• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ekim 2013 te hamile kalanlar burada bulusmak isterim

Kiz demekki gostermiyosa;)) cikolata ye git bidakine her yeri ortada olur ozaman ;))

Yemezmiyim hiç :) bi de o gun doktorun yanına gitmeden 5 dk önce yedim sonra sıra bana geldi ama nafile :)))) bizimki inatcı sanırım eeee annesi inat etti özele gitmemek için o da inat ediyo göstermemek için bakalım kim üstün gelecek yarın tekrar gidicem doktora. Bu arada 3 lü test yaptırdınız mu ben hiç bişey bilmiyorum da bu test hakkında

Yemezmiyim hiç :) bi de o gun doktorun yanına gitmeden 5 dk önce yedim sonra sıra bana geldi ama nafile :)))) bizimki inatcı sanırım eeee annesi inat etti özele gitmemek için o da inat ediyo göstermemek için bakalım kim üstün gelecek yarın tekrar gidicem doktora. Bu arada 3 lü test yaptırdınız mu ben hiç bişey bilmiyorum da bu test hakkında
hiimm gosterir busefer ozaman:)) ins ogrenirsin cnm evet yaptirdim ben zeka testi oluyo kandan yapiyolar zaten dort aylikken temiz cikti bnmki ins temiz cikar seninkide ;)

Evet sonunda öğrendim ve minik prensesim olacak.bizim prenses annesi gibi tatlıya düşkün olacak herhalde canım hep tatlı seyler istiyo

hadi gozun aydin cikolatalar yaramis demekki :)) ilk cocukmu bu sene kiz senesi diyolar ama ben beceremedim kiz dogurmayi:)))))

Evet ilk bebeğim. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir sekilde kucağıma almayıda nasip eder insallah, kız olduğunu duyanlar teselli ediyo beni :))) olsun hayırlısı kız evladı üzülme sen felan gibi anlamadım gitti... Erkek beklentisi sardı demek onları beni de öyle düşünüyorlar sanırım :))))))

Evet ilk bebeğim. Rabbim hayırlısıyla ve sağlıklı bir sekilde kucağıma almayıda nasip eder insallah, kız olduğunu duyanlar teselli ediyo beni :))) olsun hayırlısı kız evladı üzülme sen felan gibi anlamadım gitti... Erkek beklentisi sardı demek onları beni de öyle düşünüyorlar sanırım :))))))

Hehehehe demekki erkek bekliyolardi bnce kiz daha hayirli rabbim ikisinide tattirsin ins sag salim kucaginada almayi nasip etsin :)

kızlar daha önce doğum yapmış olanlarınız azıcık bilgi verin.sezeryandan sonra 1 ay yatılıyor mu gerçekten? ve göbek hiç erimiyor diyenler doğru mu söylüyor? normal doğum sonrası vajinal genişleme oluyor mu? cinselliği etkiliyor mu? puffff nası çıkıcak bebişler...

Back