- 11 Ağustos 2017
- 1.021
- 850
- 123
- Konu Sahibi karamel Latte
- #14.441
Bende yapıyorum aynı şekilde genellikle de sol kolumu ve ayağımı yapıyorumYa gece uykuda neyse olur ama sabah kalkarken niye yapiyrm belimi falan kitlatmaya calisiyrm dengesizim ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yapıyorum aynı şekilde genellikle de sol kolumu ve ayağımı yapıyorumYa gece uykuda neyse olur ama sabah kalkarken niye yapiyrm belimi falan kitlatmaya calisiyrm dengesizim ya
Çok uyuyunca kızın olur derler bizim büyüklerÇok uyuyorum ben ya
Yaaa çin takvimine baktim erkek diyo odaÇok uyuyunca kızın olur derler bizim büyükler![]()
Bizim ilaclar da seninle ayniAaa evet ben de salı günü ona başladım. O mu yapıyor acaba? Ama benim doğal gebeliğimde de böyle olmuştu. Ödem ve gaz bence
Aynen karnımı germek çok iyi geliyor bana ama bı taraftanda korkuyorumBak diyorum bu durum gizli gebelik belirtisi. Böyle inada inada yapasım gelirdi.
Tamam canim denicem insaAllah işe yarar canımHamilelikte sadece şampuan kullandım. Yves Roche
Demir düşünce canın et çeker. Kendin köfte yap, et haşla ye canım. Ama iki saat öncesinde ve sonrasında çay ve süt ürünü tüketme de kana dönüşsün
Nete bir yazı ver bak neler diyor. Ciğer miğer ne kadar sevdiğim şey varsa zararlı![]()
Ayy tulum peyniri niye yasakYeme canım. Şarküteri ürünlerinin hiçbiri yenmiyor hamilelikte. Tulum peyniri, keçi sütüyle yapılan her şey yasak. Et ye bol bol kan olsun![]()
İnsaAllah canım valla zaman gecmiyor dedik aha 1 gun kaldıHahaha okudum okudum o yazıyı
Az kalmış minik kuzuyu görmeyegüzel haberlerle gel insallah
![]()
Valla bende dün kuzenler çok ısrar etti bak diye onlar hep baktı çıktı bide ben bakayım dedim erkek çıktıÇin takvimini bende denemiştim oğlumda Allah bilir tabi öylesine bakmıştım oğlan yazıyorduŞimdi baktım kız diyor. Allah bilir yinede kız olursaada sevinirim oğlan olsada sevinirim.
Olsun ya eğlence işte yoksa Rabbimden başka kimse bilemezValla bende dün kuzenler çok ısrar etti bak diye onlar hep baktı çıktı bide ben bakayım dedim erkek çıktı
Evet canım benim pgt li. 2 Side öyle. Ve 2 li 3lu testlere girmedim. Normalde de kendim istemedim. Sadece renkli ultrasona gir dediler şükür ondada sorun çıkmadı. İkincisinde ona da girmeyi dusunmuyorumKızlar ya birşey soracağım. Aranızda pgt yaptıran varmı? Benim embriyolar pgtli 2si de. Pgt yapılınca hamilelik boyunca bazı testlere gerek kalmıyormuş. Hatta geçen gittiğimde doktorumda söyledi siz en baştan yaptırmışsınız o testleri oyüzden bizim yaptırmamızd gerek kalmıycak diye ama çok üstünde durmadım konunun. Acaba hangi testleri yaptırmama gerek kalmıycak yada hangi testleri yaptırmam gerekicek?bilgisi olan varmı yaa
Zaten ikizlerde 2li 3lü testlerin doğruluk payı da azmış öyle okudum bazı topiklerde. Renkli ultrasona kaç aylıkken giriliyor? Kesinlikle tamam ben hamileyim herşey yolunda cinsiyeti nedir acaba yada mobilya kıyafet falan bakayım laylaylom kafasına giremiyorum ya. Resmen kontrole gün sayıyorum gideyim dr herşey yolunda desin. Acaba ne zaman bu kafadan çıkarım ya. İşte olunca zaman illa geçiyor ama evde olunca özellikle eşim de 24saat nöbette olunca bu düşüncelerden resmen başıma ağrılar giriyor yaEvet canım benim pgt li. 2 Side öyle. Ve 2 li 3lu testlere girmedim. Normalde de kendim istemedim. Sadece renkli ultrasona gir dediler şükür ondada sorun çıkmadı. İkincisinde ona da girmeyi dusunmuyorum
Dürüm yiyordum ben tavuk dürüm sossus falanBakicam zararliysa yemem tamam hani çok pimpirikli olmak istemem ama bile bile de zararı çok olan şeyi yemek istemem açıkçası. Dürümü falan da ayda 1 yicem söz verdim kendime
![]()
Dürüm yiyordum ben tavuk dürüm sossus falan![]()
2si de pgt li derken kuzum. Biri 2.5 yaşında oğlum şimdi 2ciye hamileyimZaten ikizlerde 2li 3lü testlerin doğruluk payı da azmış öyle okudum bazı topiklerde. Renkli ultrasona kaç aylıkken giriliyor? Kesinlikle tamam ben hamileyim herşey yolunda cinsiyeti nedir acaba yada mobilya kıyafet falan bakayım laylaylom kafasına giremiyorum ya. Resmen kontrole gün sayıyorum gideyim dr herşey yolunda desin. Acaba ne zaman bu kafadan çıkarım ya. İşte olunca zaman illa geçiyor ama evde olunca özellikle eşim de 24saat nöbette olunca bu düşüncelerden resmen başıma ağrılar giriyor ya
Randevum yok kız ne zaman gidersem