Aşılama Ekim 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıranlar !!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım testi tekrarlıyacakmısın bugün ??
Evet canim, bekleme odasindayim, kalbim yerinden firlayacak. Ogleden sonraya kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum sonuclar icin. Bu sefer nedense cok supheliyim. Hamilelik belirtisi sifir, hicbirsey yok:KK43: Dun yine idrar testi yaptim haftalari gosteren varya burda:) bir oncekinde yumurtlamadan 1-2 hafta sonrasi gostermisti dun 2-3 yani bir sonrakini gosterdi yani artmis hcg ama kac artmis onu kan testi gosterecek. Dua et bana nolur! Sen nasil dayaniyorsun bana da anlat sirrini:) 17'sine kadar bekleyecekmisin test tekrarlamadan?

kizlar benim asilamam oldu ama ilkinde bukadar agri olmamisti ve kan olmamisti bugun yapilanda hem agrim var hem kanamam sanirim tahris oldu birde gecen sefer spermler cok fazlaydi bu sefer 7 milyon doktor 5 milyondan fazlasi iidir bizim icin dedi ama tereddutteyim :KK43:
kizlar benim asilamam oldu ama ilkinde bukadar agri olmamisti ve kan olmamisti bugun yapilanda hem agrim var hem kanamam sanirim tahris oldu birde gecen sefer spermler cok fazlaydi bu sefer 7 milyon doktor 5 milyondan fazlasi iidir bizim icin dedi ama tereddutteyim :KK43:
Hadi hayirli olsun canim bnmde ilk asilamam sanrm tutmicak yarin adet gunum..Allahin izniyle inslh bu sefer burda guzel haberini vermek nasip olur

Y

yap canim rahatlarsin. Hadi yap hemen sonucu soyle bize, iyi bir his var icimde:)
Sagol canimcimm ama benim bugun hic mi hic iyi bir his yok icimde regl belirtim bugun tavan .. yarin regl gunum olmazsam bir gunde bazen gecikiyor die 12 yi de gecircem olmazsam o zaman yapim diyorum

Sagol canimcimm ama benim bugun hic mi hic iyi bir his yok icimde regl belirtim bugun tavan .. yarin regl gunum olmazsam bir gunde bazen gecikiyor die 12 yi de gecircem olmazsam o zaman yapim diyorum
Icinden ne yapmak geliyorsa onu yap canim, insallah pozitif cikar:)

Canım çok sevindim ya maşallah çifte mutluluk.Allah hayırlısıya tamamına erdirsin,ikisini de kucağına almayı nasip etsin inşallah.Bak gördün mü boşuna telaş yapmışsın :)
Evet canım boşuna telaş yapmışım çok şükür güzel haberler aldım.. Âmin hayırlısıyla inşallah;)

Benim ilk asilamam 5 milyonla tutmustu canim. Ihtiyacin olan 1 tane aslinda:) merak etme sen, hayirlisiysa olacaktir. Benim de bu asilamamda cok minik bir lekelenme oldu ama sonunda tuttu:) bazen oluyor demekki kanama icini rahat tutu canim
ay cnm ins hayrlisi ama cok kotu moralle basladi ins sonu guzel olur :)

Evet canim, bekleme odasindayim, kalbim yerinden firlayacak. Ogleden sonraya kadar nasil bekleyecegim bilmiyorum sonuclar icin. Bu sefer nedense cok supheliyim. Hamilelik belirtisi sifir, hicbirsey yok:KK43: Dun yine idrar testi yaptim haftalari gosteren varya burda:) bir oncekinde yumurtlamadan 1-2 hafta sonrasi gostermisti dun 2-3 yani bir sonrakini gosterdi yani artmis hcg ama kac artmis onu kan testi gosterecek. Dua et bana nolur! Sen nasil dayaniyorsun bana da anlat sirrini:) 17'sine kadar bekleyecekmisin test tekrarlamadan?
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım :) ben aslınada beta hcg den sonra biraz hevesim kırıldı ama yine de herşeyi en iyi Allah bilir diyerek bir umut bekliyorum cnm .. yeniden beta hcg yapıp sonuç beklicek gücüm yok , en iyisi zamana bırakıp kontrole gittiğimde olacakları görmek , bazen bilmemek en iyisi ,, bacağıma kasığıma giren ağrılar moralimi bozmaya devam ediyor :)

aşılaman hayırlı olsun cnm .. benimde kanama değilde lekelenmelerim oluyordu aşılamalarımda ,çok kanaman varsa doktoruna söyle cnm .benim bir aşılamam 7 milyonla tutmuştu cnm bozma moralini , benim doktorumda 1 milyonun üstü yeterli demişti :)

Şimdi doktordan geldim ve size hemen müjdeyi vermek istedim.. 2 tane kese gördük çok şükür :KK66: kalp atışlarını bekleyeceğiz Allah'ın izniyle. Rabbim isteyen herkese böyle güzel sevinçler yaşatsın inşallah.. Dualarım bekleyen diğer arkadaşlarımla..
Gözün aydın canım. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Gerçi benim için sürpriz olmadı. Ben neredeyse emindim seninkinin çoğul gebelik olduğundan. :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Hayırlı olsun canım. Inşaallah bu sefer pozitif olur sonucun. Allah kolaylık versin bekleme süresinde.

canım benim aşılamada da 1-2 gün kahve lekeler oldu ve 2-3 gün de ağrım olmuştu.Sıkıntı etme belki iyiye işarettir bak bana ;)

Benim ilk asilamam 5 milyonla tutmustu canim. Ihtiyacin olan 1 tane aslinda:) merak etme sen, hayirlisiysa olacaktir. Benim de bu asilamamda cok minik bir lekelenme oldu ama sonunda tuttu:) bazen oluyor demekki kanama icini rahat tutu canim
aldın mı cnm test sonucunu inşallah 2ye katlanmıştır.Dualarımız seninle haber bekliyoruz,

Nick. ............aşılama/tüp tarihi..........sonuç
Z zehiir .............10.10.2014.......pozitif:anneadayı::nazar:
sdkrtp sdkrtp . ...........13.10.2014............Negatif:KK61:
H hasret41 .........13.10.2014............Negatif:KK61:
hellokitty27 hellokitty27 ...13.10.2014...........Negatif:KK61:
F fy34 . ..............15.10.2014...........pozitif:anneadayı::nazar:
SEMCAN SEMCAN . ........18.10.2014...........Negatif:KK61:
ayneyn ayneyn .............18.10.2014...........Negatif:KK61:
fallenangel8 fallenangel8 .....20.10.2014........pozitif:anneadayı::nazar:
Z zelal89 ...............22.10.2014.........Negatif:KK61:
@tugbagksl. ........22.10.2014..........03.11.2014
T Tugba29 . .......22.10.2014. .........pozitif:anneadayı::nazar: