Ben de12+6 oldum.cinsiyet öğrenen var mı? Nelere aşeriyosunuz benim bebiş göstermiyo cinsiyeti. Karnım da 4-5aylık gibi ama sadece sağ göğsümde büyüme var solda pek yok sizin nasıllar
Doktor benimkinr büyük ihtimalle kız dedi pipicik gorunmuyordu :) valla benim canım pek bişey istemiyor benimde karnim büyüdü o iç karınla alakaliymis iç karın küçük olunca bebisler cabuk cikiyomus ortaya :)
Ben de12+6 oldum.cinsiyet öğrenen var mı? Nelere aşeriyosunuz benim bebiş göstermiyo cinsiyeti. Karnım da 4-5aylık gibi ama sadece sağ göğsümde büyüme var solda pek yok sizin nasıllar
Selam kizlar uzun zamandır buraya yazamıyordum ama bundan sonra sizlerle birlikteyim bende 15 +5 GÜNLÜK oldum mide bulantısı yaşayan var mı ?? bide cinsiyet öğrendiniz mi ?
Canım hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim benim şu an 1 yaşında kızım var bu 2 inci gebeligim kızlar bir başka oluyor bir cilve yapıyor babasına sanırsın akşama kadar babası bakıyor yedirip içiriyor :))) annem gel bana diyorum gelmiyor şimdiden alış canım baba ve kız aşkı yakında sizin evde de başlayacak sen ikinci planda olacaksın :))) Tabi bu şakası :))
Benim papuc coktan dama atıldı sanırım :)))
günümüz aynı sanırım ,ben ayın 8inde öğrenicem cinsiyeti gösterirse:) sizin sol göğsünüz mü büyüktü? bi de kıpırtı hissettiğiniz oldu mu ben biraz hissediyorum ama bebiş mi değil mi anlayamıyorum gene de güzel bi his.
Kızlar bende varım artık sizinle. 12+6 günlük hamileyim, bulantılar ne zaman gecer ve cinsiyeti ne zaman öğrenebilirim. İlk deneyim ve cok heyecan var
Kızlar bende varım artık sizinle. 12+6 günlük hamileyim, bulantılar ne zaman gecer ve cinsiyeti ne zaman öğrenebilirim. İlk deneyim ve cok heyecan var
Selam hosgeldin canım ben 11 + dayken ikili teste ki Dr ve kendi doktorum erkek dedi ve hala aynı değişmedi
Tecrübesi iyi olan bir Dr hemen söylüyor birde erkek bebekler hemen belli ediyor kızlar 16 haftaya kadar genelde gostermiyor yada söylenmiyor kıźımda 16 haftadan sonra öğrendim cunki :)) bulantına gelince ben bunda daha yeni bulantı şikayetlerim bitiyor 15 +5 oldum şu an ama kızım da hiç bulantım olmadı bu biraz kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum inş seninde hemen geçer bide yiyebilirsen turşu ye iyi geliyo canım
Tsk ederim canım bilgi için . tursu denemedim ama yesil zeytin yiyorum, İnş 5 subatta gösterir Bebişim cinsiyetini hem ı zaman 14 cü haftaya da girmiş olucaz
Ne demek canım her zaman burdayım yeşil zeytin de iyidir ama turşu da yiyebilirsen dene inş iyi gelir bulantına 14 hafta ileri bir hafta olduğu için netlesir bencede şimdiden hayırlısı olsun canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin cumlemize bende dün yine doktora gittim bizim cinsiyet artık kesinleşti bir kızım var şimdi bide oğluş geliyor Rabbim dileyen herkese iki evladı da yaşatsın inş haberini bekliyorum
Haber etmez miyim hiç. Allah sağlıklı bir sekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Ben birde bişey merak ediyorum, ıkılı test yaptırdım kan aldılar ense kalınlığına bakıldı ense kalınlığı gayet iyi hersey normal ama kan sonucunu anlamadım ne bi rakam nede bişey yazıyo down sendromu için bakıldı o da galiba acemilik cok kötü bişey hiç anlamıyorum ve son sorumda ben bebeğimin ilk hareketlerini ne zmn hissederim
Canım kan testinde rakam nasıl olmaz ki Allah allah bende ne diyecegimi şaşırdım şimdi ama sevindirici tarafını düşünürsek herşey normal çıkmış bide rakamlara çok takılma doktor iyi diyorsa iyidir sonuçta senden kan alınmış yanlış değerlendirme olmuş olamaz .... ilk bebekte 16 hafta kesin şart 16 ve sonrası ikinci gebelikte ise daha erken hissediyor insan umarım cvbnı verebilmisimdir :))birde ikili testte cinsiyet için bir tahminde bulunmadı mi Dr benim dediğim gb 11+ da hemen yüksek olasılıkla erkek olma ihtimali yuksek dedi ikili testi yapan dr ....dogum doktorum ise yine erkek dedi ben özele gidiyorum tabi bu arada sen nerde yaptırdın ikili testini canım
Günaydın canım, ben sakarya doğum evine gittim belki o yuzden söylemedi. Ve hayırdır inşallah rüyamda sseninle msj yapıyorduk :) ben sana test sonuçlarımı yazıyordum sende bana sonuclara göre yorum yazmışsın senin galiba kızın olacak diyosun :))esimde zaten kız demişti ama ben hep erkek gibi hissettim demekki yanlış anlamısım diyorum sonra uyandımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?