cnm bende 22. haftadayım ve 5 kilo aldım.ama daha çok azkarnım çıktı ve kimse 5 aylık hamile olduğuma inanmıyor :)
Ben 50 kilo ile hamile kaldım, şu an 51 kiloyum. Ve hala dışarıdan hamile olduğum anlaşılmıyor.
Sende durumlar nasıl?
ben 13. haftamda gittiğimde öğrendim ... erkek :)kızlarr ben ekim değil ama kasım annesiyim. kasım anneleri topikinni bulamadım.
size sormak istiyorum bebiişlerin cinsiyetlerini öğrendiniz miiii kaçıncı haftada
herkese merhaba :)
beni dün aile hekimliginden aradılar "20.haftaya gelmişsiniz tetenoz asışı olmanız gerektigi için gelmeniz gerek"dediler kontrole gittigm dr .aradım ona sordum oda olabilrsin dedi siz takip ettiginz için arama geregi duydum dedim "yok biz takip etmeiz onu saglık ocakları yapar" dedi sizde de böylemi yoksa dr.mu takip ediyo
beni dün aile hekimliginden aradılar "20.haftaya gelmişsiniz tetenoz asışı olmanız gerektigi için gelmeniz gerek"dediler kontrole gittigm dr .aradım ona sordum oda olabilrsin dedi siz takip ettiginz için arama geregi duydum dedim "yok biz takip etmeiz onu saglık ocakları yapar" dedi sizde de böylemi yoksa dr.mu takip ediyo
Beni ne sağlık ocagı aradı, ne de aile hekimi.. 2 arkadasım hamile, onları aramıslar.. Ben niye aranmadım acaba.. :/
Tetenoz aşısı ile ilgili benim doktorumda bişiy demedi, ama bende duydum yapılması gerektigini..
2 hafta sonra detaylı ultrasona giricem, o zaman sorucam bende doktora..
uzun zaman oldu görusemedık nasılsın bebiş nasıl ?
beni 4 haziranda aşı olmam için çağırdılar.ama aşı zamanlarını sağlık ocakları takip ediyor diye biliyorum.
aile hekimi takip ediyor, aşı kartı veriyorlar, ben her doktor kontrolümden sonra aile hekimimede gidiyorum, onlarda ne kadar kilo aldın tahlillerin nasıl aşıların ne zaman takip edip seni bilgilendiriyorlar, hatta bebişin kalp atışlarını bile dinlettiriyorlar :)))
:)ortalarda yoksun acaba bişey mi oldu diye merak ettim
Allaha şükür iyiyz bugun ilk defa kalp atışını dinledim tetonoz aşımı oldum:)sen nasılsın
ben daha ilk aşımı olmadım sağlık ocağı 20. hafta demişti 26. haftaya kadar süresi varmış doğrumu işyerimden izin çok aldım izin almak istemiyorum haziran 18de doblör için izin alıcam birde hafta sonu sınav için sürem var değilmi
evet kayınvalidemler geldi onlarla filan ilgilendim birde işyerinde işler baya çoğaldı onlarla koşturuyorum.. bende pzt gunu olacağım aşıyı,onun dışında iyiyim bende bugün faranjitim azdı biraz zorlanıyorum ama yutkunmakta ve nefes almakta onun dısında hersey normal gidiyor
kızlar doktor bana 13. haftamda erkek demişti bugün tekrar gittim kız dedi :S kafam karıştı yaaa ...
bu arada bende tetenaz aşısı oldum .. aile hakimliği takip edior bu konuyu ...!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?