ekim 2013 te hamile kalanlar burada bulusmak isterim

öncelikle merhaba üzüdüm yazdıklarını okuyunca ama neyseki iyisin şimdi :) bende kendimi hiç beğenemez oldum çirkinleştim resmen aynen spor egersiz vs şeylere başlamamız gerekiyo ama çok üşeniyorum :) iştahın nasıl kaç kilo aldın? bebiş ne kadarlık

Canım yaaa demek sende stresli bi gebelik geçiriyorsun al benden de o kadar seni okurken sanki ben yazmışım gibi hissettim benim kayinvalide gorumce ler de uzaktalar ama maşallah buraya kadar yetişiyorlar ben bide kocise sarıyorum 2 iyiyiz iki gün nane molla bide aşırı sinirli oldum ben yaaa acaba hepimiz mi Böyleyiz kızım da ben stres sinir yaşadım gebelik dolayısıyla ama bu kadar değildi :18: oğlusun olmasınada çok sevindim canım Rabbim sana bağışlasin kıskananlar çatlasın benim bi gorumcemin 3 kızı var bende erkek dediğimde sevinmedi sesi gitti resmen telde allah sağlık versin dedi gerisi mühim değil dedi kızım da ise daha 3 aylığım aaaa dedi kocama dönüp karın yanlara doğru genişlemiş kız bu deyip kahkaha atmıştı kaynana suratı da var tabi onu hiç anlatmayim baya uzun sürer şimdi bu arada fazla yorma kendini temizlik vs derken birsey olmasın bırak dağınık kalsın sana diyorum ama kendimde yapmiyorum yinede hiç bişeyi takma insanlar ne isterse onu düşünsün biz iyi olalım yeter ....yemeğe gelirsek bana hergün dışardan sirketin ahcisindan yemek geliyor öğlen ve akşam ama iğrencler çoğu kez dışardan yiyoruz ve sadece kızıma günlük çorba pişiriyorum kendim ne bulursam onu yiyorum açıkçası yani nerde memleketimin binbir çeşit yeşilligi sebzesii bazen yemek için agladigim oluyor ......neyse buna da şükür diyelim yani benden istersen çorba tarifi hemen veririm canım habersiz bırakma bizi ben buralardayım inci de sıkıldıkça yaz bacim :))

benim bulantılarım varken de iştahım hiç azalmadı aslında çünkü kusmalar sabah uyanınca oluyo sonra akşama kadar yiyordum.şimdi sabahları hafif bulantı var okadar.ama ben ilk 2 -2buçuk ay olana kadar sadece patates kızartması yedim bitek ondan tiksinmiyordum ve ekmekle beraber onu da acayip abarttım 3.ay dolduğunda 5 kilo almıştım ve çok az hareket ettim günde 10 adım:)..bulantılar geçtiğinden beri salata meyve falan yiyorum 18.haftadayım daha başka kilo almadım 5 te kaldı .doktor başta çok alıyosun dedi şimdi buı ay için normale döndüğümü söyledi.yulaf aldım tavsiye ederim kızlar ,kalori olarak çok düşük değil ama çok uzun süre tok tutuyo ve bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş.eğer canım tatlı isterse yulafın içine kuru üzüm kayısı incir koyup sütle yiyorum ki ilk aylarda 1 kutu hamur tatlısını bitirdiğim oluyodu artık asla öyle şeyler yapmıycamP yahu günde 1 saat yürüyün diyorlar o nasıl olcak,çıktım yürümeye yürüdüm yürüdüm ay yetti çok yoruldum dedim baktım 15 dk geçmiş hamile yogası dvd si arıyorum .başlangıç için olanı bulabilirsem iyi olucak.internetteki hareketler biraz zorlayıcı geldi.

bu arada ben de çok sinirli oldum komple her şeye karşı uyuz oluyorm .kocamın taraftakiler değil sadece annemle ablamın söylediği bazı şeylere bile öyle kuruluyorum ki kendimi tutmasam bağırıp çağırıcam ama kendimi tutunca da gözlerim doluyo ağlamaya başlıyorum bu sefer bi baş ağrısı başlıyo:::kocamla pek kavga edemedik kavganın başlangıcında ben hüngür hüngür başladığım için ağız tadıyla bi tartışma yaşayamadık.hamilelikten önce ben yılda bir belki ağlayabilirdim.hormonların esiriyiz. bence yinede etraftakilerin suçu,herkes çok daha hassas ve özenli davranmalı bize sonuçta içimizdeki bebecik çok narin hayata tahammülü yok daha..düşüncesizce davranıyorlar işte..

