Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım üzülme hayırlısı olsun...Pembeleri pecetede gordum kizlarr tutmadi..
Allahin izniyle insallh Rabbim herkese versin verdiklerinede saglikla kucagina almayi nasip etsin inslh..Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Z zehiir .............10.10.2014.......pozitif
sdkrtp . ...........13.10.2014............Negatif
H hasret41 .........13.10.2014............Negatif
hellokitty27 ...13.10.2014...........Negatif
F fy34 . ..............15.10.2014...........pozitif
SEMCAN . ........18.10.2014...........Negatif
ayneyn .............18.10.2014...........Negatif
fallenangel8 .....20.10.2014........pozitif
Z zelal89 ...............22.10.2014.........Negatif
T Tugba29 . .......22.10.2014. .........pozitif
amanda29 ........23.10.2014..........Negatif
mellooo . ...........23.10.2014. ........Negatif
name_35 . .........23.10.2014........Negatif
ozlenen2010 . ..25.10.2014. .....pozitif
M maya2013 . .......25.10.2014. ......pozitif
listeria . ............25.10.2014..........Negatif
vigoroso . ..........27.10.2014.........Negatif
Ve böylece liste tamamlanmış oluyor. Pozitif veya negatif hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Pozitif sonuç alanların sorunsuz bir hamilelik geçirmelerini ve sonunda da bebeklerini sağ salim kucaklarına almalarını diliyorum. Negatif sonuç alanların ise tez zamanda pozitifi görmeleri diliyorum. Ben de dahil![]()
Sagol canimCanım üzülme hayırlısı olsun...
Bir fikrim yok canım. Benimki emekli Sandığı. Özelde yaptırdım aşılamayı. Sigorta hiçbir şeyi karşılamadı.Kizlar bir sorum olucak ozel hastaneye gidiyorum normal sgk liyim ..esim yeni ise girdi ozel sigortali olucaz.. asilama ucreti ozel sigorta karsilarmi enazindan bir kismini sgk ya gore daha az mi oderiz.. asilama biraz uc oldugu icin hic karsilamz mi yoksa.. bilginiz var mi
Bnde ozelde yaptrdim 400 tl sanrm ama ilaclarda indirim oldu sanki .. evlilik cuzdan fotkpsi vukuatli nufs kayt ornegi gotrduk rapr hazirladi hast. Eczaneye verdimBir fikrim yok canım. Benimki emekli Sandığı. Özelde yaptırdım aşılamayı. Sigorta hiçbir şeyi karşılamadı.
Kizlar bir sorum olucak ozel hastaneye gidiyorum normal sgk liyim ..esim yeni ise girdi ozel sigortali olucaz.. asilama ucreti ozel sigorta karsilarmi enazindan bir kismini sgk ya gore daha az mi oderiz.. asilama biraz uc oldugu icin hic karsilamz mi yoksa.. bilginiz var mi
Saol canim esimle iddalasioz gerdi beni biraz yani muayne ucreti dusuck bize olunca yarari o cok tesekrlerselam canım. bende de özel sağlık sigortası var. ama özel sağlık sigortası aşılama yada tüp bebeği karşılamıyor. sadece muayene ve tahlil ücretlerinin %20'sini ödüyorsun. birde özel sağlık 1 yıl gibi bir süre dolmadan doğumuda karşılamıyor. en azından benimki öyle. sizde poliçenizi iyice okuyun. hatta ben yumurta takibi yaptırdığımda dr her seferinde ben ne yazıcam diye düşünüyordu. bi ay idrar yolu enfeksiyonu, bi ay kist, bi ay adet sancısı... yazıyordu.
bugün güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm dualarımız seninle :)canım rahim filminden sonra benim de olmuştu yine kahveysi.bende kahve olur sende pembe olur.oraya müdahele edildiği için oluyo o.spekulum takıp açıyolar ya ondan oluyodur takma kafaya.Ben yarın kese görmek için gidicem inşallah dua bekliyorum :)
gunaydın cnm . aşılamadan sonra işlemin verdiği hasarla ağrı oluyor cnm ağrılar tutup tutmadığını gösterecek bir belirti değil , ama benim sanırım rahıme yerleştikten sonra ağrım başladı .. öncekiler bişey değilmiş.canlar gunaydin bugun 3.gunum asilamada asilama yapilcagi gun sol kasigim agriyodu sanirim catliyodu (ins) dunde sag kasigim agriyodu o arada doktoeum aradi nasil gidiyo die bende soledim sag kasigim agriyo die catlama oluyodur bu gece birliktelik olsun dedi ama baska bi agrim yok acaba tutmadimi tutan arkadaslar sizin ilk gunleriniz nasildi agriniz olmusmuydunuz??
cnm valla tutsunda ben agrilara raziyim allahim hayrlisini nasip etsin ins :)gunaydın cnm . aşılamadan sonra işlemin verdiği hasarla ağrı oluyor cnm ağrılar tutup tutmadığını gösterecek bir belirti değil , ama benim sanırım rahıme yerleştikten sonra ağrım başladı .. öncekiler bişey değilmiş.
Amin canım inşallahh.Allah razı olsun..Bu 3. gebeliğim ve ilk kez kese görmeye gidicem çok heyecanlıyım..Diğerlerinde hep bu gün(siklusumun 38. günü) kanama başlamıştı..Şükür bu günlere getirene...bugün güzel haberlerle gelirsin inşallah cnm dualarımız seninle :)
üzülme canım kısmet.Sabret vardır elbet bi günü zamanı....Sagol canim sabah sokuldum tamamn yumurtalari fln attim .. olmadi cok cok uzgunum icten ice sorun olmadigi icin umtliydim..
Hayırlısıyla görürsün inşallah cnm , artık her ay kontrol gününü iple çekersin :)Amin canım inşallahh.Allah razı olsun..Bu 3. gebeliğim ve ilk kez kese görmeye gidicem çok heyecanlıyım..Diğerlerinde hep bu gün(siklusumun 38. günü) kanama başlamıştı..Şükür bu günlere getirene...
benim hep alttan bakmıştı diğerlerinde hamileyken , bir sakıncası olmamıştı , :) zayıfsan karnından görünür belki ama , en net alttan görünür , hatta yarende kalp atışlarını bile görememişti karnımdan , birazda kilo olunca sanırım zorlaşıyor , lavaboya git gel alttan bakacam demişti :)kızlar bugün beta hcg 2000 civarı olmalı .kese görkem için gidicem ya karından mı bakılır sizde yoksa alttan muayene mi?hamilelik başında alttan kontrolün sakıncası fln yoktur di mi?
evet canım o bekleme süreci çok yoruyor , bir de benim erken doğum riskim var kızım zar zor 38. haftaları görmüştük fakat doğduğunda hemen küveze alındı 12 gün küvezde kaldı , o günleri hatırladıkça aklım çıkıyor ... Allahım yavrularımıza sağlık sıhhat uzun ömür versin inş.. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesinKalp atisindan sonra bitse:)12 hafta gecsin, 3'lu test, 4'lu test, dondumu donmeyecekmi , saglikli dogacak mi? Yani dogup eline alinca bitti artik saniyorsun yok anacim , bizimkinin kalca ve boyun problemleriyle 1,5 yasina kadar ugrastik daha ancak rahatladim biraz:) ama herseye deger:) yeni arkadaslara yanlis bir imaj cizmeyeyim. Geri donme sansim olsa asla kizimdan vazgecmem canim o benim. Herturlu derdine katlanirim. Cocuk sevgisi cok baska birsey, Allah her isteyene nasip etsin insallah.