• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2012'de anne olacak hamişler buraya....

merhaba kızlar nasipse bende 5 ekimde anne olacağım ela2012 seninle aynı günde :) ben dün öğrendim cinsiyetini bebeğimin.doktorumuz yüzde doksan kız dedi.hayırlı sağlıklı olur inşallah hepimizinde.

merhaba kızlar bende allah nasip ederse ekim ayında dogumum olcak tahmını tarih 17 ekım suan 11 haftalıgım haftayada ıkılı test ıcın dra gıdecegım cok heyecan verıcı bır duygu rabbim isteyen herkese nasip etsinn umarım tüm hamıslerde sorunsuz bır gebelık gecırırler :nazar:

ben öyle şeylere güvenmiyorum 2 li 3lü test ilk bebeğimde yaptırmadım şimdi 2. bebeğime hamileyim yine yaptırmayı düşünmüyorum çünkü bi problem olsada ben bebeğimden vazgeçmem onu aldırmam sizin aldırma gibi durumunuz varsa yaptırın tabi ama doğruda çıkmıyor bazen çokta güvanme derim bende ilkimde sadece kalp sayımını kontrole gittim bana kalbi yavaş bi sorun var doğumdan sonra getirin kesinlikle dediler çok korktum çok üzüldüm ama bi problem çıkmadı çok şükür devlet hastanesi başından savıyor özellerde para için ne yapacağını şaşırıyor .

s.a 22 ekim de bizi tarihimiz :)
özel sektörde çalışan anne adayları var mı acaba

bende özel sektörde çalışıyorum hemde şantiyede inşaat teknikeri olarak.. arada bir zorlanıyorum ama bakalım atlacagız bu zamanlarıda bır sekılde.benimde normal tarihim aslında 29 ekim ama sağlık sorunları yüzünden sezeryan olmama karar verince doktor sanırm biraz daha öne çeker gibi.genede hayırlısı bakalım.

Merhaba, bende ekim annesi adayıyım.. SAT a göre 22 ekim muhtemel dogum tarihi.. Su an 16 haftalık.. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı olarak kuacaklarımıza alabiliriz.

s.a 22 ekim de bizi tarihimiz :)
özel sektörde çalışan anne adayları var mı acaba

SAT a göre doğum tarihlerimiz aynı :) Bende özel sektörde çalışıyorum. Bir firmada ön muhasebeciyim. Şu an çalışmamda bir zorluk yok, ağustos-eylül gibi işi bırakmayı düşünüyorum..

SAT a göre doğum tarihlerimiz aynı :) Bende özel sektörde çalışıyorum. Bir firmada ön muhasebeciyim. Şu an çalışmamda bir zorluk yok, ağustos-eylül gibi işi bırakmayı düşünüyorum..

QUOTE=aytacozge;24475193]bende özel sektörde çalışıyorum hemde şantiyede inşaat teknikeri olarak.. arada bir zorlanıyorum ama bakalım atlacagız bu zamanlarıda bır sekılde.benimde normal tarihim aslında 29 ekim ama sağlık sorunları yüzünden sezeryan olmama karar verince doktor sanırm biraz daha öne çeker gibi.genede hayırlısı bakalım.[/QUOTE]

mrb :) bende özel sektörde muhasebeyle ilgiliyim agutosa kadar falan çalışayım diyordum ama işyeri uzak geliş gidiş ve gün yorucu geçiyo hep yorgun oluyorum :)iş bırakmakta istemiyorum bakalım neler olcak şantiye de inş.teknikeri olmakta çok iddali geldi rabbim yardımcın olsun cnm sezeryana şimdiden karar verdi demek ben sezeryandan korkuyorum :)ama normalde kolay deil bakalım bizimki nasıl olacak yarın kontrolum var benimde :)
dogumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz işe zaman dönceksiniz özel sektör çok taviz vermiyor bu konuda planlarımızı paylaşalım bence :))

