Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sizce en erken ne zaman kanda çıkar dayanamıyorummmm
Canim kanda cikar 9.-10. Gun filan ama mesele o degil. Cok dusuk bir rakam cikarsa bu sefer artacakmi, dusukmu olacak, kimyasalmi vs. diye dusunuyor insan cok stresli. Benim 14. Gun yaptigim bile 70 cikinca herhalde kimyasal diye dusunmustum yani 10. Gun yaptirsaydim birde kesin olmadi derdim . Inanki pozitif cikip artmasjni beklemek hamilemiyim diye beklemekten cok daha zorBence bekle sen zamanini, biliyorum beklemek zor ama en iyisi:)

evet cnm çok haklısın ,, önce tuttumu tutmadımı diye bekle ,, sonra kimyasalmı normalmi kese görülecekmi diye bekle ,, sonra kalp atışı diye bekle ,, ömrümüz beklemekle geçiyor :)

evet cnm çok haklısın ,, önce tuttumu tutmadımı diye bekle ,, sonra kimyasalmı normalmi kese görülecekmi diye bekle ,, sonra kalp atışı diye bekle ,, ömrümüz beklemekle geçiyor :)
Kalp atisindan sonra bitse:)12 hafta gecsin, 3'lu test, 4'lu test, dondumu donmeyecekmi , saglikli dogacak mi? Yani dogup eline alinca bitti artik saniyorsun yok anacim , bizimkinin kalca ve boyun problemleriyle 1,5 yasina kadar ugrastik daha ancak rahatladim biraz:) ama herseye deger:) yeni arkadaslara yanlis bir imaj cizmeyeyim. Geri donme sansim olsa asla kizimdan vazgecmem canim o benim. Herturlu derdine katlanirim. Cocuk sevgisi cok baska birsey, Allah her isteyene nasip etsin insallah.

"fallenangel8, post: 37733594, member: 234808"]canım sen naptın gittin mi dr.a tekrar kese gelişimine bakmak için mrk ettim?[/QUOTE]
Yok canım gitmedim daha 19 unda randevu üniversite hastanesine gidiyorum ama bu hafta içinde özel bir yere gitsem mibir diye ddüşünüyorum Dr umun dediğine göre bugün 6+1 olması gerekiyor kararsız kaldım sizce ne yapmam daha iyi olur

canım pembeyse, kırmızı değilse belki yerleşme kanamasıdır peçetede gördüm demişsin ya bi de...kırmızılar geldi mi devamında???
Sagol canim sabah sokuldum tamamn yumurtalari fln attim .. olmadi cok cok uzgunum icten ice sorun olmadigi icin umtliydim..

"fallenangel8, post: 37733594, member: 234808"]canım sen naptın gittin mi dr.a tekrar kese gelişimine bakmak için mrk ettim?
Yok canım gitmedim daha 19 unda randevu üniversite hastanesine gidiyorum ama bu hafta içinde özel bir yere gitsem mibir diye ddüşünüyorum Dr umun dediğine göre bugün 6+1 olması gerekiyor kararsız kaldım sizce ne yapmam daha iyi olur[/QUOTE]
Keseyi hic mi gormedin daha? Eger gorduysen kalp atisini dinlemek icin belli zamani var oncesinde kese takibi yapilmiyor. Onlar randevuyu ona gore vermistir. Senin hamilelik takviminde 9 hafta diyor doktor 6+1 demis nasil oluyor bu?bence awn randevunu bekle bosuna arada ozele gidip tekrar kese gormek icin para verme canim.

Keseyi hic mi gormedin daha? Eger gorduysen kalp atisini dinlemek icin belli zamani var oncesinde kese takibi yapilmiyor. Onlar randevuyu ona gore vermistir. Senin hamilelik takviminde 9 hafta diyor doktor 6+1 demis nasil oluyor bu?bence awn randevunu bekle bosuna arada ozele gidip tekrar kese gormek icin para verme canim.[/QUOTE
Seni de tebrik ederim canım bu arada hayırlısı ile devam eder inş hamileliğin..Ben de Keseyi gördüm canım geçen hafta 12,5 mm di bebek görünmedi SAT a göre 8+0 oluyo bugün ama dr um geçen hafta 5+2 ye uyumlu demişti o da aşılama tarihine denk geliyor bugün aşılama ile uyumlu gidiyorsa 6+1 olması gerekiyor yani 13 gün fark var arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…