Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim 2. Asilama icin ara vermedin dimi ? Inslh guzel hayirli haberini aliriz bekleyisinin sonunda ..
yok cnm bu ay bnm pek umidim yoktu ama yumurtalar guzel olgulasinca doktor tekrar deneyelim dedi aslinda yorduk rahimi filmide bu ay cektirmistim ama hayrliai ins hepimiz saglikla aliriz yavrularmizi kucagimza:)

kizlar hayirli cumalar bugun 2.asilamanin 5.gunundeyim belim kasiklarim bacak aralarim hastalancakmisim gibi agriyo acaba clarin etkisimi hala diyorum yoksa olmadimi hastalancakmiyim bilmiyorum hayrlisi olur ins hepimiz dualarimdayiz ins allah kabul etssin bu mubarek gunde ins :)
güzel düşün güzel olsun cnm :) hakkında hayırlısı inşallah :)

Canim insallah kizinin ciddi bir sorunu yoktur. Bende merak ediyordum nerelerdeydin diye. Ben yine klinikteyim bugun kan vericem burdan cikip kizimi okuldan alip doktora goturecegim bende, cok oksuruyor uyuyamiyor geceleri oksurukten:KK43: nasil gidiyor hamilelik? Ben surekli unutuyorum vallahi . Aslinda daha iyi boylesi ilkinde surekli dusunuyordum kendi kendime kuruyordum felaket senaryolari, simdi Allah ne derse o olur diyorum akisina biraktim. Su klinik cagirmasa hatirlamiycam hic:):) hergun bu sayfaya bakiyorum birde sizden haberler var mi diye? Eger hersey yolunda giderse bulisalim sizlerle yine anne grubunda olur mu? Acarlar herhalde bir tane :)
sizede geçmiş olsun cnm , benim kızımında öksürüğü var , bayadır geçmiyorda , antibiyotik ve şurup verdi , geçer inşallah .sen yine beta hcg mi yaptırdın kaç çıktı ?? benim pek unuttuğum söylenemez yinede dikkat etmeye çalışıyorum ağır işler yapmıyorum , boş zaman bulduğumda dinleniyorum , hava güzelse çıkıp biraz yürüyüş yapıyorum , bende durum bu :) birde keseyi görüp rahatlasam daha iyi olacam sanıırm :) 2015 temmuz anneleri var orda yazışıyor hamiş annelr :)

Son düzenleme:
Kızlar çocuklu olup da hamile olan arkadaşlar nasıl atlatıyosunuz ilk dönemi.Bende bir yorgunluk,sürekli uyku hali.Okulda tüm gün çocukların karşısında esniyorum.Eve gelir gelmez uyumazsam kendime gelemiyorumSürekli uyuyorum.Allah'tan kayınvalidem bizimle yaşıyo yemekleri yapıyo.ben kalkıp yemek yiyorum hazır hazır...Çocuklu arkadaşlar naısl atlatıyo bu dönemi?Bir de bu dönem ilk 3 ay mı sürüyo?
Allah kolaylığını veriyor cnm , sabah 7 gibi kalkıyoruz annee kalk sabah oldu diye beni zorla kaldırıyor :) kahvaltı yapıp okula hazırlanıoruz . 9 gibi servis alıyor , sonra ben yavaş yavaş işlerimi hallediyorum yorulmadan , yemek bulaşık çamaşır vs. hava güzelse yürüyorum . saat 3 gibi kızım geliyor ,yorgun hırçın acıkmış bir şekilde :) yemek yioruz boyama yapıyoruz , oyun oynuyoruz , uyutmuyorum yoksa gece uyumuyor , ben aşılama için özellikle kreşe başlamasını bekledim , birde kış ayı evdeyiz , sokağa çıksa evde rahat olamam :) yyani bir şekilde zaman geçiyor , :) ama nasip olurda bulantılarım başlarsa o zaman bu kadar rahat olurmuyum bilemiyecem :) diğerlerinde 4 ay çekiyordum bulantı kusma :)

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Canim test gunu derken yumurtlamadan 14 gun sonrasini mi kastettin? Burasi asilama oldugu icin tup bebek konularini pek bilmiyoruz:( 14. Gun idrar gebelik varsa silikte olsa cikiyor canim:( ben duymadim cikmayani. Ama tup bebekte kan testi erken yapiyorlar galiba eger 9. Gun filansa idrarda cikmaz

