ekim 2013 te hamile kalanlar burada bulusmak isterim

evet cok sukur simdilik iyi gidiyor. Yaklasik 17 haftalik oldu oglum. bir de kucagima alirsam sagliklica.

Herseyin yolunda olmasına sevindim yazmayınca acaba neden bişey mi oldu vs insan merak ediyor sonuçta hepimiz aynı zamanlarda alacaz bebislerimizi birbirimizden kopmayalim oğluşuna isim bakıyor musun bende bakıyorum Babamız isim koydu bile ama yinede bir umut bakıyorum :))

Hb cnm hadi ya ben kiz cok istiyorum rabbim ins nasib eder ikinci bitsne oglum var bes yasinda yok yaa hic hissetmedim daha kipirdamiyo bugunn gidecem dr.aylik kontrol bide uclu tarama yapilacak cinsiyetinide ogrenirim ins ilac falan vermedi acile gittim zaten bugun kendj drum verecek ins bisey olmsdan hayirlisiyla dogum yapariz rabbim saglikli sihhatli kucagimiza almayi nasip etsin cumlemize :)

Hastaneye gittim canim kandada da cikti. Hamileyimmm :)

unuttum gitti buraya yazdigimi bile :) isim ne buldunuz ben de bakiyorum esim begenmiyor o buluyor ben begenmiyorum. hep kiz hissetmistim erkek ismi bile dusunmemistim surpriz oldu bana :)

unuttum gitti buraya yazdigimi bile :) isim ne buldunuz ben de bakiyorum esim begenmiyor o buluyor ben begenmiyorum. hep kiz hissetmistim erkek ismi bile dusunmemistim surpriz oldu bana :)

Hadi hayırlısı bakalım canim rabbim oglusunu sana bagislasin simdiden :))bende başta hep kız dedim ama 11 haftada ilk doğumu mu yapan dr um bu erkek yanılıyor isem mesleği bırakirim demisti hakikaten işinin ehli olduğunu biliyordum ama yok canım deyip her muayenede bu kizzz diyordum oda ısrarla erkek Nitekim artık bizimde netleşti şimdi türkiyede değilim doğuma tc ye istanbula gelicem inş isime gelince de adı mustafa oluyor benim kocis öyle olcak dedi ((( bende kirmak istemiyorum yanına uygun isim bakıyorum artık :))

Hastaneye gittim canim kandada da cikti. Hamileyimmm :)

Ay çok sevindim vallahi Rabbim Her kadini analikla taclandirsin ....yavrunu Güle güle büyüt canım şimdiden dikkat et artık kendine de inş hersey gönlünce olur

Benimkide erkekmis kismet saglikli olsunda onemli olan o ayrintili ultradyonda tam net belli olur bakalim hayirlisi :)

Ne güzel topigimiz de kaç erkek bebek kaç kız bebek oldu bir liste yapayım kısa zamanda bütün bebisler belli olsun :))bide ben bulundugum yerde 4 d varmış onu yaptiracagim 3 tarama yerine :))

Benimkide erkekmis kismet saglikli olsunda onemli olan o ayrintili ultradyonda tam net belli olur bakalim hayirlisi :)

Bide dediğin gibi kısmet ikinci erkek geliyor desene eğer küçülen kıyafetleri sakladigsan çok iyi olur benim ilk cocugum simdi 13 aylik kız allah tan ara renk çok aldım şimdi arka arkaya aynı kıyafetle büyüyecekler inş .....artık 3 üncü ye inş kız olur annesi gerçekten bir kadının kızı olmalı Rabbim sanada taddirsin inş canım ...

kıslar ayrıntılı ultrasona giren var mı? acaba hepsi renkli mi yoksa hastaneye göre değişiyor mu? kaçıncı haftada giriliyor ve kaç dakika sürüyor?

