Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bende allah nasip ederse ekim ayında dogumum olcak tahmını tarih 17 ekım suan 11 haftalıgım haftayada ıkılı test ıcın dra gıdecegım cok heyecan verıcı bır duygu rabbim isteyen herkese nasip etsinn umarım tüm hamıslerde sorunsuz bır gebelık gecırırler
s.a 22 ekim de bizi tarihimiz :)
özel sektörde çalışan anne adayları var mı acaba
s.a 22 ekim de bizi tarihimiz :)
özel sektörde çalışan anne adayları var mı acaba
SAT a göre doğum tarihlerimiz aynı :) Bende özel sektörde çalışıyorum. Bir firmada ön muhasebeciyim. Şu an çalışmamda bir zorluk yok, ağustos-eylül gibi işi bırakmayı düşünüyorum..
QUOTE=aytacozge;24475193]bende özel sektörde çalışıyorum hemde şantiyede inşaat teknikeri olarak.. arada bir zorlanıyorum ama bakalım atlacagız bu zamanlarıda bır sekılde.benimde normal tarihim aslında 29 ekim ama sağlık sorunları yüzünden sezeryan olmama karar verince doktor sanırm biraz daha öne çeker gibi.genede hayırlısı bakalım.
(null)
mrb :) bende özel sektörde muhasebeyle ilgiliyim agutosa kadar falan çalışayım diyordum ama işyeri uzak geliş gidiş ve gün yorucu geçiyo hep yorgun oluyorum :)iş bırakmakta istemiyorum bakalım neler olcak şantiye de inş.teknikeri olmakta çok iddali geldi rabbim yardımcın olsun cnm sezeryana şimdiden karar verdi demek ben sezeryandan korkuyorum :)ama normalde kolay deil bakalım bizimki nasıl olacak yarın kontrolum var benimde :)
dogumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz işe zaman dönceksiniz özel sektör çok taviz vermiyor bu konuda planlarımızı paylaşalım bence :))
Bende agustos gibi isi birakmayi dusunuyorum.. Dogumdan sonra uzun bir sure calismayacagim.. Oglum anaokuluna baslayinca esimin yaninda calismayi dusunuyorum, esim mali musavir..
Benim 2li testim de kan degerim biraz dusuk cikti, bu yuzden doktorum 4lu test istedi, cumartesi yaptiricam 4luyu. Umarim temiz cikar..
mrb..
rahatmışsın sen ben dogumdan sonra 3-4 ay sonra işedönemk isterdim ama bakalım şertlar neyi gerektirecek benm çevremde çalışan bayanlar genelde memur ücretsiz izin falan kullanıp 6 ay sonra işlerine geri döndüler bazıları zaten evhanımı hep evde kaldılar eşimin çevreside genelde eşlerini çalıştırmıyor yada çocuktan sonra çalışmıyor.
biz 2li test yaptırmadık kararsızkalınca dr.önümzdeki ay 3lü test var düşünün onu yaptırın isterseniz dedi bakalım sonuç 1 hafta sonra çıkacak ,umarım testlerin temiz çıkar görüşürüz
evet biraz rahatım iş konusunda, sagolsun eşim çalıştı çabaladı bana da kaymagını yemek düşer allah nasip ederse : )
tesekkurler umarım senınde testin temiz cıkar..
bu 2li 3lü 4lü test cok kafa karıstırıcı, en güveniliri detaylı ultrason diyolar.. onu yaptırmayı dusunuyor musun?
mrb :) bende özel sektörde muhasebeyle ilgiliyim agutosa kadar falan çalışayım diyordum ama işyeri uzak geliş gidiş ve gün yorucu geçiyo hep yorgun oluyorum :)iş bırakmakta istemiyorum bakalım neler olcak şantiye de inş.teknikeri olmakta çok iddali geldi rabbim yardımcın olsun cnm sezeryana şimdiden karar verdi demek ben sezeryandan korkuyorum :)ama normalde kolay deil bakalım bizimki nasıl olacak yarın kontrolum var benimde :)
dogumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz işe zaman dönceksiniz özel sektör çok taviz vermiyor bu konuda planlarımızı paylaşalım bence :))
[klasik özel sektör durumu canım hepsi aynı bende döndüğümde aynı şekilde bulur muyum bilmiyorum..özel sektör de ne kadar az izin kullansanda işleri bittiklerinde senin o yaptıkların hıc gozlerıne gözukmez..bende gurbette oldugumdan ne annem ne kayınvalıdem yakınımızda tek basıma nasıl bakarım yada calıssam kıme guvenıp bırakırım oda var. benim de haftaya cuma kontrolüm var bakalım neler cıkacak bende tansıyon sorunu var azıcık tuzlu yesem çıkıyor hemen.napcam bilmiyorum hiç.sen işyerinde olan şeylere hiç üzülme takmamaya çalış.ben ilk bebeğimi eski patronumla kavgamdan sonra düşürdüm şimdi ne derlerse tıkıyorum kulağımı geçiyorum kimse benden ve bebeğimden önemli değil. görüşmek üzere...
valla başka iş bilsem hemen yapacağımda :) bakalım şirkettekilere söyledğimde normal tepki verdiler ama bakalım doğum sonrası nasıl olur hiç bilmiyorum.. çift taraflı bel fıtığı olunca doktor normal doğum yapamazsın dedi mecbur kaldık. ben de korkuyorum aslında sezeryandan ama napalım..umarım kontrolunde guzel gecer .. haberlerini bekliyorum
[klasik özel sektör durumu canım hepsi aynı bende döndüğümde aynı şekilde bulur muyum bilmiyorum..özel sektör de ne kadar az izin kullansanda işleri bittiklerinde senin o yaptıkların hıc gozlerıne gözukmez..bende gurbette oldugumdan ne annem ne kayınvalıdem yakınımızda tek basıma nasıl bakarım yada calıssam kıme guvenıp bırakırım oda var. benim de haftaya cuma kontrolüm var bakalım neler cıkacak bende tansıyon sorunu var azıcık tuzlu yesem çıkıyor hemen.napcam bilmiyorum hiç.sen işyerinde olan şeylere hiç üzülme takmamaya çalış.ben ilk bebeğimi eski patronumla kavgamdan sonra düşürdüm şimdi ne derlerse tıkıyorum kulağımı geçiyorum kimse benden ve bebeğimden önemli değil. görüşmek üzere...