C

Canim cocuklu arkadaslarin secenegi yok:)bende bazen yorgunluktan oluyorum ama yapacak birsey yok ayaktayim sabah 6 aksam 9'da kizim yatana kadar. Birde benimki 20 aylik simdi en hareketli donemi:) surekli kucagima da gelmek istiyor tasiyorum agir agir. Ben yurtdisinda yasadigim icin ailelerimiz okyanuslar otesinde daha haberleri bile yok zaten hamilelikten, uzulmesinler yalnizim diye soylemedim. 3 ay gecsin testler yapilsin oyle soyleyecegim. Burada yasamak ta biraz bakis acimi degistirdi acikcasi. Burda herkesin ortalama 3 cocugu var. kimsenin yardimcisi temizlikcisi, annesi kayinvalidesi yok. Canavar gibilet vallahi, kendimden utandim tek cocukla sikayet etmeye. Hemde hergun bitun o cocuklar illaki bir veya iki aktiviteye goturuluyor. Bende oyleyim artik atom karinca gibi ve suni fatkettim ne kadar cok hareket ve aktivite yaparsan, kendini salmazsan daha dinc hissediyorsun. Biz biraz pohpohlanmisiz hep vallahi Turkiye'de aman hamilesin sen sunu yapma bunu yapma diye:) yorulmuyor degilim ama aksamlari erken yatinca o kadar problem olmuyor. O yorulma donemi yaklasik 3 ay suruyordu galiba tam hatirlayamadim. Birde aman diyeyim sakin yemeye verme kendini hamile diyetine hemen basla. Ben gecen sefer 12 kilo aldim dogumdan bir ay sonra eskisinden zayiftim. Diyetisyene gittim ve inanilmaz saglikli beslendim, dengeli kilo aldim. Yine aynisini yapiyorum.
Canım ben anaokulu öğretmeniyim.Sabah 8-öğlen 15:30 full time 20 çocuğun başındayım.Ne bir teneffüs ne uyku saati...Sanırım onlar tüketiyo tüm gücümü.Allah yardımcımız olsun..Oralarda 3 çocuk yaapıyolar mı ya ben AB'de daha çok köpek fln beslemeyi tercih ediyolar diye biliyodum,Bu arada ben de anneme söylemedim.Öncekilerden sonra üzülmesini istemiyorum sadece.Allahın izniyle cinsiyeti belli olunca söylemeyi düşünüyorum.Belki de 15 tatile gidince sürpriz yaparım inşallah...Hamile diyeti nasıl oluyor cnm ya nasıl beslenmek lazım biraz bahsetsen sen bilgili gibisin.12 kilo gayet güzel bi kilo bence...

Mayacım tebriklerrrrr :)))
Yaa kızlar dayanamadım 8.gün kan verdim 2,69 çokmu kötüü olmadımı acele ettim biliyorummm ptesi 12.günüm bekleyemedim

Yaa kızlar dayanamadım 8.gün kan verdim 2,69 çokmu kötüü olmadımı acele ettim biliyorummm ptesi 12.günüm bekleyemedim
Henüz çok erken canım. Boşuna kolunu deldirmişsin. O kadar söyledik sana erken yaptırma diye ama dinlemedin. Kendini biraz rahat bırak. Bol bol dua et rahatla. Allah'tan hayırlısını iste. Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılar inşaallah.

Canim tekrar yaptiracaksin ama bu sefer bekle gununu. Ben kan testini idrarda pozitif ciktida ondan sonra yaptim hatta

Canım ben anaokulu öğretmeniyim.Sabah 8-öğlen 15:30 full time 20 çocuğun başındayım.Ne bir teneffüs ne uyku saati...Sanırım onlar tüketiyo tüm gücümü.Allah yardımcımız olsun..Oralarda 3 çocuk yaapıyolar mı ya ben AB'de daha çok köpek fln beslemeyi tercih ediyolar diye biliyodum,Bu arada ben de anneme söylemedim.Öncekilerden sonra üzülmesini istemiyorum sadece.Allahın izniyle cinsiyeti belli olunca söylemeyi düşünüyorum.Belki de 15 tatile gidince sürpriz yaparım inşallah...Hamile diyeti nasıl oluyor cnm ya nasıl beslenmek lazım biraz bahsetsen sen bilgili gibisin.12 kilo gayet güzel bi kilo bence...
Canim ben Amerika'dayim evet burada 3 cocugun yaninda bir veya iki kopek her evde var:) kopekleri unutmusum.

merhaba bende ekim 22 sinde gonal f 450 kullanmaya kaşladım ve kasım 6 da aşılama yapıldı şimdi test için gün sayıyorum senın aşlama da yapıldı mı umarım hayırlı sonuçlar alırız
AMİN

kizlar dun akintimda gelmeye basladi galiba olmadi busefer bastan umitsizdim allah hayrlisini nasip etsin ins cumlesine bizede :KK43:(

merhaba bende ekim 22 sinde gonal f 450 kullanmaya kaşladım ve kasım 6 da aşılama yapıldı şimdi test için gün sayıyorum senın aşlama da yapıldı mı umarım hayırlı sonuçlar alırız
AMİN
Insallah pozitif olur canim:) test gununden once yapma test olur mu:)

Tup bebek yaptiran arkadaslar benim olmadi. size bi sorum olacak. benim su gb akintim geliodu. hatta pijamama kadar cikiodu. sizde boyle bisi oldumu.sebebini bulmaya calisiorum da kendimce. yarin gidicem doktora bakalim ne diyecek. bi tutmadiginda nasil bi yol izlenio

Back