Son düzenleme:
QUOTE=aytacozge;24475193]bende özel sektörde çalışıyorum hemde şantiyede inşaat teknikeri olarak.. arada bir zorlanıyorum ama bakalım atlacagız bu zamanlarıda bır sekılde.benimde normal tarihim aslında 29 ekim ama sağlık sorunları yüzünden sezeryan olmama karar verince doktor sanırm biraz daha öne çeker gibi.genede hayırlısı bakalım.

mrb :) bende özel sektörde muhasebeyle ilgiliyim agutosa kadar falan çalışayım diyordum ama işyeri uzak geliş gidiş ve gün yorucu geçiyo hep yorgun oluyorum :)iş bırakmakta istemiyorum bakalım neler olcak şantiye de inş.teknikeri olmakta çok iddali geldi rabbim yardımcın olsun cnm sezeryana şimdiden karar verdi demek ben sezeryandan korkuyorum :)ama normalde kolay deil bakalım bizimki nasıl olacak yarın kontrolum var benimde :)
dogumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz işe zaman dönceksiniz özel sektör çok taviz vermiyor bu konuda planlarımızı paylaşalım bence :))[/QUOTE]

valla başka iş bilsem hemen yapacağımda :) bakalım şirkettekilere söyledğimde normal tepki verdiler ama bakalım doğum sonrası nasıl olur hiç bilmiyorum.. çift taraflı bel fıtığı olunca doktor normal doğum yapamazsın dedi mecbur kaldık. ben de korkuyorum aslında sezeryandan ama napalım..umarım kontrolunde guzel gecer .. haberlerini bekliyorum

merhaba arkadaşlar bende 15.haftanın içindeyim allah nasip ederse 23-30 ekim arası doğumum olacak.........şimdilik iyi gidiyo benim birde yüksek tansiyonum vardı zaten ama şimdilik iyi çok şükür...2.kızımı kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum

Bende agustos gibi isi birakmayi dusunuyorum.. Dogumdan sonra uzun bir sure calismayacagim.. Oglum anaokuluna baslayinca esimin yaninda calismayi dusunuyorum, esim mali musavir..
Benim 2li testim de kan degerim biraz dusuk cikti, bu yuzden doktorum 4lu test istedi, cumartesi yaptiricam 4luyu. Umarim temiz cikar..

dogumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz işe zaman dönceksiniz özel sektör çok taviz vermiyor bu konuda planlarımızı paylaşalım bence :))

valla başka iş bilsem hemen yapacağımda :) bakalım şirkettekilere söyledğimde normal tepki verdiler ama bakalım doğum sonrası nasıl olur hiç bilmiyorum.. çift taraflı bel fıtığı olunca doktor normal doğum yapamazsın dedi mecbur kaldık. ben de korkuyorum aslında sezeryandan ama napalım..umarım kontrolunde guzel gecer .. haberlerini bekliyorum[/QUOTE]

mrb ...
işyerindekiler ögrenir ögrenmez yerime eleman aramaya başladılar :D 2009 dan bugüne kadar aynı firmada çalışıyorum ve hiç izin kullanmadım dügünde bile yıllık iznim olmasına ragmen 3 gün izine ayrıldım hemen elaman arayışına geçmeleri beni düşündürdü bakalım hayırlsı çalışabildigim kadar çalışırım diyorum .İş yeri yakın olsa dogumdan sonra yıllık izinleri ,dogum izinleri falan kullanacak olsam 3 ayı buluyo ama bebege süt vermem gerekecek nasıl olacak kafam almıyo birde hemen sanki istifa edecekmişim gibi yerime eleman bakmalrı sinirlerimi bozuyo hayırlısı bakalım sabahtan kontrole gittik bir sürü vitamin kullanmama ragmen kansızlık çıktı demir ve magnezyumun dozunu artırdı ,3lü test için kan verdim 1 hafta sonra açıklanacak,kan uyuşmazlıgı olabilir mi diye sordum dr ."neden bugune kadar söylemedin diyor" :)"hiç sormadınız ki "dedim "aile hekimliginden aradılar hamilelik oldugunu ögrenmişler çagırdılar sorular sordu kilomu falan ölçtü eşimle kangrubumuzu söyleyince uyuşmazlık olabilir dediler" die anlattım bu önemli diyerek kan aldılar sonucu şükür normal çıktı .seninde allah yardımcın olsun görüşürüz :)

