Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hım seninde mecburi sezeryan demek ,, sağlıkla doğsunlarda gerisi önemli değil :) benim nasip olursa 3. sezeryan olacak şimdiden korkuyorum :)
Ben sezeryan'dan korkmuyorumda burada sezeryan olmaktan korkuyorum. Turkiye'deki doktorum cok iyiydi normal dogum gibi ertesi gun ayaga kalkmistim. Hic sikintim olmadi. Bi arada ben 27'si degil 21'i gidiyormusum doktora:)

Ben sezeryan'dan korkmuyorumda burada sezeryan olmaktan korkuyorum. Turkiye'deki doktorum cok iyiydi normal dogum gibi ertesi gun ayaga kalkmistim. Hic sikintim olmadi. Bi arada ben 27'si degil 21'i gidiyormusum doktora:)
az kalmış cnm kontrolüne bebeğini görceksin inş. ordada rahat bir doğum olur inş. cnm :)

Selam kızlar, bende dün aşılamı oldum, allahım hepimizin dileklerini duysun, kucaklarımızı bebeklerimizle doldursun... Bende öyle feci sancılar falan olmadı, aşılama sırasındada ağrı sızı hissetmedim öok şükür... Yslnız dünden beri gaz sancısı yaşıyorum, karnım davul gibi aynı şikayettten müzdarip var mı acaba aranızda?

ya kizlar sabah belim kasikalrim agriyodu ama cok siddetli degil lavobada akintimla beraber cok hafif bi kan geldi ama adet olmama 1 hafta var doktorumu aradim aslinda nefret ederim evhamli tiplerden ama ben ole oldum :( doktorum ya adet kanamasi basliycak dedi yada bebgin tutunma kanamasidir dedi test yapsam cikarmi dedim bugun 8.gunum cok nadir cikar ama cikmazsada bu yok demek degildir dedi kanamanin artisina gore hareket edelim dedi eger kanaman artarsa kanda baktir dedi kizlar dua edin neolur yerlesme kanamasi olsunnn:cry::cry:

Sagol canim kendimiz vuralim dedik halettik sukur 1 tanede yarn vurulucam sen hangi asamada vuruldun dr um pek konusmuo bnde sormadim
Benim ilk aşılama olacağım zaman sadece gonal-f 75 lik iğne kullandım 10 gün 2-3 günde bir yumurta takibi yapılarak devam ettim 13 üncü günde aşılama yapıldı zaten.:110:

Benim ilk aşılama olacağım zaman sadece gonal-f 75 lik iğne kullandım 10 gün 2-3 günde bir yumurta takibi yapılarak devam ettim 13 üncü günde aşılama yapıldı zaten.:110:
Himm acaba bana asilama yapick mi persembe gunu soyler herlde genelde ust uste yapmiomus asilamayi ama bakalim merak ettim simdi bu igneleri yaptirinca sagol canim

ya kizlar sabah belim kasikalrim agriyodu ama cok siddetli degil lavobada akintimla beraber cok hafif bi kan geldi ama adet olmama 1 hafta var doktorumu aradim aslinda nefret ederim evhamli tiplerden ama ben ole oldum :KK43: doktorum ya adet kanamasi basliycak dedi yada bebgin tutunma kanamasidir dedi test yapsam cikarmi dedim bugun 8.gunum cok nadir cikar ama cikmazsada bu yok demek degildir dedi kanamanin artisina gore hareket edelim dedi eger kanaman artarsa kanda baktir dedi kizlar dua edin neolur yerlesme kanamasi olsunnn:cry::cry:
Hadi canim inslh yerlesme kanamasidir hayirli haberlerini aliriz

Back