Gebeliğe Hazırlık Ekim 2021 itibariyle gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bazen lh dağılması geç olblr tekrarlarsın canım daha silinecektir her ay aynı olmuyor çatlama bazı aylar hep siliniyor bazı aylar azcık da olsa oluyor bende de öyle oldu.
Ben yarın hastaneyi arayacağım ne diyorlar bakalım aşılama için geleceğim rapor için önceden gelmem mi lazım onu soracağım.
Bir gebelik daha yapayım yarın diyorm

Yarın güzel haberini bekliyorum

Isırgan otunu nasıl kullandınız.

Hanimlar bebde 2. Asilama icin tedaviye basladim bu donemde etmem gereken dua ,yapmam gereken bisey var mi onereceginiz lutfen mesaj olarak atin
Yumurta kalitesi için avokada ari sütü bal polen tüketim ceviz çiğ badem esiniz keçiboynuzu özü tüketsin sağlıklı beslenin en önemlisi hakkinizda hayırlısı meryem süresini okuyabilirsiniz bol bol ayet-el kursi bide

Aynen baş anamolisi %70 çıktı. Yok ya bıraktım artık direk tüp bebek kafasındaym. Amirim ile de görüştüm. Ocakta işlemlere başlayacağız. Bende biraz ruhen dinlenmiş olurum.. Sebepsiz olması daha çok yıpratıcı....

Tarif verebilirmisiniz kaç gün içtiniz günde kaç defa. Ne şekilde mesela aç yada tok mu
tok karnina icmek iyi ac icince midem agridi 1 gun durdum ertesi gun ictim gunde 1 bazen 2 ictim sabah aksam cok sanciliydim cunku regli zmanimda bitince biraktim kanamam bile degisti ama bayada rahatladim

Canımm cevap için teşekkürler onu yazmayı unutmuşum
progesteron:
3.gün 0,543
21. Gün 26,12
Ne anlama geliyor peki bu

Pko sanmam düzenli regl görüyorum

Lh yüksek olunca pco diyolar sana öyle bise dedilermi e2 degeri 3 güne göre iyi ama diğeri için bise diyemiycem ondan pek anlamıyorum kaç olmalı diye
Hayır canım kadın doğum asistanı arkadaşa gösterdim anormal bişey görünmüyor dedi
Benim bildiğim Lh fshdan yüksek olmamalı eğer yüksek ise yumurtanızın çatlamasını engeller. Birde lh değerinize yumrta çatlamış diye mi bakılmış malesef yumurtanız çatlamamış
Canım kadın doğumcu istemedi bunları çatlama için bakılmadı aslında tsh ımı kontrol edecekti eşim ben 21. Gün olsun diğerleri de bakılsın elimde bulunsun istedim ama işte kadın doğum doktorum izindeymiş sadece bi asistan arkadaşa baktırdım o normal görünüyor dedi çatlama olmadığını nasıl anladın sen ben onu hiç anlamadım değerin kaç olması gerekiyor ki
Canım benim bildiğim Lh ve hsg değerleri aynı veya birbirine yakın olmalı. Lh , fsh den bu kadar yüksek olmamalı sende pco var sebebi de bu. Diğer değerlerin güzel
Pko için oranın 2.5 üstü deniyor ama 1 küsür çıkıyo normal kabul ediliyor sanıyordum regl düzensizliğim de yok ki hiç anlamadım yoktur inşallah
Bu değerlerin regl dönemi olması gereken aralıkla regl dönemi dışında olması gereken aralık farklı diye biliyorum ben. Ona göre değerlendirmek lazım
Evet aslında bazılarının karşılarında yazıyor ama şimdilik sadece asistana gösterebildim

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar
minnak123456789minnak sana da aynı şekilde arkadaşım teşekkürler

Sadece şimdi ben bunları alıp kadın doğuma genel kontrol ve değerlendirmeye gittiğimde elimde 3. Ve 21. Gün değerleri var zaten ama vajinal muayene açısından kaçıncı gün gitmem daha doğru olur sizce?

Yine regl 3. Günü gidenler var ya da regl ortası yumurtlama zamanı mı gitmeliym veya regl bitiminde mi ona karar veremedim

Evet d vit önemli doktorumda öyle dedi . Fıs fıs vermisti 30 gün boyunca kullan dedi

Benimde cok agrili geciyor ama ilk gun rezene cayini hemen yani basimda tutarim doktor dedi zaten sen agrili gruba giriyorsun diye ama magnorm diye bi tablet yazdi bana adetin ilk gunu iciyorum baya toparliyor rahat geciriyorum . Agri kesici kullanmayin diyorlar ya . Kadın olmak iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…