• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2012'de anne olacak hamişler buraya....

mrb cnm
dr kök hücre oluşuyo falan deyince belki yapılacak bişey vardır die düşnerek gittim tıp. fak.ama orda hoca aldırmayı düşünmüyosanız bu testi yaptırmanın anlamı yok dedi ben aldırmayı düşünmedim daha önce derneklerde falan gönüllü çalışmalarda bulundugum için bazen down sendromunun dogumdansonra farkedelmesi 3-5 yaşlarını buluyo buda gelişm geriligi fazla olmasına sebep oluyo ama dogumdan önce tanı konup bilinrse 2aylıkken egitimlerine başlayıp diger çocuklarla birlikte gelişme devam edilebilir sosyal ortamlardan uzakkalmaz geç farkedildiginde çocuk digerlerinden farklı tepki ve davranışlarla toplmda farkedilipanormal karşılandıgı için aileler ve çevre zor anlar yaşayıp sosyal ortamlardan uzak duruluyor oysaki böyle bir sendrom varsa sosyal ortam çocuk için önemli biraz fazla ilgi ve egitimle kabullenilecek bir olay bana göre ama baskasına anlatmak kolay başa gelince farklı oluyo dr düşük riskinden bahsedince bile dayanamazken amniyosentezi hiç düşünemiyorum birde hoca aldırmayı düşünmüyorsanız test mantıksız burda maksat özürlü çocuk hayata getirmemek dedi bence belkide amniyosentez testi temiz çıkacak yada riskiliyse konuyla ilgili bilgi edinecek vaktimiz olur derken hoca yapacak bişey yok dedi ypatırmadım test falan pisikolojim altüst rapor istedim işe gitmiyorum bikaç gündür

öncelikle çok geçmiş olsun, bu mesajını yeni gördüm..
test sonucları çok kötü olupta cok saglıklı bebek dunyaya getıren ınsanlarda bolca mevcut, bu dusunceyı akılında tut ama cok heveslı olma, kendını en kotuye hazırla.. kaderde yazıldıysa yapacak bısey yok zaten.. istersen fıkır edınmek ıcın baska bı dr a daha gorun.. aklında soru ısaretı kalmasın, doguma kadar yolumuz uzun.. bizi haberdar et burdan devamlı..

arkadaşlar merhaba ... benim de muhtemel doğum tarihim 10.10.2012 ... şuan 19 haftalık hamileyim ... size sorumolucaktı .sizler bu zamana kadar ne kadar kilo aldınız?

merhaba, ben su an 18 haftalık hamileyim. sımdıye kadar 5 kilo aldım. ben fazla oldugunu dusunuyorum, doktorum normal dıyor.. doguma kadar 18 i geçmessem cok ıyı olacak, tabi gırtlagımı tutabılırsem :)

merhaba, ben su an 18 haftalık hamileyim. sımdıye kadar 5 kilo aldım. ben fazla oldugunu dusunuyorum, doktorum normal dıyor.. doguma kadar 18 i geçmessem cok ıyı olacak, tabi gırtlagımı tutabılırsem :)

Merhaba,
Ben Şuan 18 Haftalık hamileyim..Kız bebeğimiz olacak inşallah.Doktorumun söylemiş oldugu yaklaşık dogum tarihi 21/10/2012 ama en son geçen hafta Cuma kontrole gittiğimde 18/10/2012 olarak gözüktü.
Dörtlü testimi yaptırdım..Değerler normal gözüküyor ama yine de doktordan telefon bekliyorum ki için daha da rahatlasın :)

Hamile olduğumu öğrendiğimde 57 kiloydum şuan 58 kiloyum..Hiç kilo almadım diyebilirim..Sadece sırt ve göğüs bölgemde genişleme var..Bundan sonraki aylarda kilo almam gerekiyormuş zaten doktorum öyle söyledi.. :)

allah herkese sağlıklı bebek nasip eder inşallah..Hayırlı dogumlar şimdiden :))

arkadaşlar merhaba ... benim de muhtemel doğum tarihim 10.10.2012 ... şuan 19 haftalık hamileyim ... size sorumolucaktı .sizler bu zamana kadar ne kadar kilo aldınız?

Ben 50 kilo ile hamile kaldım, şu an 51 kiloyum. Ve hala dışarıdan hamile olduğum anlaşılmıyor.

