- Konu Sahibi karamel Latte
- #4.921
Burda 2inci çizgi vaaaaarrrrValla utanmadan bende bunu saklicam kızlar ahahahahatıra kalsın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda 2inci çizgi vaaaaarrrrValla utanmadan bende bunu saklicam kızlar ahahahahatıra kalsın
![]()
Evet poztf degil mi bu testValla utanmadan bende bunu saklicam kızlar ahahahahatıra kalsın
![]()
Malesef yapamam canim site yöneticisi yapiyo listeyiCanım yaa senin için yorucu olmazsa listeyi tarih sirasına göre yapsan olur mu? Sırayla kimlerden haber alacağımızı görürüz, çok iyi olur![]()
Belli olmaz canim herkesin ayni gun idrara karismiyo btcg hormonu bekle biraz dahaBugün benim 6. Günümdü çıkmadı tutmadımı anlamıyorum kasıklarda agrıda oluyor arada
Bu test pozitifValla utanmadan bende bunu saklicam kızlar ahahahahatıra kalsın
![]()
Ekliyorm hemenYasnaz benide listeye eklermisin 15 ekim
İdrar testini kan dan sonra sırf 2 çizgi görmek için yaptim:) bence 6.günde dahil olmak üzere ondan sonra görülen pozitif ler gebelik pozitifi.kimyasal, dış gebelik falan onlar ayrı mevzu tabiYarim doz vücuttan kac günde atılır acaba?siz pozitif sonuç almistiniz galiba
Idrar testi yapmis miydiniz
Cok uzuldum hayirlisi canm gecmis olsunBenim sonucum netleşti...Pazartesi günü beta hcg 7.9 çıkmıştı ve doktorum kimyasal gebelik gibi gorunuyor carsamba yeniden yaptir demişti.Bugun yaptirdim ve sonuç 2.8 'e düştü yani kimyasal gebelik olduğu kesinleşti.Umarim hepiniz güzel sonuclar alırsınız...@Yasnaz cigim benim ismimin karsisina olumsuz yazabilirsin![]()
Kızlar eminmisiniz ? Bir daha baksaniz ben bisey göremedimValla utanmadan bende bunu saklicam kızlar ahahahahatıra kalsın
![]()
Yaptiktan kac dakika sonraki hali buKızlar eminmisiniz ? Bir daha baksaniz ben bisey göremedimBenim gözlerimde bozukluk var bir yerde takmadigim gözlügüm vardı. Onu aricam valla simdi
Yaa hadi insallah haklisinizdir kızlar bir heyecan geldi icime
![]()
Bacım bugun beni anmissin buralarda. :)Kızlar eminmisiniz ? Bir daha baksaniz ben bisey göremedimBenim gözlerimde bozukluk var bir yerde takmadigim gözlügüm vardı. Onu aricam valla simdi
![]()
6-7 dk filan. Yaptim baktim tertemiz 5 dk sonraYaptiktan kac dakika sonraki hali buben pembe cizgi goruyorum
Ben de gordumKızlar eminmisiniz ? Bir daha baksaniz ben bisey göremedimBenim gözlerimde bozukluk var bir yerde takmadigim gözlügüm vardı. Onu aricam valla simdi
![]()
6 gun once yarim doz ovitrelle yapmistim ben de bugun kan verdim 1.74 cikti o yuzden onun etkisi degildir bence keyfini çikar .Bugün benim de 5. Günüm.
Erken gebelik testi pozitif ama 10 gün önce yarim doz ovitrelle vuruldum ondan mi bilmem.
Valla üstadım seni andım aradım evetBacım bugun beni anmissin buralarda. :)
Evet silik cizgi var
Seni hamile seniiiiiValla üstadım seni andım aradım evetsen cizgi var deme neden biliyomusun cünkü inanırım ahahahah
![]()
Inşallah canım.6 gun once yarim doz ovitrelle yapmistim ben de bugun kan verdim 1.74 cikti o yuzden onun etkisi degildir bence keyfini çikar .
Hayalet çizgi var gibiKızlar eminmisiniz ? Bir daha baksaniz ben bisey göremedimBenim gözlerimde bozukluk var bir yerde takmadigim gözlügüm vardı. Onu aricam valla simdi
![]()
Var var iki gun sonra bidaha yap yada sabah ilk idrarlaKızlar eminmisiniz ? Bir daha baksaniz ben bisey göremedimBenim gözlerimde bozukluk var bir yerde takmadigim gözlügüm vardı. Onu aricam valla simdi
![]()
Evet eger catlatma ignesi falan olmadysan var silik cizgiKızlar eminmisiniz ? Bir daha baksaniz ben bisey göremedimBenim gözlerimde bozukluk var bir yerde takmadigim gözlügüm vardı. Onu aricam valla simdi
![]()