Bende agustos gibi isi birakmayi dusunuyorum.. Dogumdan sonra uzun bir sure calismayacagim.. Oglum anaokuluna baslayinca esimin yaninda calismayi dusunuyorum, esim mali musavir..
Benim 2li testim de kan degerim biraz dusuk cikti, bu yuzden doktorum 4lu test istedi, cumartesi yaptiricam 4luyu. Umarim temiz cikar..

mrb..
rahatmışsın sen ben dogumdan sonra 3-4 ay sonra işedönemk isterdim ama bakalım şertlar neyi gerektirecek benm çevremde çalışan bayanlar genelde memur ücretsiz izin falan kullanıp 6 ay sonra işlerine geri döndüler bazıları zaten evhanımı hep evde kaldılar eşimin çevreside genelde eşlerini çalıştırmıyor yada çocuktan sonra çalışmıyor.
biz 2li test yaptırmadık kararsızkalınca dr.önümzdeki ay 3lü test var düşünün onu yaptırın isterseniz dedi bakalım sonuç 1 hafta sonra çıkacak ,umarım testlerin temiz çıkar görüşürüz

mrb ...
işyerindekiler ögrenir ögrenmez yerime eleman aramaya başladılar :D 2009 dan bugüne kadar aynı firmada çalışıyorum ve hiç izin kullanmadım dügünde bile yıllık iznim olmasına ragmen 3 gün izine ayrıldım hemen elaman arayışına geçmeleri beni düşündürdü bakalım hayırlsı çalışabildigim kadar çalışırım diyorum .İş yeri yakın olsa dogumdan sonra yıllık izinleri ,dogum izinleri falan kullanacak olsam 3 ayı buluyo ama bebege süt vermem gerekecek nasıl olacak kafam almıyo birde hemen sanki istifa edecekmişim gibi yerime eleman bakmalrı sinirlerimi bozuyo hayırlısı bakalım sabahtan kontrole gittik bir sürü vitamin kullanmama ragmen kansızlık çıktı demir ve magnezyumun dozunu artırdı ,3lü test için kan verdim 1 hafta sonra açıklanacak,kan uyuşmazlıgı olabilir mi diye sordum dr ."neden bugune kadar söylemedin diyor" :)"hiç sormadınız ki "dedim "aile hekimliginden aradılar hamilelik oldugunu ögrenmişler çagırdılar sorular sordu kilomu falan ölçtü eşimle kangrubumuzu söyleyince uyuşmazlık olabilir dediler" die anlattım bu önemli diyerek kan aldılar sonucu şükür normal çıktı .seninde allah yardımcın olsun görüşürüz :)[/QUOTE]

klasik özel sektör durumu canım hepsi aynı bende döndüğümde aynı şekilde bulur muyum bilmiyorum..özel sektör de ne kadar az izin kullansanda işleri bittiklerinde senin o yaptıkların hıc gozlerıne gözukmez..bende gurbette oldugumdan ne annem ne kayınvalıdem yakınımızda tek basıma nasıl bakarım yada calıssam kıme guvenıp bırakırım oda var. benim de haftaya cuma kontrolüm var bakalım neler cıkacak bende tansıyon sorunu var azıcık tuzlu yesem çıkıyor hemen.napcam bilmiyorum hiç.sen işyerinde olan şeylere hiç üzülme takmamaya çalış.ben ilk bebeğimi eski patronumla kavgamdan sonra düşürdüm şimdi ne derlerse tıkıyorum kulağımı geçiyorum kimse benden ve bebeğimden önemli değil. görüşmek üzere...