Arkadaslar ACIL cvp bekliyo4um hepinizden .. adetime 4 gun var ama bugun gebelik testiyaptim evde. Ama ikinci vizgi silik ama belli. Sizce hamile olabilir miyim ,???

genelede bu testler adetin en azında 1 gün gecikmiş olduğunda doğru sonuç verir.daha dört gün varmış yani test yanıltabilir .ama adet gecikmesi ve gebelikte ikinci çizgi silik olabiliyor,testin markasına ve tarihine de bağlı.bi kaç farklı marka denemeni öneririm .bi de gebelik değilde ovulasyon testi mi bişey vardı eczanelere bi sor onlar en erken gösterir.

Yarin hastaneye gidicem bakalim. Insallah sonuc dogrudur. Tabi herseyden once .. herseyin hayirlisi olsun.

Güldürdün valla beni ne var ki ayda bi kilodan hiç bişey olmaz üzme kendini 9 ayda 20 kilo alanlar var bende normalde ayda bir kilo alıyorum 9 aya kadar bu 12 kilo yada 9 kilo olur en fazla doğum da da söyleyim en az 5 y kilo gidiyor zaten :))bide bebiş doğunca çok oturamıycan ben kıźımda 10 ayda eski kiloma döndüm canım ....ilk başlarda bütün hamislere oluyor bu o zmn bende 1 hafta öncesinde aynaya bakmak giyinmek içimden gelmiyordu :18::18: şimdi daha iyiyim ....bide ben du from flexlerden yiyorum aynı sen gibi gerçekten de tok tutuyor ve ayrıca besleyici bende tavsiye ediyorum

Arkadaslar ACIL cvp bekliyo4um hepinizden .. adetime 4 gun var ama bugun gebelik testiyaptim evde. Ama ikinci vizgi silik ama belli. Sizce hamile olabilir miyim ,???

Ins hamilesindir bide eğer hastaneye gitmezsen eczanede 20 tl ye kadar olan adet öncesi gebelik testleri var ondan yap istersen eczacı söyle bu testten istiyorum diye belirt ben bu bebeğim de adete 2 gün vardı yaptım pozitif sonucu vermişti canım

etmediğiniz daha canım inan bu sefer daha beter hissediyor insan kendini ....aynen valla aşırı alıngan hassas ve sinirliyim artık doğuma kdr idare edecekler kocisler bizi kolay değil can taşıyoruz

Peray seninde sesin çıkmıyor ne durumdasin nasıl geçiyor hamilelik canım

Ben de 4 haftalik hamileyim. Adetime 1 gun kala yaptigim testte cikti:) Gecen sene bir dis gebelik yasamistim. Bakalim simdi nasil Umarim her sey yolundadir. Haftaya cuma randevum var.
Esiba hersey yolunda mi canım

Bende 6 haftalık hamileyim 2ci bebrğim:) tuzlu çok yiyorum.bıde dunden midem bulanıyor.ağzımda kötü tad var.ilk gebeliyimde hiç bunları yaşamamışdum

Peray nasılsın bebiş nasıl canım herkes topige yazmayı bıraktı 3 kız kaldık burda ((( bulantilar ne oldu sağlık durumun nasıl cinsiyet belli oldumu topigimizde 2 erkek bebiş 1 kız Bebişimiz var yanlış hatirlamiyorsam :)) umarım sende aramıza dönersin kısa zamanda canim

Mrb ben yeni katildim ins memnun kalirim bende 17 haftslik hamileyim cinsiyetini ogrenen varmi ekim ayi kizmi erkekmi acaba :)

Bncede idrar yolu enfeksiyondan oluyo ayni agri bndede var cunku cok yogun enfeksiyonum var oyuzden dusuk tehlikesi bile gecirdim allah sifa vetsin hepimize

Bncede idrar yolu enfeksiyondan oluyo ayni agri bndede var cunku cok yogun enfeksiyonum var oyuzden dusuk tehlikesi bile gecirdim allah sifa vetsin hepimize

Merhaba canım Hg benim idrar yolu enfeksiyon hala devam ediyor bunun yanında bel ağrısı çok çekiyorum 18 haftadayım bende cinsiyet erkek ekim genelde erkek ama yinede Yaradan bilir senin belli oldumu bebiş nasıl tekme hissediyor musun :))

Bu arada çok geçmiş olsun san ada canım dikkat et sende allah korusun bu haftaya kadar gelmişiz bide hangi ilaçları kullandin yada kullanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…