Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar sukurler olsun simdi aradilR klinikten, beta hcg 385 olmus. Cok iyi dediler. Tsh hormonu biraz yuksek cikti ilac kullanacagim. Cuma bir test daha yapacaklar. Haydi hayirlisi simdilik yolunda gidiyor durumlar:)
Şükürler olsun canım çok sevindim maşallah :)

Pozitifler çoğalmış gözünüz aydın hayırlısı olsun kızlar darısı başımıza

kızlar kaçıncı gün kanda baktırdınız yaa
7.günüm erkenmi bugünnn

Pozitifler çoğalmış gözünüz aydın hayırlısı olsun kızlar darısı başımıza

kızlar kaçıncı gün kanda baktırdınız yaa
7.günüm erkenmi bugünnn
Erken canim. Ben 14. Gunde baktirdim. Sonra dusuk sonuclar cikiyor endiseleniyor insan filan hic ugrasma oyle seylerle bekle istersen

Arkadaslar sukurler olsun simdi aradilR klinikten, beta hcg 385 olmus. Cok iyi dediler. Tsh hormonu biraz yuksek cikti ilac kullanacagim. Cuma bir test daha yapacaklar. Haydi hayirlisi simdilik yolunda gidiyor durumlar:)
maşallah canım . :) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

aşılaman hayırlı olsun cnm .. benimde kanama değilde lekelenmelerim oluyordu aşılamalarımda ,çok kanaman varsa doktoruna söyle cnm .benim bir aşılamam 7 milyonla tutmuştu cnm bozma moralini , benim doktorumda 1 milyonun üstü yeterli demişti :)
saol cnm ya valla iiki varsiniz beni cok rahattiniz kanma degilde leke leke geliodu ama bugun kesildi hayrlisi artik bekliycez gorcez:)

canım benim aşılamada da 1-2 gün kahve lekeler oldu ve 2-3 gün de ağrım olmuştu.Sıkıntı etme belki iyiye işarettir bak bana :KK66:
canim kahve degilde pembemsi buay rahim filmide cektirmistim ozamanda ole geldi zedelendi heralde dediler buda ole bisey heralde senin nasil gidiyo:)

Gözün aydın canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Gerçi benim için sürpriz olmadı. Ben neredeyse emindim seninkinin çoğul gebelik olduğundan. :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Hayırlı olsun canım. Inşaallah bu sefer pozitif olur sonucun. Allah kolaylık versin bekleme süresinde.
saol cnm ins valla gecen seferki gibi degilim gecen sefer yataktan kalkmiyodum dikkat ediodum aimdi daha rahatim allah hayrlisini nasip etsin ins cumlemize:)

canim kahve degilde pembemsi buay rahim filmide cektirmistim ozamanda ole geldi zedelendi heralde dediler buda ole bisey heralde senin nasil gidiyo:)
canım rahim filminden sonra benim de olmuştu yine kahveysi.bende kahve olur sende pembe olur.oraya müdahele edildiği için oluyo o.spekulum takıp açıyolar ya ondan oluyodur takma kafaya.Ben yarın kese görmek için gidicem inşallah dua bekliyorum :)

canım rahim filminden sonra benim de olmuştu yine kahveysi.bende kahve olur sende pembe olur.oraya müdahele edildiği için oluyo o.spekulum takıp açıyolar ya ondan oluyodur takma kafaya.Ben yarın kese görmek için gidicem inşallah dua bekliyorum :)
ole cnm kisiden kisiye degisiyor hayirlisi olur ins dualarim seninle ins guzel haberlerle dön :)

Canım çok sevindim.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah ;)

Kızlar sizce en erken ne zaman kanda çıkar dayanamıyorummmm :(

Back