mrb..
rahatmışsın sen ben dogumdan sonra 3-4 ay sonra işedönemk isterdim ama bakalım şertlar neyi gerektirecek benm çevremde çalışan bayanlar genelde memur ücretsiz izin falan kullanıp 6 ay sonra işlerine geri döndüler bazıları zaten evhanımı hep evde kaldılar eşimin çevreside genelde eşlerini çalıştırmıyor yada çocuktan sonra çalışmıyor.
biz 2li test yaptırmadık kararsızkalınca dr.önümzdeki ay 3lü test var düşünün onu yaptırın isterseniz dedi bakalım sonuç 1 hafta sonra çıkacak ,umarım testlerin temiz çıkar görüşürüz

evet biraz rahatım iş konusunda, sagolsun eşim çalıştı çabaladı bana da kaymagını yemek düşer allah nasip ederse : )
tesekkurler umarım senınde testin temiz cıkar..
bu 2li 3lü 4lü test cok kafa karıstırıcı, en güveniliri detaylı ultrason diyolar.. onu yaptırmayı dusunuyor musun?

[klasik özel sektör durumu canım hepsi aynı bende döndüğümde aynı şekilde bulur muyum bilmiyorum..özel sektör de ne kadar az izin kullansanda işleri bittiklerinde senin o yaptıkların hıc gozlerıne gözukmez..bende gurbette oldugumdan ne annem ne kayınvalıdem yakınımızda tek basıma nasıl bakarım yada calıssam kıme guvenıp bırakırım oda var. benim de haftaya cuma kontrolüm var bakalım neler cıkacak bende tansıyon sorunu var azıcık tuzlu yesem çıkıyor hemen.napcam bilmiyorum hiç.sen işyerinde olan şeylere hiç üzülme takmamaya çalış.ben ilk bebeğimi eski patronumla kavgamdan sonra düşürdüm şimdi ne derlerse tıkıyorum kulağımı geçiyorum kimse benden ve bebeğimden önemli değil. görüşmek üzere...[/QUOTE]

bizde çok az izin kullandık zaten sindiremiyorum ben olanları belkide hamilelikten büyütüyorm:)biz oldukça fedakar çalıştık burda birazda onlardan beklemeyi hak olarak görüyorum :D hayırlısı bakalım dogumdan sonra problem çıkartacaklarsa şimdi yıllık izinlerimi kullanıp işten ayrılmayı düşünüyorum ama iyi mi olur kötü mü bilmiyorum .ortak noltalarımız çıkıyo bak :)bende gurbetteyim eşim buralı kayınvalide yakın annemde bizle kalıyo çocuga bakıcak birileri var:)ama keşke memur olsaydıım çok söylediler dinlemedim biraz çalışsaydım olabilirdi nasip böyleymiş diyorum .dr tansiyonun için diyet falan vermedimi dikkat et görüşürüz yine ...

evet biraz rahatım iş konusunda, sagolsun eşim çalıştı çabaladı bana da kaymagını yemek düşer allah nasip ederse : )
tesekkurler umarım senınde testin temiz cıkar..
bu 2li 3lü 4lü test cok kafa karıstırıcı, en güveniliri detaylı ultrason diyolar.. onu yaptırmayı dusunuyor musun?

risk varsa ögrenmek sitedigim için yaptırdım bu testi yoksa aldırmayı hiç düşünmem kıyamam ki:) detaylı ultrason nedir bilmiyorum ki ben sormadan dr bişey söylemiyor ki ,işten fırsat buldukça buralrdan ögreniyorum birdaha ki kontrolde de onu sorayım :) sanırım 19.haftadan sonra detaylı ultrasona girmek daha mantıklı aynı dönemde dogum yapacak gibi görünüyoruz burdan haberleşmeye devam edelim bilgi paylaşıldıkça büyür :) görüşürüz

valla başka iş bilsem hemen yapacağımda :) bakalım şirkettekilere söyledğimde normal tepki verdiler ama bakalım doğum sonrası nasıl olur hiç bilmiyorum.. çift taraflı bel fıtığı olunca doktor normal doğum yapamazsın dedi mecbur kaldık. ben de korkuyorum aslında sezeryandan ama napalım..umarım kontrolunde guzel gecer .. haberlerini bekliyorum[/QUOTE]

