlisi Allahtan

Şifa olsun. Kim ne derse desin ihmal etmeyin.

Dün yine hamile bir kadın covid nedeniyle yoğun bakımda haberi vardı. İkiz bebekler 7 aylık doğurtulmuş küvezde kan aranıyor. Aile perişan..

Bat bekleyenler kasık ağrınız varmıı

Bat yarın ama kasık ağrım yok denecek kadar az.
Tuhaf olan regl olacağım zaman daha çok şişkinlik, sancı ve bunalım hissederdim. İçimden gidip kan vermek geçiyor ama geciksin öyle giderim diye tutuyorum..
Kan verip negatif çıkıp regl olursam çok koyar bana. O yüzden bekliyorum..

Aynen burası da derya deniz.. Çok fazla doktor olduğu için daha çok kafan karışıyor.. Ama anladığım doktorun tecrübesi ve kalabalık olmayan doktoru bulmak.. Çok kişi ile ilgilen doktorda başarısızlıkta çok oluyor gibi..
Öneriler gelir inşallah canım. Bu arada femara veriyor ya doktorlar bize, bu bir kanser ilacı hatta adet görenler kullanmasın yazıyor. Doktorlar neden yumurta büyümesi için veriyorlar acaba?

Şifa olsun. Kim ne derse desin ihmal etmeyin.

Dün yine hamile bir kadın covid nedeniyle yoğun bakımda haberi vardı. İkiz bebekler 7 aylık doğurtulmuş küvezde kan aranıyor. Aile perişan..
Allah korusun oldum asimi tesekkurler insallah şifa olur dediğiniz gibi 😊

Günaydın kızlar yumurtaya bakmak için doktor bugün çağırmıştı ama hastanede yokmuş devlet hast. doktor nobetten çıkmış şansıma ☹️ bugün döngümün 14. Gunu yarin gideceğim mecbur 15. Gün olacak ovulasyon kullanmiyorum bu ay çatlama var mi gelişti mi gormek için çok mu geç olur takip yaptıranlar yardımcı olabilir mi bana lütfen 😟
akıntını kontrol et canım ordan anlayabilirsin yumurtlamanı. ama yarın da görse çatlamışsa da yarın yine ilişki için şansın olur

Bat yarın ama kasık ağrım yok denecek kadar az.
Tuhaf olan regl olacağım zaman daha çok şişkinlik, sancı ve bunalım hissederdim. İçimden gidip kan vermek geçiyor ama geciksin öyle giderim diye tutuyorum..
Kan verip negatif çıkıp regl olursam çok koyar bana. O yüzden bekliyorum..
Test yapınn varsa çıkar 😍

akıntını kontrol et canım ordan anlayabilirsin yumurtlamanı. ama yarın da görse çatlamışsa da yarın yine ilişki için şansın olur
Anlamıyorum hic akıntıdan ıslaklık hissediyorum bugün ama bilemiyorum şartladim kendimi doktor görüp söyleyecek diye sansima olmadı iste yine de 4 gündür degerlendiriyoruz yine devam

Yaş 29. 13 aylık evliyim. Hormonlardan anlayan varsa yorum yapabilir mi
Tsh 3.25
Estradiol 34.93
Fsh 7
Lh 5
Prolaktin 42
progeateron 0.261

Canım Şişli memorial bu konuda en iyisi gibi sanki. Ben buradaki başlığı da takip ediyorum arada. Yıl sonuna kadar vakit verdim kendime ihtimal olursa diye okuyorum yazılanları. Yüksek oranda memnun kalınıyor istersen bir o topici incele. Hem eşinin değerlerini yazarsın o süreçten geçenler neler yaşamış onu bir sorarsın
Aynen doğru ama 2-3 gündür tüp bebek gruplarını okuyorum sürekli doktora gidip geliyorlar… ben anadolu yakasındayım açıkcası kara kara düşünüyorum nasıl gidip gelebilirim eşim yoğun çalıştığı için kendim gidip geleceği şekilde ayarlama yapacağım..

Yaş 29. 13 aylık evliyim. Hormonlardan anlayan varsa yorum yapabilir mi
Tsh 3.25
Estradiol 34.93
Fsh 7
Lh 5
Prolaktin 42
progeateron 0.261
Merhaba
Prolaktin biraz yüksek ve tsh için t3 ve t4 baktırabilirsin, biraz düşük olsa iyi olabilir.
AMH baktırmanı da öneririm🥰

Kızlar dün aldığım avakado acı çıktı ya, dışı biraz yumuşaktı kestim içi çok sert ve tadı acı

Olgunlaşınca bu acılık geçer mi, çok midem bulandı ya of 🤮 üstüne 2 dilim baklava yedim halâ geçmedi DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm Maviesra Maviesra
Canım elma ile avokadoyu bir poşete bağla çabuk olgunlaştırır. Bir de yumuşamadan yeme o zaman daha tatlanır. Zeytinyağı ve az tuz koyuyorum ben avokadoyu çok sevdiğim için yağda eriyen vit. İçerdiğinden zeytinyağı ile tüketmek çok sağlıklıymış

Kızlar dün aldığım avakado acı çıktı ya, dışı biraz yumuşaktı kestim içi çok sert ve tadı acı

Olgunlaşınca bu acılık geçer mi, çok midem bulandı ya of 🤮 üstüne 2 dilim baklava yedim halâ geçmedi DenizKoKuLuMm DenizKoKuLuMm Maviesra Maviesra
Aynen canım icin de herhangi bir bozulma yoksa yumuşamasını bekle iyice olgunlaşması lazım geçer yani. Daha olmamış belli ki.

Günaydın kızlar yumurtaya bakmak için doktor bugün çağırmıştı ama hastanede yokmuş devlet hast. doktor nobetten çıkmış şansıma ☹️ bugün döngümün 14. Gunu yarin gideceğim mecbur 15. Gün olacak ovulasyon kullanmiyorum bu ay çatlama var mi gelişti mi gormek için çok mu geç olur takip yaptıranlar yardımcı olabilir mi bana lütfen 😟

Canım 15.gün çatlamışsa onu orada sıvı olarak görür yarın ya da çatlamak üzere olduğunu da. Ben 15.gün gitmiştim bana boyutunu demişti 3 günü iyi değerlendir demişti.

Canım elma ile avokadoyu bir poşete bağla çabuk olgunlaştırır. Bir de yumuşamadan yeme o zaman daha tatlanır. Zeytinyağı ve az tuz koyuyorum ben avokadoyu çok sevdiğim için yağda eriyen vit. İçerdiğinden zeytinyağı ile tüketmek çok sağlıklıymış
Bende elma dilimi gibi yapıyorum ince ince üzerine limon sıkıyorum tuz döküyorum muhteşem oluyor 🤤 Zeytin yağı hiç dökmemiştim bundan sonra dökerim. Zeytin yağından bol ne var bende. Üretimini yapıyorum😂

Olgunlaşınca tadı düzelir değil mi? Hiç böyle yememiştim

Back