Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yarın keseyi görmek için gidecem banada dua edin arkadaşlar ,inşallah görebiliriz
yarın keseyi görmek için gidecem banada dua edin arkadaşlar ,inşallah görebiliriz
Bende seni dusunuyordum canim. Insallah hersey yolundadir, dualarimiz seninle. Yarin haberdar et ne dedi doktor! Ben cuma gidecegim burada cok az ultrason yapiliyor tum hamilelik boyunca 3 yada 4 kez o yuzden kalp atisini duymaya cagiriyorlar kese icin yapmiyorlar ultrason:( bugun bayagi karnim agriyor yoruldum biraz herhalde! Dinleniyorum simdi

Tup bebek yaptiran arkadaslar benim olmadi. size bi sorum olacak. benim su gb akintim geliodu. hatta pijamama kadar cikiodu. sizde boyle bisi oldumu.sebebini bulmaya calisiorum da kendimce. yarin gidicem doktora bakalim ne diyecek. bi tutmadiginda nasil bi yol izlenio
Progesteron kullandiysan ondan oluyor canim. Burasi genelde asilama yaptiranlar bende asilama yaptirdim tup bebek ile ilgili bir bilgim yok maalesef.

Progesteron kullandiysan ondan oluyor canim. Burasi genelde asilama yaptiranlar bende asilama yaptirdim tup bebek ile ilgili bir bilgim yok maalesef.
cnm bende progeston kullaniyorum ondanmi acaba akinti ama bnm yogun sari renkte arkadasin dedigi gibi su gibi degil

cnm bende progeston kullaniyorum ondanmi acaba akinti ama bnm yogun sari renkte arkadasin dedigi gibi su gibi degil
Vallahi ben bu asilamada ve hamilelikte progestan kullanmiyorum en son 2 yil once kullandim bilgiler taze degil ama ilac iceride eridikce disa akinti gibi akiyordu yapisik koyu bir akinti ama belliydi ilac akintisi oldugu diye hatirliyorum ama cok arkadas o zamanlar su gibi akinti yapiyor diye sikayet ediyordu ama onlar jel olani kullaniyor olabilirler. Tableti fitil gobi kullanirsan sari koyu akinti normal. Iyiki burda progesteron olcumu yapiliyor ona gore gerek varsa kullaniyorsun. Bence dogrusu bu yoksa bosyere onca yan etki ve akinti vs. :( vucuda gereksiz birsuru yukleme yapiliyor. Kendi hamile kalanlarin hicbiri gerek yoksa progesteron filan kullanmiyor? Tup bebek tedavisinde belki gereklidir ama asilamada niye standart prosedur haline getirmisler anlamadim? Buradaki doktora soyledim Turkiye'de standart aliniyor test filan yapilmiyor diye sasirdi adam:)

Vallahi ben bu asilamada ve hamilelikte progestan kullanmiyorum en son 2 yil once kullandim bilgiler taze degil ama ilac iceride eridikce disa akinti gibi akiyordu yapisik koyu bir akinti ama belliydi ilac akintisi oldugu diye hatirliyorum ama cok arkadas o zamanlar su gibi akinti yapiyor diye sikayet ediyordu ama onlar jel olani kullaniyor olabilirler. Tableti fitil gobi kullanirsan sari koyu akinti normal. Iyiki burda progesteron olcumu yapiliyor ona gore gerek varsa kullaniyorsun. Bence dogrusu bu yoksa bosyere onca yan etki ve akinti vs. :KK43: vucuda gereksiz birsuru yukleme yapiliyor. Kendi hamile kalanlarin hicbiri gerek yoksa progesteron filan kullanmiyor? Tup bebek tedavisinde belki gereklidir ama asilamada niye standart prosedur haline getirmisler anlamadim? Buradaki doktora soyledim Turkiye'de standart aliniyor test filan yapilmiyor diye sasirdi adam:)
cnm ben oral iciom agizdan yani bencede cok bas donmesi uyku yapio bu ilac bide cok yediriyo ben kiloluyum ve ilaclari alinca daha cok kilo aliyorum bncede tahlil yapip verseler daha mantikli.

yok cnm bu ay bnm pek umidim yoktu ama yumurtalar guzel olgulasinca doktor tekrar deneyelim dedi aslinda yorduk rahimi filmide bu ay cektirmistim ama hayrliai ins hepimiz saglikla aliriz yavrularmizi kucagimza:)
Amin canim hadi inslh hayirli guzel haberler aliriz bnimde tutmadi ilk reglm bitti sabh dr kontrolum var serophene kullaniyorum.. ama bu ay asilama derse dr muhtemln kabul edemicem esim 1 ay ara verelim istio..

Bende seni dusunuyordum canim. Insallah hersey yolundadir, dualarimiz seninle. Yarin haberdar et ne dedi doktor! Ben cuma gidecegim burada cok az ultrason yapiliyor tum hamilelik boyunca 3 yada 4 kez o yuzden kalp atisini duymaya cagiriyorlar kese icin yapmiyorlar ultrason:KK43: bugun bayagi karnim agriyor yoruldum biraz herhalde! Dinleniyorum simdi
inşallah cnm . sen beta hcg yaptırdn için bir nevi rahat olsun kese görmedin ama değerlerin iyi maşallah , ben hiç bir şey bilmiyorum bakalım bugün ne olacak :) sende hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallah cnm :)
ins cnm guzel haberlerle gel insss :)
İnşallah cnm inşallah
Dualarımız seninle,Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah..

teşekkür ederim cnm inş.

Amin canim hadi inslh hayirli guzel haberler aliriz bnimde tutmadi ilk reglm bitti sabh dr kontrolum var serophene kullaniyorum.. ama bu ay asilama derse dr muhtemln kabul edemicem esim 1 ay ara verelim istio..
cnm bende o niyetle gtmistim yaptirmiycaktim cunku rahim filminide bu ay cektirdim hatta ilaci bi ictim bi icmedim ama yumurta buyunce doktor yapalim dedi usr uste yapmak sansi arttirir dedi oyuzden yaptim sende zamana birak doktorun yapalim derse yaptir bence kismet ben kendimimden pek umitli degilim ama hayrlisi diyorum hayrli zamani gelince rabbim nasip etcek ins biz elimizden geleni yapalim dualarimizi edelim allah hayrlisini nasip eder ins:)

inşallah cnm . sen beta hcg yaptırdn için bir nevi rahat olsun kese görmedin ama değerlerin iyi maşallah , ben hiç bir şey bilmiyorum bakalım bugün ne olacak :) sende hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsın inşallah cnm :)

İnşallah cnm inşallah

teşekkür ederim cnm inş.
Canim noldu, gittin mi doktora?

inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun arkadaşlar :) maya senin sat ne ??
Birde birsey soracagim herseyi unutmusum hamilelikle ilgili:) benim birkac gundur adet sancisi gibi agri oluyor arada internette baktim normal diyor rahim genislemeye basliyormus hemen 6 haftaya girince, sende de oluyor mu arada?

Birde birsey soracagim herseyi unutmusum hamilelikle ilgili:) benim birkac gundur adet sancisi gibi agri oluyor arada internette baktim normal diyor rahim genislemeye basliyormus hemen 6 haftaya girince, sende de oluyor mu arada?
benimde oluyor ağrım arada , hatta bugün doktora gittim geldim çok yoruldum malum istanbul trafiği , belimin ortasını oyuyuorlar sanki , az önce yattım biraz dinlendim biraz daha iyi gibiyim .

Back