Ne güzel topigimiz de kaç erkek bebek kaç kız bebek oldu bir liste yapayım kısa zamanda bütün bebisler belli olsun :))bide ben bulundugum yerde 4 d varmış onu yaptiracagim 3 tarama yerine :))
oyle cnm kismet belki daha hayirlidir bilemeyiz yaptilar bana uclu tarama cuma gunu sonucu alacam ins bisey cikmaz yok cnm ya okadar kiyafet hep dagitmistim nasilsa kuzim olacak yenisini alirim diyerekten genede icinden giyecegi zibinlari var idare ederiz artik bide yaz cocugu oluyo cok giyemez bi kat yeteer senin ilki kizmi buda erkekse ohh esitlemisin mecbur bize ucuncude gozukuyo bu son diyodum olmadi

Aynen vallahi kısmet dediğin gibi :)) eşim de gerçi 3 te istiyor ama ben tamam diyorum bir kız bir erkek yeter diyorum ama yinede belli olmaz belki 3 sene sonraya filan bende düşünürüm eğer hala gücüm olursa yeter ki Allah can sağlığı versin bide hakikaten yaza geliyor ne yapacaz bilmiyorum bebisler ede günah pişik vs olmaz inş kızım ocak ayında doğmuştu baya rahattim .:18: tarama testine gelirsem 2 li yaptırdım istanbulda 3 lu burda yok 4 s varmış onada randevu alıyorsun baya sıra var anlayacağın gec te olsa yapıcam ama inş bişey çıkmaz allahın izniyle içini sende ferah tut canım bide ben doğru dürüst bişey yiyemiyorm yemen içmen nasıl ben folik asit Calcium vitamin alıyorum burdaki Dr verdi senin kullandığın bir ilaç varmı canım

Ucu isteyen beside ister kizz erkekler nekadar cok olursa okadar iyi diyo kendileri śıkinti cekmiyo ya hep anne ye yükluyolar yiyemiyorum bnde ya dokyz kilo vermisim dort ayda canim istiyo aliyom bi kasik kesiyo hemen tatliya d9kunamiyom bile tuzluyla limon surekli :)) folik asit kullaniyom bende bitmek uzere tekrar alma dedi doktor zaten ilk uc ay kullanilirmis ben ikinci ayda baslamistim olmaz ins cnm pudra sureriz surekli ank cok kavurucu olmuyo evimdw serin zaten sen nerdeson sicagi cokmu oluyo

Sorma vallahi erkekler Ohh kolay sanıyor doğum yapıp bebek büyütmeyi benim eşim diyor ben çalışıyorum bakarız maddi düşünme diyor ama gel gelelim bir evladin sorumlulugunu almak çok zor hakikaten hasta oldu mu sende onunla beraber üzülüyorsun yemedi mi yemiyorsun vs vs daha bunun gb çok şey var inan canim İstanbul'daki evim annemle aynı binada rahatım yerinde annem çok yardımcı oluyor klima var evimde ama oda bebeğe zararlı diye bir açıp bir kapatıyorum inş yazı artık bol suyun altında geçirecez heralde bebisleri hergün yıkarız eşimle olduğum yer ise kuveyt eşim buralı sıcaklığa gelince 50 60 derece burdada klima ortamındayız anlayacağın canım bide burda ben 19 hafta oluyorum bi kaç güne ama 6 7 aya kadar folik veriyor burdaki Dr ler sorduğumda gerekli tc ayrı bura ayrı diyorlar ne yapayım kızım da içtim bişey olmadı bunda da içiyorum bakalım :18:bide çok kilo vermişsin inş toparlanirsin kısa zamanda bari süt peynir vs gb şeyleri bol tüket en azından calcium suz kalma canım

oyle tabi nerde yasatsan memleket ora oluyor uxakmis bee dogumu ordami yapcan ist gene anne yaninda yapsan daha iyi orda kimsen yoksa yok yaa sut urunleeri yiyemiyom hele peyniri hic boreklerde yiyorum tek sutte icmiyom onun yerine yogurt yiyom bi kase kendim mayaliyorum hazir sevmiyom bakalim kismet bi maddi yonde bitse hersey kolay uykusuydu duzeniydi hepsi zor allah kolaylkk versin sicakmusda orasi kizz ank en fazla 35 oluyo buranin iki katii abooo :))) allah yatdimcin olsun cnm ya zor

Ya kızlar bende bebeğimin cinsiyetini göremedim ( gittik ama sırt üstü yatmış bacakları uzatmış bişey göremedi doktor bi hevesle gitmiştim. Bu arada 16 haftalıkken gittim

Ya kızlar bende bebeğimin cinsiyetini göremedim ( gittik ama sırt üstü yatmış bacakları uzatmış bişey göremedi doktor bi hevesle gitmiştim. Bu arada 16 haftalıkken gittim

Bir benimki edepsiz galiba ben 12 haftalikken ogrendim kiz hemde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…