mrb cnm
dr kök hücre oluşuyo falan deyince belki yapılacak bişey vardır die düşnerek gittim tıp. fak.ama orda hoca aldırmayı düşünmüyosanız bu testi yaptırmanın anlamı yok dedi ben aldırmayı düşünmedim daha önce derneklerde falan gönüllü çalışmalarda bulundugum için bazen down sendromunun dogumdansonra farkedelmesi 3-5 yaşlarını buluyo buda gelişm geriligi fazla olmasına sebep oluyo ama dogumdan önce tanı konup bilinrse 2aylıkken egitimlerine başlayıp diger çocuklarla birlikte gelişme devam edilebilir sosyal ortamlardan uzakkalmaz geç farkedildiginde çocuk digerlerinden farklı tepki ve davranışlarla toplmda farkedilipanormal karşılandıgı için aileler ve çevre zor anlar yaşayıp sosyal ortamlardan uzak duruluyor oysaki böyle bir sendrom varsa sosyal ortam çocuk için önemli biraz fazla ilgi ve egitimle kabullenilecek bir olay bana göre ama baskasına anlatmak kolay başa gelince farklı oluyo dr düşük riskinden bahsedince bile dayanamazken amniyosentezi hiç düşünemiyorum birde hoca aldırmayı düşünmüyorsanız test mantıksız burda maksat özürlü çocuk hayata getirmemek dedi bence belkide amniyosentez testi temiz çıkacak yada riskiliyse konuyla ilgili bilgi edinecek vaktimiz olur derken hoca yapacak bişey yok dedi ypatırmadım test falan pisikolojim altüst rapor istedim işe gitmiyorum bikaç gündür
öncelikle çok geçmiş olsun, bu mesajını yeni gördüm..
test sonucları çok kötü olupta cok saglıklı bebek dunyaya getıren ınsanlarda bolca mevcut, bu dusunceyı akılında tut ama cok heveslı olma, kendını en kotuye hazırla.. kaderde yazıldıysa yapacak bısey yok zaten.. istersen fıkır edınmek ıcın baska bı dr a daha gorun.. aklında soru ısaretı kalmasın, doguma kadar yolumuz uzun.. bizi haberdar et burdan devamlı..