• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM 2020 Dondurulmuş Embriyo Transferi Olacaklar

Hiç bilmiyorum valla canım yarin belli olcak zaten ilaçları saldim estrofemi falan aklıma gelince içiyorum😂Yarın belli olur oğlumda 3 aya kadar ilaçlarımı kullandım sonrasında bıraktım cleksan hariç onu 8.5 ayıma kadar kullandım
Valla ben saati saatine iciyrm doktor hiç aksatma dedi ya korkuyrm bazen unutunca vicdan azabı çekiyorum ya birşey olursa diye

• Beğen
Reactions: Z P
Valla ben saati saatine iciyrm doktor hiç aksatma dedi ya korkuyrm bazen unutunca vicdan azabı çekiyorum ya birşey olursa diye
Doğrudur kuzum ben saatlerine hiç dikkat etmiyorum gün içinde içiyorum. Doktorum sağolsun öyle saati saatine iç demedi
Nasılsa giriyor mideye her türlü😂

Aradik ariyoruz doktoru ulasamadik hala. Simdi yine gittim wcye peceteyi atiyorum kizlar özür dilerim simdiden ama nasil bi kanama oldugunu anlatamiyorum tam
Kuzum bence hiç korkma 🥰Kesin kese yanlarından geliyordur keseyle alakası yoktur. Senden güzel haberler bekliyoruz canım. 😍😍😍Dualarımız seninle

Kızlar su icince midem bulanıyor.
Yemeklerde bişi yok
Sadece suya karşı...
Değiştirdim farklı su içtim yine aynı
Çay içiyorum bişi yok.
Bu şekilde hamilelik olur mu ya
Su içmeden olur mu cnm bende hamile değilken nefret ederdim su içmekten şimdi su şişesini ayirmiyrm yanımda aklıma geldikçe iciyrm

Kızlar Cok kotuyum bi bakin nolur
Gecen hafta carsamba gunu doktora gittik. Keseyi gordu yolk sac mi ne onuda gordu cok guzel hareli filan dedi kanana alani yok hersey cok iyi dedi. Haftaya cuma kalp atisi icin cagirdi. Ben yogun mide bulantisi yasiyorum 10 gundur birde bel agrim vardi. Onun disinda normaldim. Biraz once esim isten geldi sofra hazirliyorum tam islaklik oldu ki cok oluyo akinti zannettim wcye kostum hemen bi baktim kan ve kipkirmizi utanmasam atarim buraya yani normal pihtisiz safi kan. 5-6 pecete ayri ayri sildim o kadar geldi yarim cay bardagi gelmistir yada tam bilemiyorum suan hala şoktayım. Hastaneye gidemiyoruz cunku pandemi hastanesi ve cok yogun baska yakinda hastane yok burada. Prolutex vur dedim esime hemen. Yasayanlar yazabilir mi lütfen kaybetmis olabilirmiyiz sizce
Allah korusun canım kan sulandırıcılar yapıyor benımde oldu ama kahverengi kanama alanı varmış panik yapma bişey olmamıştır inşallah 🙏🏻

Kizlar siz doğum ücretlerini arastirdiniz mi hic. İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz güzel hastane olursa haberim olsun 😂Mümkünse uygun olsun. 3 den fazla olmasın.

Back
X