Haber etmez miyim hiç. Allah sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Ben birde bişey merak ediyorum, ıkılı test yaptırdım kan aldılar ense kalınlığına bakıldı ense kalınlığı gayet iyi hersey normal ama kan sonucunu anlamadım ne bi rakam nede bişey yazıyo down sendromu için bakıldı o da galiba acemilik cok kötü bişey hiç anlamıyorum ve son sorumda ben bebeğimin ilk hareketlerini ne zmn hissederim
Yeniden merhaba
İnternet paketim bittiği için uzak kaldım foruma şimdikkkkk sorularıma başlıyorum :)))
Hamilelik de kansızlık olduğu nasıl anlaşılır. Bunu şu sebep den dolayı soruyorum. Ikı defa kan alınmak istendi ama damardan kan gelmedi ıkı kolumu da aynı işlem yapıldı en sonunda elimi acıp kapatma işlemi yaparak alabildiler bi tüp kanı. Annem ve arkadaslarim rengin bembeyaz olmus ddiyorlar, kansızlıkda bebeğe sıkıntı veriyo galiba((((
kızlaaarrr benimde size bir sorum olacak şuanda 17+2 günlük hamileyim bir haftadır fln lavaboya gittiğimde kasıklarımda değilde hafif üstünde her iki yanımdada çok ağrı oluyor birde çok hapşırıyorum idrar kaçırıyorum hapşırdıkça :26: yaa bunların sebebi ne olabilir :18:
Yeniden merhaba
İnternet paketim bittiği için uzak kaldım foruma şimdikkkkk sorularıma başlıyorum :)))
Hamilelik de kansızlık olduğu nasıl anlaşılır. Bunu şu sebep den dolayı soruyorum. Ikı defa kan alınmak istendi ama damardan kan gelmedi ıkı kolumu da aynı işlem yapıldı en sonunda elimi acıp kapatma işlemi yaparak alabildiler bi tüp kanı. Annem ve arkadaslarim rengin bembeyaz olmus ddiyorlar, kansızlıkda bebeğe sıkıntı veriyo galiba((((
Canım sen idrar yollarını usuttun büyük ihtimal cunki aynı ağrıyla ben Dr ye gittim tahlil yaptı idrar tahlili bi ton da ilaç yazdı idrar yollarımi usutmusum çünkü wc ye çıkarken yanma yoktu bende ondan anlayamadım ama bence sende bi Dr ye gözük ileri haftalarda olsaydin sana derdim ki yalancı doğum ağrıları ama bu o degil
Dum gittim idrar yollarimda iltihaplanma varmış
Yeniden merhaba
Çok geçmiş olsun gerçekten ben hala bi ton ilaç kullanıyorum bu arada hareketlen me oldu mu bebekte
Sanada cok geçmiş olsungecen hafta sanki oldu ama ayirt edemedim oek boyle pıt pıt bisey oliyodu sanki ama dahada olmadi :) senim bebek ne kadarlik oynadi mi hic :)
O kesin bebeğin hareketi canım benim bebiş 18 haftalik coktan oynuyor bide ikinci bebiş benim yaaa ondan çabuk hissettim bulantilarin var mı
Yok benim bulantim yok denecek kadar az oldu :)
Ben de12+6 oldum.cinsiyet öğrenen var mı? Nelere aşeriyosunuz benim bebiş göstermiyo cinsiyeti. Karnım da 4-5aylık gibi ama sadece sağ göğsümde büyüme var solda pek yok sizin nasıllar
Sevindim o zaman bu arada aramızda fazla gün yok canim :)) çok yakınız ben sezeryan olucam kızımı sezeryan la dünyaya getirdim cunki eğer seninde sezeryan oluyorsa hemen hemen aynı günlere denk gelir gibime geliyor :))
Büyük ihtimal öyle olur :) ben epidural normal istiyorum bi aksilik cikarda sezaryen olursam o zamanda epidural sezaryen olucam bebekimi ilk ben gormek istiyorum :)
Ay inş canım :)) ben şimdiden 07 07 2014 gb düşünüyorum ama Dr ne der erken mi olur bu tarih geçmi olur bilmiyorum sormam lazım daha :)))
Nerelerdesin yoksun canım kimse yazmamaya basladi(( inci sağolsun oda olmasa kimsecikler yok .....iyisin umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?