- 6 Şubat 2013
- 334
- 207
- 133
kacinci gunun canim bugun?Kızlar sizce en erken ne zaman kanda çıkar dayanamıyorummmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kacinci gunun canim bugun?Kızlar sizce en erken ne zaman kanda çıkar dayanamıyorummmm
cok erken cnm bence varsada cikmaz busefer yok die uzulursun biraz daha sabret derim ben ne yapim bugun 2.gunu daha 15 gunum var
Sagol canim , seninde Allah tamamina erdirsin saglikla!!!maşallah canım . :) Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
Canim kanda cikar 9.-10. Gun filan ama mesele o degil. Cok dusuk bir rakam cikarsa bu sefer artacakmi, dusukmu olacak, kimyasalmi vs. diye dusunuyor insan cok stresli. Benim 14. Gun yaptigim bile 70 cikinca herhalde kimyasal diye dusunmustum yani 10. Gun yaptirsaydim birde kesin olmadi derdim . Inanki pozitif cikip artmasjni beklemek hamilemiyim diye beklemekten cok daha zorBence bekle sen zamanini, biliyorum beklemek zor ama en iyisi:)Kızlar sizce en erken ne zaman kanda çıkar dayanamıyorummmm
Cok sagol canim, Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.Canım çok sevindim.. Hayırlı uğurlu olsun inşallah
amin cnm . bende idrar testini yeniledim :) zorla görebildiğim çizgi bugün daha belirgindi şükür :)Sagol canim , seninde Allah tamamina erdirsin saglikla!!!
bekle cnm acele etme , benimde 14. gün 74 çıktı .. senin şu an varsa bile yok çıkma ihtimali yüksek daha çok moralin bozulur , tavsiyem sabret ve bekle :)
evet cnm çok haklısın ,, önce tuttumu tutmadımı diye bekle ,, sonra kimyasalmı normalmi kese görülecekmi diye bekle ,, sonra kalp atışı diye bekle ,, ömrümüz beklemekle geçiyor :)Canim kanda cikar 9.-10. Gun filan ama mesele o degil. Cok dusuk bir rakam cikarsa bu sefer artacakmi, dusukmu olacak, kimyasalmi vs. diye dusunuyor insan cok stresli. Benim 14. Gun yaptigim bile 70 cikinca herhalde kimyasal diye dusunmustum yani 10. Gun yaptirsaydim birde kesin olmadi derdim . Inanki pozitif cikip artmasjni beklemek hamilemiyim diye beklemekten cok daha zorBence bekle sen zamanini, biliyorum beklemek zor ama en iyisi:)
slm canım kaçıncı günün bilmiyorum ama 12. gün çıkar en erken benim bildiğim hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah..Kızlar sizce en erken ne zaman kanda çıkar dayanamıyorummmm
canım sen naptın gittin mi dr.a tekrar kese gelişimine bakmak için mrk ettim?slm canım kaçıncı günün bilmiyorum ama 12. gün çıkar en erken benim bildiğim hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah..
Kalp atisindan sonra bitse:)12 hafta gecsin, 3'lu test, 4'lu test, dondumu donmeyecekmi , saglikli dogacak mi? Yani dogup eline alinca bitti artik saniyorsun yok anacim , bizimkinin kalca ve boyun problemleriyle 1,5 yasina kadar ugrastik daha ancak rahatladim biraz:) ama herseye deger:) yeni arkadaslara yanlis bir imaj cizmeyeyim. Geri donme sansim olsa asla kizimdan vazgecmem canim o benim. Herturlu derdine katlanirim. Cocuk sevgisi cok baska birsey, Allah her isteyene nasip etsin insallah.evet cnm çok haklısın ,, önce tuttumu tutmadımı diye bekle ,, sonra kimyasalmı normalmi kese görülecekmi diye bekle ,, sonra kalp atışı diye bekle ,, ömrümüz beklemekle geçiyor :)
Sagol canim Allah razi olsun hayrlisi dedigin gibiyaa çok umutluydum senden .. kısmet cnm üzülme hakkında hayırlısı olsun
Sagol canim sabah sokuldum tamamn yumurtalari fln attim .. olmadi cok cok uzgunum icten ice sorun olmadigi icin umtliydim..canım pembeyse, kırmızı değilse belki yerleşme kanamasıdır peçetede gördüm demişsin ya bi de...kırmızılar geldi mi devamında???
Inslh guzel hberle gelirsin canimKızlar sizce en erken ne zaman kanda çıkar dayanamıyorummmm
Yok canım gitmedim daha 19 unda randevu üniversite hastanesine gidiyorum ama bu hafta içinde özel bir yere gitsem mibir diye ddüşünüyorum Dr umun dediğine göre bugün 6+1 olması gerekiyor kararsız kaldım sizce ne yapmam daha iyi olur[/QUOTE]"fallenangel8, post: 37733594, member: 234808"]canım sen naptın gittin mi dr.a tekrar kese gelişimine bakmak için mrk ettim?
Simdi gelecek aya konsantre ol canim umut herseyin basi. Hayirlisiyla gelecek ay olacak diye dusun.Sagol canim sabah sokuldum tamamn yumurtalari fln attim .. olmadi cok cok uzgunum icten ice sorun olmadigi icin umtliydim..
Cok sagol canim inlh Rabbim herkese mucizesini gonderirSimdi gelecek aya konsantre ol canim umut herseyin basi. Hayirlisiyla gelecek ay olacak diye dusun.
Keseyi hic mi gormedin daha? Eger gorduysen kalp atisini dinlemek icin belli zamani var oncesinde kese takibi yapilmiyor. Onlar randevuyu ona gore vermistir. Senin hamilelik takviminde 9 hafta diyor doktor 6+1 demis nasil oluyor bu?bence awn randevunu bekle bosuna arada ozele gidip tekrar kese gormek icin para verme canim.[/QUOTEYok canım gitmedim daha 19 unda randevu üniversite hastanesine gidiyorum ama bu hafta içinde özel bir yere gitsem mibir diye ddüşünüyorum Dr umun dediğine göre bugün 6+1 olması gerekiyor kararsız kaldım sizce ne yapmam daha iyi olur