Sende durumlar nasıl?

Herkese selam. Ben de Allah nasip ederse Ekim 2012 de anne olaca
gim. Dogum tarihimiz 19.10.2012 gorunuyor. Anca ben bir ikiz annesi olacagim icin o tarih erkene gelebilir. 18haftalik hamileyim ve gecen hafta rahim agzi acikligi nedeni ile serklaj oldum. Su an surekli yatiyorum. P.tesikontrolum var. Muhtemelen de devamini da yatakta gecirecegim. E bu kadar zamanda birbirimize destek oluruz diye foruma katilayim dedim. Herkese Allah bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. Bu arada bizim iki kizimiz olacak insallah :)
Sevgilerimle,

Herkese selam. Ben de Allah nasip ederse Ekim 2012 de anne olaca
gim. Dogum tarihimiz 19.10.2012 gorunuyor. Anca ben bir ikiz annesi olacagim icin o tarih erkene gelebilir. 18haftalik hamileyim ve gecen hafta rahim agzi acikligi nedeni ile serklaj oldum. Su an surekli yatiyorum. P.tesikontrolum var. Muhtemelen de devamini da yatakta gecirecegim. E bu kadar zamanda birbirimize destek oluruz diye foruma katilayim dedim. Herkese Allah bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. Bu arada bizim iki kizimiz olacak insallah :)
Sevgilerimle,

Merhaba,
Oncelikle gecmis olsun.. Allah bebegini kucagina almayi nasip eder insallah.. İkiz bebeklerin icin simdiden kolay gelsin :) sag salim, saglikli bebekler dunyaya getirirsin insallah. Bende 18 haftalik hamileyim, tekil, erkek. :) .

benimde 6. haftam bitti 7.haftaya girdim ama mide bulantılarım çok fazla hiç bişey yiyemiyorum daha ne kadar sürecek bu bulantılarrr

benimde 6. haftam bitti 7.haftaya girdim ama mide bulantılarım çok fazla hiç bişey yiyemiyorum daha ne kadar sürecek bu bulantılarrr

merhaba canım şuan 23 haftalık gebeyim tam 6 haftalıkken mide bulantısı ve kusmalarım başladı takiiiiii 16.haftaya kadr psikojm bozuldu :S hergn peynr ekmek yiyodum
sabırlı olcaksın mide bulantın 12.haftadada geçebilir 16.haftadada hatta daha uzun sürende var o kişiden kişiye değişio ama canını sıkma bunlar olağan şeyler hormonlar yükseldiği için bu tür sıkıntılar yaşıyoruz ama belli bi süre sonra stabilitesini koruyo ve vücut alışıyor
sana tavsiyem canın ne istiyosa onu ye sakın acı yağlı şeyler yeme bol bol meyve tüket ceviz ye süt içemiyosan peynir veya ayran için bebişin içinde endişelenme doktorum sadece kraker yesem bile bebeğimin sağlıkla besleneceğini sölemişti kendine dikkat et çok çok geçmiş olsun canımmm kiii geçecek az sabır anne oluyoruzzz :49:

Selam,

Bende aynısı oldu 2.ayım ve 3. ayımın nasıl geçtiğini anlamadım..Sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkma ve mümkün olursa tuzlu çubuk kraker ye cok cok iyi geliyor..
hemde mideni bastırır..Birde cok bulantın varsa doktorlar ıhlamur adacayı falan veriyor doktoruna danıs tamam derse içersin zaten..

Ama merak etme 3. ayın bittiğinde keyfini çıkartacaksın biraz sabret :))

öncelikle çok geçmiş olsun, bu mesajını yeni gördüm..
test sonucları çok kötü olupta cok saglıklı bebek dunyaya getıren ınsanlarda bolca mevcut, bu dusunceyı akılında tut ama cok heveslı olma, kendını en kotuye hazırla.. kaderde yazıldıysa yapacak bısey yok zaten.. istersen fıkır edınmek ıcın baska bı dr a daha gorun.. aklında soru ısaretı kalmasın, doguma kadar yolumuz uzun.. bizi haberdar et burdan devamlı..

