Maya2013 canım sende olmasan bizim gibi evhamlı anne adaylarını kim rahatlatacak bilmiyorum.. Iyi ki burdasınCanim boyle hissetmen cok normal ozellikle ilk hamilelikte. Herseye hazirlikli olmaya calismak guzel birsey ama hamileliginin tadini cikarmaya calis. Kotu dusunup moralini bozmak durduk yere gereksiz.Daha once hatirlarsan ben yazmistim testi yapip pozitif cikinca is bitmiyor o en kilay kismi daha beklenecek cok sey var diye:) kalp atislarini duyduktan sonra daha neler neler var beklenecek , benim kizimda kan testlerimiz down sendromu riski cikti dogana kadar bekledim sakat mi diye. Kizim dogdu benim doktora ilk sorum gozleri cekik mi oldu dusun:) neyseki kizim zehir gibi masallah ama dusunki ben butun hamileligimi paranoyayla gecirdim.simdiki aklim olsa rahat olmaya calisirdim, keyfini cikarmaya calisirdim. Bunlar en rahat zamanlarin dogduktan sonra esas basliyor o endise hali. O minicik bebek eline geliyorya ilk kez iste o an sen sen degilsin artik. Kalbin baska biri icin atiyor. hala icim gidiyor kizimin kilina zarar gelir birsey olur diye, yani anlayacagin sakin internette dolasip arastirma yapma keyfine bak sen. Inanki ikinci hamileligin birinci gibi olmayacak. Cocuk pesinde kosup ev islerinden hamile oldugumu unuttum dun tamamen ya:) koca alisveris torbalari birde kizim kucagimda arabadan eve tasidim sonra aklima geldi aaaa ben hamileydim bu kadar agir tasimayayim diye karnima agri girince:) simdi senin iocan sirtina yastiklar koysun, su sisesi bile tasitmasin, agzina lokmalarini yedirsin simartsin seni filan:) sabah kocamda unutmus hamile oldugumu "ya sen bu aralar cok yorgun gorunuyorsun havadan mi acaba?" Dedi yaaa:):) anlayacagin soyle bir derin nefes al ve bir hamile moduna gir , hadi bakaliiiimmm:):)