İlk çocuğunuz değilmi Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah bende ilk çocuğum 16 haftalık resmi kayda göre 25 ekime geliyor doğum, ayda bir doktora gidiyorum cinsiyetine daha baktırmadım ben çalışıyorum ağustosa kadar çalışmam lazım malum haklarımız gitmesin aynen özel sektörde muhas. çalışıyorum açıköğretimdende maliye3 okuyorum işyerim yürüyüş mesafesi yarım saat malesef araca binmek için yolun yarısını katediyoruz binmek yerine yürüyorum zaten yol parasıda vermiyorlar çok iş az para okulum bitince devlete kpssye hazırlanıcam artı bebişte ekstrası kayınvalidemin yanında olduğumdan kolay yoksa nerde yemek derdide vardı.Doğum konusunda birşey demedi doktor 2li test kan sayımları vs herşey normal dedi, bende polikistik over de var sorun olmaz inşallah.:nazar:

İlk çocuğunuz değilmi Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah bende ilk çocuğum 16 haftalık resmi kayda göre 25 ekime geliyor doğum, ayda bir doktora gidiyorum cinsiyetine daha baktırmadım ben çalışıyorum ağustosa kadar çalışmam lazım malum haklarımız gitmesin aynen özel sektörde muhas. çalışıyorum açıköğretimdende maliye3 okuyorum işyerim yürüyüş mesafesi yarım saat malesef araca binmek için yolun yarısını katediyoruz binmek yerine yürüyorum zaten yol parasıda vermiyorlar çok iş az para okulum bitince devlete kpssye hazırlanıcam artı bebişte ekstrası kayınvalidemin yanında olduğumdan kolay yoksa nerde yemek derdide vardı.Doğum konusunda birşey demedi doktor 2li test kan sayımları vs herşey normal dedi, bende polikistik over de var sorun olmaz inşallah.:nazar:[/QUOTE]

mrb
benm ilk çocugum olcak inş:) burda paylaşım hoşuma gitti faydalı oldugunu düşünüyorum malum sürekli işyerinde vakit geçiyo kendimize ayıracak çok vakit yok burda bilgi paylaşımında bulunabiliriz etrafımda tanıdıgım birçok hamile yakınım oldu ama iş başa düşünce farklı oluyomuş :) ben dr hep anlatır tavsiylerde falan bulunur die düşünüdüm pek öyle olmadı .kpssye başvurdum ama 2008 mezunuyum ben kitap görmeyeli yıllar oldu üni.yede çok araverdikten sonra başladım önceleri sınavları pek umursamadım şimdide hem ders çalışmak istemiyorum hem vaktım olmuyor inş. problemsiz bebişni alırısn kucagına ....

[klasik özel sektör durumu canım hepsi aynı bende döndüğümde aynı şekilde bulur muyum bilmiyorum..özel sektör de ne kadar az izin kullansanda işleri bittiklerinde senin o yaptıkların hıc gozlerıne gözukmez..bende gurbette oldugumdan ne annem ne kayınvalıdem yakınımızda tek basıma nasıl bakarım yada calıssam kıme guvenıp bırakırım oda var. benim de haftaya cuma kontrolüm var bakalım neler cıkacak bende tansıyon sorunu var azıcık tuzlu yesem çıkıyor hemen.napcam bilmiyorum hiç.sen işyerinde olan şeylere hiç üzülme takmamaya çalış.ben ilk bebeğimi eski patronumla kavgamdan sonra düşürdüm şimdi ne derlerse tıkıyorum kulağımı geçiyorum kimse benden ve bebeğimden önemli değil. görüşmek üzere...

