Ekim 2012'de anne olacak hamişler buraya....

cnm bende 22. haftadayım ve 5 kilo aldım.ama daha çok azkarnım çıktı ve kimse 5 aylık hamile olduğuma inanmıyor :)

karnım çk az cıktı ama tartı 5 kılo aldığımı söylüyor 22 hafta içindeyim ve bu hafta dahada cok kılo alıyor gibiyim bebeğım 450 gr olmuş iyi yani

Ben 50 kilo ile hamile kaldım, şu an 51 kiloyum. Ve hala dışarıdan hamile olduğum anlaşılmıyor.

Sende durumlar nasıl?

ya ben de 3 kilo aldım ... hamileliğim başından beri hiç istifra etmedim biraz ona bağlıorum bu kadar almama.. ayrıca diyetisyen kontrolü ile kilo alıorum ... 70 ile başladım 72.9 um ...

Merhaba,

Uzun zamandır sitenin takipçisiyim.Herkese merhaba demek istedim.Bende bugün itibari ile 21+5 haftalık hamileyim.

herkese merhaba :)
beni dün aile hekimliginden aradılar "20.haftaya gelmişsiniz tetenoz asışı olmanız gerektigi için gelmeniz gerek"dediler kontrole gittigm dr .aradım ona sordum oda olabilrsin dedi siz takip ettiginz için arama geregi duydum dedim "yok biz takip etmeiz onu saglık ocakları yapar" dedi sizde de böylemi yoksa dr.mu takip ediyo

Beni ne sağlık ocagı aradı, ne de aile hekimi.. 2 arkadasım hamile, onları aramıslar.. Ben niye aranmadım acaba.. :/
Tetenoz aşısı ile ilgili benim doktorumda bişiy demedi, ama bende duydum yapılması gerektigini..
2 hafta sonra detaylı ultrasona giricem, o zaman sorucam bende doktora..

beni 4 haziranda aşı olmam için çağırdılar.ama aşı zamanlarını sağlık ocakları takip ediyor diye biliyorum.

uzun zaman oldu görusemedık nasılsın bebiş nasıl ?

hamile oldugumu ögrendigim haftalarda saglıkocagı arayıp hamile oldugunuzu ögrendik burya gelmeniz gerekli demişti :)çok şaşırmıştım
meger evlenirken oraya gittigimizde kayıtlara geçmişiz hastanelerden onlara yazı gidiyomuş hemişre öyle söyledi temmuz ayında 2.aşını olacasın gelmeyi unutma dedi birde aşı kartı verdi .Aile hekiminini yanına çıktım ona sordum bunu kim takip eder die "dogumun nerde olacagını hep düşünür karar verirsin ama nerde dogum yapıcagını Allah bilir onun için genel takip burdan olur herhangi bir rahatsızlık sonucu hastaneye gittiginizde bilgi verirlirse anszın basınıza kaza geldg,nde bu bilgilere göre hareket edelir "dedi.Aile hekimimiz ilk tanıştıgımızda kartını vermişti herzaman arayabilirsiniz demişti bi problem oldugunda telefon açıp soruyorum o yönlendiriyor
şimdilik hoşuma gidiyo bu durum :)

beni 4 haziranda aşı olmam için çağırdılar.ama aşı zamanlarını sağlık ocakları takip ediyor diye biliyorum.

aile hekimi takip ediyor, aşı kartı veriyorlar, ben her doktor kontrolümden sonra aile hekimimede gidiyorum, onlarda ne kadar kilo aldın tahlillerin nasıl aşıların ne zaman takip edip seni bilgilendiriyorlar, hatta bebişin kalp atışlarını bile dinlettiriyorlar :)))

ben daha ilk aşımı olmadım sağlık ocağı 20. hafta demişti 26. haftaya kadar süresi varmış doğrumu işyerimden izin çok aldım izin almak istemiyorum haziran 18de doblör için izin alıcam birde hafta sonu sınav için sürem var değilmi

:)ortalarda yoksun acaba bişey mi oldu diye merak ettim
Allaha şükür iyiyz bugun ilk defa kalp atışını dinledim tetonoz aşımı oldum:)sen nasılsın

evet kayınvalidemler geldi onlarla filan ilgilendim birde işyerinde işler baya çoğaldı onlarla koşturuyorum.. bende pzt gunu olacağım aşıyı,onun dışında iyiyim bende bugün faranjitim azdı biraz zorlanıyorum ama yutkunmakta ve nefes almakta onun dısında hersey normal gidiyor

canm sen kendi doktoruna danış bence tarih konusunu, ben hamile kalmadan önce olduğum için henüz sağlık ocağı yapmadı 7. ayda olacakmışım ilk 2 aşı arası 1 ay 3. aşı 2. aşıdan 7 ay sonra yapılmış olacak bana, günü gününe takip ediyor herşeyi aile hekimi, gebelik süresinde ne ne zaman yapılacak çizelgeler var doktorundan mutlaka iste çok yardımcı oluyor sana

kızlar doktor bana 13. haftamda erkek demişti bugün tekrar gittim kız dedi :S kafam karıştı yaaa ...
bu arada bende tetenaz aşısı oldum .. aile hakimliği takip edior bu konuyu ...!!!

bu arada renkli ultrason yaptırcak mısınız?
nereyi düşünüosunuzzz?

Kızlar Rabbim hepinize saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin saglıklı bır sekılde kucagınıza alın insallah da..benim problem olarak gördüğüm birsey var ne dersiniz bilmem! 19+6 günlük hamileyim ekim annesi olacagım ınsallah fakat suana kadar 1kilo aldım!!! aserme döneminde cok yıprandım 2 kilo verdim şimdiye kadar normal kiloma geldim ekstradan 1 kilo aldım acaba bebeğim saglıklı mı ya???

Allah iyilik versin cnm ben bikaç gündür işe gitmiyorum evdeyim sanırım ayrılıcam...

kızlar doktor bana 13. haftamda erkek demişti bugün tekrar gittim kız dedi :S kafam karıştı yaaa ...
bu arada bende tetenaz aşısı oldum .. aile hakimliği takip edior bu konuyu ...!!!

merhaba
duyduguma göre 20.haftalarda erkelerde testisler kızlarda dış dudaklar daha belirgin oluyormuş bana daha 19.hafta 3 dr baktı hepside kız dediler ayın 5de kontrolüm var bakalım neler ögrenecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…