ekim 2013 te hamile kalanlar burada bulusmak isterim

ikili testın sonucunu drun sana açıklaması lazım rısk yüksek yda degıl dıye onu sor bence bırdaha gıdınce ama bır sorun olsa söylerlrdı onda down riski bellı oluyor 1/350 mesela 350de 1 ihtımal gıbı öyle bırseyler yazıyordur ama sen yınede sor ben hamıleyken 20,.haftada hıssetmıstım genelde ılk hamılelıkelrde 16.haftadan sonra oluyormuş ılk 12. haftalarda fln genelde bağırsak hareketleri bebgın hareketı zannedılebılıyor

Kızlar herkes iyi mi kimsenin sesi çıkmıyor :))

Yeniden merhaba
İnternet paketim bittiği için uzak kaldım foruma şimdikkkkk sorularıma başlıyorum :)))
Hamilelik de kansızlık olduğu nasıl anlaşılır. Bunu şu sebep den dolayı soruyorum. Ikı defa kan alınmak istendi ama damardan kan gelmedi ıkı kolumu da aynı işlem yapıldı en sonunda elimi acıp kapatma işlemi yaparak alabildiler bi tüp kanı. Annem ve arkadaslarim rengin bembeyaz olmus ddiyorlar, kansızlıkda bebeğe sıkıntı veriyo galiba ((((

merhaba öncelikle geçmiş olsun durumu doktorunla paylaş bence o sana gerekli testlerş yapacaktır sen her ihtimale karşı kan yapan şeyler tüketmeye çalış umarım bir saorun yoktur

kızlaaarrr benimde size bir sorum olacak şuanda 17+2 günlük hamileyim bir haftadır fln lavaboya gittiğimde kasıklarımda değilde hafif üstünde her iki yanımdada çok ağrı oluyor birde çok hapşırıyorum idrar kaçırıyorum hapşırdıkça :26: yaa bunların sebebi ne olabilir :18:

Canım sen idrar yollarını usuttun büyük ihtimal cunki aynı ağrıyla ben Dr ye gittim tahlil yaptı idrar tahlili bi ton da ilaç yazdı idrar yollarımi usutmusum çünkü wc ye çıkarken yanma yoktu bende ondan anlayamadım ama bence sende bi Dr ye gözük ileri haftalarda olsaydin sana derdim ki yalancı doğum ağrıları ama bu o degil

Canım korkma 9 ay boyunca Ferrum Ford ilacını Dr ler veriyor zaten ben aşırı kansızlık cekerim senin gb doğuma girerken kızıma 10 la girdim oda son aylarda kullandığım ilaçla o kdar artti şimdi ise yine hamileyim en son 9 du yine ilaç kullanıyorum yani muhakkak Dr ne gözük ve düzenli kan ilaçlarını iç allahın izniyle bebeğine de sana da bişey olmaz

Bu arada kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun şimdiden :))

Dum gittim idrar yollarimda iltihaplanma varmış

Canım ya demiştin ki 8 Şubat randevum var Dr de gittin mi bebis nasıl cinsiyet belli oldu mu ?

Çok geçmiş olsun gerçekten ben hala bi ton ilaç kullanıyorum bu arada hareketlen me oldu mu bebekte

Sanada cok geçmiş olsun gecen hafta sanki oldu ama ayirt edemedim oek boyle pıt pıt bisey oliyodu sanki ama dahada olmadi :) senim bebek ne kadarlik oynadi mi hic :)

Sanada cok geçmiş olsun gecen hafta sanki oldu ama ayirt edemedim oek boyle pıt pıt bisey oliyodu sanki ama dahada olmadi :) senim bebek ne kadarlik oynadi mi hic :)

O kesin bebeğin hareketi canım benim bebiş 18 haftalik coktan oynuyor bide ikinci bebiş benim yaaa ondan çabuk hissettim bulantilarin var mı

Yok benim bulantim yok denecek kadar az oldu :)

Sevindim o zaman bu arada aramızda fazla gün yok canim :)) çok yakınız ben sezeryan olucam kızımı sezeryan la dünyaya getirdim cunki eğer seninde sezeryan oluyorsa hemen hemen aynı günlere denk gelir gibime geliyor :))

Ben de12+6 oldum.cinsiyet öğrenen var mı? Nelere aşeriyosunuz benim bebiş göstermiyo cinsiyeti. Karnım da 4-5aylık gibi ama sadece sağ göğsümde büyüme var solda pek yok sizin nasıllar

Nerelerdesin yoksun canım kimse yazmamaya basladi (( inci sağolsun oda olmasa kimsecikler yok .....iyisin umarım

Büyük ihtimal öyle olur :) ben epidural normal istiyorum bi aksilik cikarda sezaryen olursam o zamanda epidural sezaryen olucam bebekimi ilk ben gormek istiyorum :)

Büyük ihtimal öyle olur :) ben epidural normal istiyorum bi aksilik cikarda sezaryen olursam o zamanda epidural sezaryen olucam bebekimi ilk ben gormek istiyorum :)

Ay inş canım :)) ben şimdiden 07 07 2014 gb düşünüyorum ama Dr ne der erken mi olur bu tarih geçmi olur bilmiyorum sormam lazım daha :)))

Nerelerdesin yoksun canım kimse yazmamaya basladi (( inci sağolsun oda olmasa kimsecikler yok .....iyisin umarım

geldim geldim...:) ben biraz zor bi dönem geçirdim ,bunalım mı depresyon mu bilemedim ama hep ağlıyordum son 1 aydır,bulantılarım da geçmemişti,aşırı alıngan oldum,aldığım kilolara alışamadım,kıyafetler çok kötü duruyodu üzerimde,yüzüm bile tuhaf geliyodu ne ev işi ne yemek neredeyse duşa girmek bile istemez olmuştum...( bi de görümce ve kaynana faktörleri canımı çok sıkıyodu,gerçi başka şehirde onlar ama telefonda bile canıma yettiler..Allaha havale ettim hepsini,sabır duaları falan buldum internetten.artık yediklerime daha dikkat ediyorum üstümdeki şişkinlik geçti,biraz hamur işini tatlıyı abartmıştım çünkü,daha çok sebze yiyorum,biraz kıyafet aldım evi temizledim şöyle bi kendime güvenim geldi..bebişe de alıştım, anlaştık sonunda onunla da:) oğluşum olucakmış bu arada gösterdi pipiyi.oğlanı duyunca görümcem küstü:))) ben zaten hissetmiştim erkek olduğunu ama sağlıklı olsun kız erkek aynı diyodum görümcemle kaynanam diyodu ki yok yok senin kesin kız her halinden belli diye ve daha hamileliğimin başından beri beni görmediler bile..görümcem sanırım kendisi için bi oğul istiyo bilmiyorum Allah gönlüne göre versin gene de... öyle işte uzun zamandır inciyle seni okuyorum ama cevap yazıcak gücüm yoktu ama atlattım şükür.hal hatır sorduğun için çok teşekkür ederim..bi de yürüyüşlere başlasam biraz hareketlerimi arttırsam başka her şey normale döndü sayılır..hafif sporlara başlayıp burdan haberleşelim abur cubur yememek için de birbirimize destek olalım..yemek tarifleri falan belki yazışırız haydi kolay gele hepimize (inci ve canmama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…