mrb :) teşekkür ederim
ben çok büyük bi problem olacagını sanmıyorum ama olası bütün ihtimallerede hazırlıklı olmak istiyorum bu tür problem yaşayan çok aile tanıyorum yasadıkalrını az çok biliyorum biraz daha bilgi edinmek faydalı olabilir ama üzülerek bebişi de üzmek istemiyorum geçn hafta bir dr .görüşüp 4boyutlu ultrasıonla baktık bugun bir dr.la daha randevumnuz var hayırlsı bakalım

merhabalar.şu anda 17+2 günlük hamileyim.muhtemel doğum tarihim 27/10/2012 gözüküyor.şu ana kadar 2,5 kg aldım.Bende heyecanla üçlü testimin sonuçlarını bekliyorum.İkili teste biraz üzülmüşüm riskim 1/2500 çıktı önce forumları okuyunca iyi diye sevinmiştim.Ama diğer arkadaşlarım 1/30000 veya 1/37000 sonucları falan görünce bayağı ağlamıştım.Şimdi üçlü testimi bekliyorum inşallah iyi çıkar.Allahım kızımı korur inşallah

Merhaba,
Oncelikle gecmis olsun.. Allah bebegini kucagina almayi nasip eder insallah.. İkiz bebeklerin icin simdiden kolay gelsin :) sag salim, saglikli bebekler dunyaya getirirsin insallah. Bende 18 haftalik hamileyim, tekil, erkek. :) .

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler. Simdiye kadar herseyimiz normal gidiyor cok sukur. Bebeklerim 270 ve 245 gr. Olmuslar. Kendi dr.um dinlenme veya ise baslama kararini bana birakti. Ama tup bebek dr. Um (ben tup bebekle hamile kaldim ) ise gitmememi onerdi. 8 saat uyku, 8 saat yatak istirahati, 8 saat de hafif ev icinde dolas dedi. 28. Haftaya kadar tasi, sonrasinda biz onlari yasatiriz insallah dedi. İste bole, sanirim ev gunlerim baslamis oldu. Arada yine evden calismayi planliyorum. Biraz icim rahatladi, veletlerde iyi olunca moralim de duzeldi. Sizlerle paylasmak istedim. Herkese iyi haftalar :)

mrb :) teşekkür ederim
ben çok büyük bi problem olacagını sanmıyorum ama olası bütün ihtimallerede hazırlıklı olmak istiyorum bu tür problem yaşayan çok aile tanıyorum yasadıkalrını az çok biliyorum biraz daha bilgi edinmek faydalı olabilir ama üzülerek bebişi de üzmek istemiyorum geçn hafta bir dr .görüşüp 4boyutlu ultrasıonla baktık bugun bir dr.la daha randevumnuz var hayırlsı bakalım

nasıl oldun gittin mi tekrar doktora? bende üçlü test için kan verdim sonuçları bekliyorum bakalım ne çıkacak.

Merhaba, benimde oglusum olacak..
Ne guzel az kilo almissin, ben cok sistim :(
2 dogum tarihi oluyo, bi sat a gore birde ultrasonda cikan.. Benimde tarihlerim hep degisio.. En son gittigimde sat ile ultrason ayni ikti.. Her annede oluyormus bu durum, muhim bisi diil, kafana takma :)
Gorusmek uzere.

cnm bende 22. haftadayım ve 5 kilo aldım.ama daha çok azkarnım çıktı ve kimse 5 aylık hamile olduğuma inanmıyor :)

kızlarr ben ekim değil ama kasım annesiyim. kasım anneleri topikinni bulamadım.

size sormak istiyorum bebiişlerin cinsiyetlerini öğrendiniz miiii kaçıncı haftada

Buradan hayirli haberlerini bekliyorum, bebegin ve sen cok saglikli olursunuz insallah.. Gorusmek uzere!

mrb iyi dileklerin için teşekkür ederim inş. senin ve bebişin içinde herşey yolunda gider :)
dr. o gun işi çıkmış biz görüşemedik tekrar randevu almadık
anne adayı olmak bile güzel kimbilir anne olmak nasıldır inş.herkes problemsiz alır bebişini kucagına :) görüşürüz

Son düzenleme:
22 haftalık hamileyim kızım eylul yada ekim arası doğacak terazi burcu olacak kızı terazi olan varmı bebişlerin huyları nasıldır

Back