bizde çok az izin kullandık zaten sindiremiyorum ben olanları belkide hamilelikten büyütüyorm:)biz oldukça fedakar çalıştık burda birazda onlardan beklemeyi hak olarak görüyorum :D hayırlısı bakalım dogumdan sonra problem çıkartacaklarsa şimdi yıllık izinlerimi kullanıp işten ayrılmayı düşünüyorum ama iyi mi olur kötü mü bilmiyorum .ortak noltalarımız çıkıyo bak :)bende gurbetteyim eşim buralı kayınvalide yakın annemde bizle kalıyo çocuga bakıcak birileri var:)ama keşke memur olsaydıım çok söylediler dinlemedim biraz çalışsaydım olabilirdi nasip böyleymiş diyorum .dr tansiyonun için diyet falan vermedimi dikkat et görüşürüz yine ...[/QUOTE]

valla başka iş bilsem hemen yapacağımda :) bakalım şirkettekilere söyledğimde normal tepki verdiler ama bakalım doğum sonrası nasıl olur hiç bilmiyorum.. çift taraflı bel fıtığı olunca doktor normal doğum yapamazsın dedi mecbur kaldık. ben de korkuyorum aslında sezeryandan ama napalım..umarım kontrolunde guzel gecer .. haberlerini bekliyorum

İlk çocuğunuz değilmi Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah bende ilk çocuğum 16 haftalık resmi kayda göre 25 ekime geliyor doğum, ayda bir doktora gidiyorum cinsiyetine daha baktırmadım ben çalışıyorum ağustosa kadar çalışmam lazım malum haklarımız gitmesin aynen özel sektörde muhas. çalışıyorum açıköğretimdende maliye3 okuyorum işyerim yürüyüş mesafesi yarım saat malesef araca binmek için yolun yarısını katediyoruz binmek yerine yürüyorum zaten yol parasıda vermiyorlar çok iş az para okulum bitince devlete kpssye hazırlanıcam artı bebişte ekstrası kayınvalidemin yanında olduğumdan kolay yoksa nerde yemek derdide vardı.Doğum konusunda birşey demedi doktor 2li test kan sayımları vs herşey normal dedi, bende polikistik over de var sorun olmaz inşallah.:nazar:[/QUOTE]

evet ilk çocugum,inşallah herkes sağsalim kucağına alır.

[klasik özel sektör durumu canım hepsi aynı bende döndüğümde aynı şekilde bulur muyum bilmiyorum..özel sektör de ne kadar az izin kullansanda işleri bittiklerinde senin o yaptıkların hıc gozlerıne gözukmez..bende gurbette oldugumdan ne annem ne kayınvalıdem yakınımızda tek basıma nasıl bakarım yada calıssam kıme guvenıp bırakırım oda var. benim de haftaya cuma kontrolüm var bakalım neler cıkacak bende tansıyon sorunu var azıcık tuzlu yesem çıkıyor hemen.napcam bilmiyorum hiç.sen işyerinde olan şeylere hiç üzülme takmamaya çalış.ben ilk bebeğimi eski patronumla kavgamdan sonra düşürdüm şimdi ne derlerse tıkıyorum kulağımı geçiyorum kimse benden ve bebeğimden önemli değil. görüşmek üzere...

bizde çok az izin kullandık zaten sindiremiyorum ben olanları belkide hamilelikten büyütüyorm:)biz oldukça fedakar çalıştık burda birazda onlardan beklemeyi hak olarak görüyorum :D hayırlısı bakalım dogumdan sonra problem çıkartacaklarsa şimdi yıllık izinlerimi kullanıp işten ayrılmayı düşünüyorum ama iyi mi olur kötü mü bilmiyorum .ortak noltalarımız çıkıyo bak :)bende gurbetteyim eşim buralı kayınvalide yakın annemde bizle kalıyo çocuga bakıcak birileri var:)ama keşke memur olsaydıım çok söylediler dinlemedim biraz çalışsaydım olabilirdi nasip böyleymiş diyorum .dr tansiyonun için diyet falan vermedimi dikkat et görüşürüz yine ...[/QUOTE]

diyet vermez mi verdi ona uyuyorum sıfır tuz :) napalım bebeğimiz için katlanacağız ona cnım feda:D bende bazen düşünüorum keşke memur olsaydım ben cok fırsat kacırdım gece gunduz çalışırken atamaları kaçardım tüm arkadaşlarım atandı.napalım kısmetimizde bu varmış. sana cinsiyetini söyledi mi doktor ?

Back