Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maya2013 canım sende olmasan bizim gibi evhamlı anne adaylarını kim rahatlatacak bilmiyorum.. Iyi ki burdasın

Maya2013 canım sende olmasan bizim gibi evhamlı anne adaylarını kim rahatlatacak bilmiyorum.. Iyi ki burdasın
Istediginiz zaman yazin endiselerinizi ve sorularinizi, bu ladar tecrube ettik ilkinde bir ise yarasin degil mi:):) vallahi ikinciyi o yuzden bu kadar istedim bu kadar bilgi, tecrube, giysi,oyuncak, alet edavat bir tane icin olmamali diye:):) tabi en buyuk sebep kizima kardes gelsin!!!! Haydi tum hamileler bir nefes alip tadini cikarmaya baslasin artik, herkese mutlu hayirli hamilelik diliyorum:)

canim ilk hamileligim olsa keşke.inan umut dolu olurdum.hatirliyorum da ne kadar heyecanlı ve mutluydum.,bu 3. hamileligim ve rabbimden ilk saglıklı gebeligim olsun istiyorum.asıl endişem bu..

Arkadaslar az once test yaptim tek cizgi cikti cok canim sikildi. yarin kan testim var... offf ya

canım uğramadın bu sıralar.Hamilelik nasıl gidiyo,herşey yolunda mı

Sagol canim Allah razi olsun..oyle tabi belkide olmamasi hayrli..bilemem..

canim ilk hamileligim olsa keşke.inan umut dolu olurdum.hatirliyorum da ne kadar heyecanlı ve mutluydum.,bu 3. hamileligim ve rabbimden ilk saglıklı gebeligim olsun istiyorum.asıl endişem bu..
Canim ilk hamilelik derken dogumla sonuclanan demek istedim. Sen hele bir al bebisini kucagina guleceksin bu gunlerde dusundugun seylere:)

canım uğramadın bu sıralar.Hamilelik nasıl gidiyo,herşey yolunda mı
iyiyim cnm hamd olsun . :) kızım rahatsız biraz okula göndermedim hastanaye falan gittik onunla ilgileniyorum cnm . gözün aydın cnm Rabbim tamamına erdirsin inşallah keseni görmüşsün , artık normal bir süreçtesin her hamile ile eşit durumdasın , kalp atışını duyamam endişesine kapılman normal ama sana tavsiyem bu evham durumdan bir an önce kurtul , inan varya bebek doğduğunda daha zorlaşıyor böyle evhamlı olunca, bende sen gibiyim belkide senden fazlayım , sevdiklerimi daha çok koruyayım derken istemeden zarar veriyorsun :) bizi bizden daha çok seven daha çok koruyan Allah var elhamdülillah ,, daha yolun başındasın cnm kendine sürekli telkin var rahatlatmaya çalış :) Tedbir bizden Takdir Allahtan :)

kizlar hayirli cumalar bugun 2.asilamanin 5.gunundeyim belim kasiklarim bacak aralarim hastalancakmisim gibi agriyo acaba clarin etkisimi hala diyorum yoksa olmadimi hastalancakmiyim bilmiyorum hayrlisi olur ins hepimiz dualarimdayiz ins allah kabul etssin bu mubarek gunde ins :)

Canim insallah kizinin ciddi bir sorunu yoktur. Bende merak ediyordum nerelerdeydin diye. Ben yine klinikteyim bugun kan vericem burdan cikip kizimi okuldan alip doktora goturecegim bende, cok oksuruyor uyuyamiyor geceleri oksurukten nasil gidiyor hamilelik? Ben surekli unutuyorum vallahi . Aslinda daha iyi boylesi ilkinde surekli dusunuyordum kendi kendime kuruyordum felaket senaryolari, simdi Allah ne derse o olur diyorum akisina biraktim. Su klinik cagirmasa hatirlamiycam hic:):) hergun bu sayfaya bakiyorum birde sizden haberler var mi diye? Eger hersey yolunda giderse bulisalim sizlerle yine anne grubunda olur mu? Acarlar herhalde bir tane :)

Kızlar çocuklu olup da hamile olan arkadaşlar nasıl atlatıyosunuz ilk dönemi.Bende bir yorgunluk,sürekli uyku hali.Okulda tüm gün çocukların karşısında esniyorum.Eve gelir gelmez uyumazsam kendime gelemiyorumSürekli uyuyorum.Allah'tan kayınvalidem bizimle yaşıyo yemekleri yapıyo.ben kalkıp yemek yiyorum hazır hazır...Çocuklu arkadaşlar naısl atlatıyo bu dönemi?Bir de bu dönem ilk 3 ay mı sürüyo?

Ilaclarin etkisi canim, sen takilma onlara ne olumlu ne olumsuz hicbir anlami yok o belirtilerin. Gunun gelince test yaparsin. Idrarda 13. Gun gibi silikte olsa cikiyor .

Ilaclarin etkisi canim, sen takilma onlara ne olumlu ne olumsuz hicbir anlami yok o belirtilerin. Gunun gelince test yaparsin. Idrarda 13. Gun gibi silikte olsa cikiyor .
valla cnm beklerken kuruyosun iste hayirlisi ins bakalim 10 gunum kaldi :)

C
Canim cocuklu arkadaslarin secenegi yok:)bende bazen yorgunluktan oluyorum ama yapacak birsey yok ayaktayim sabah 6 aksam 9'da kizim yatana kadar. Birde benimki 20 aylik simdi en hareketli donemi:) surekli kucagima da gelmek istiyor tasiyorum agir agir. Ben yurtdisinda yasadigim icin ailelerimiz okyanuslar otesinde daha haberleri bile yok zaten hamilelikten, uzulmesinler yalnizim diye soylemedim. 3 ay gecsin testler yapilsin oyle soyleyecegim. Burada yasamak ta biraz bakis acimi degistirdi acikcasi. Burda herkesin ortalama 3 cocugu var. kimsenin yardimcisi temizlikcisi, annesi kayinvalidesi yok. Canavar gibilet vallahi, kendimden utandim tek cocukla sikayet etmeye. Hemde hergun bitun o cocuklar illaki bir veya iki aktiviteye goturuluyor. Bende oyleyim artik atom karinca gibi ve suni fatkettim ne kadar cok hareket ve aktivite yaparsan, kendini salmazsan daha dinc hissediyorsun. Biz biraz pohpohlanmisiz hep vallahi Turkiye'de aman hamilesin sen sunu yapma bunu yapma diye:) yorulmuyor degilim ama aksamlari erken yatinca o kadar problem olmuyor. O yorulma donemi yaklasik 3 ay suruyordu galiba tam hatirlayamadim. Birde aman diyeyim sakin yemeye verme kendini hamile diyetine hemen basla. Ben gecen sefer 12 kilo aldim dogumdan bir ay sonra eskisinden zayiftim. Diyetisyene gittim ve inanilmaz saglikli beslendim, dengeli kilo aldim. Yine aynisini yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…