• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2012'de anne olacak hamişler buraya....

merhaba
duyduguma göre 20.haftalarda erkelerde testisler kızlarda dış dudaklar daha belirgin oluyormuş bana daha 19.hafta 3 dr baktı hepside kız dediler ayın 5de kontrolüm var bakalım neler ögrenecegiz.

yarın başka bi doktora gidicem . doktorumu deiştrcem yani bakaLım bu ne karara varacak =)

slm kızlar bende ekim annesi adayıyım inş hepimiz sağlıklı bir şekilde kuzucuklarımızı kucaklarımıza alırız

dr degiştrmek iyi degil ama bende bu ay dr.degiştrmeyi düşünüyrm:(

nerede oturuosun?

aslında ben doktorumdan memnundum ama hiç kimseden ii birşey duymadım . bende psikolojik olarak etkilendim... yeni doktoruma da gittim . onun ismini dha ii duymuştum...

bu arada kızlar renkli doppler yaptırdınızzz mı?

Merhaba ben de Ekim annesiyim,

22. haftamın içindeyim, 3 kilo aldım henüz...Erkek bebek bekliyorum.
Tetenoz aşısını aile hekimi söylemişti ama doktoruma söylemeyi unuttuğum için olmadım. Bir dahaki gittiğimde sorarım artık.

Bir de bu haftalarda yapılacak başka ne testler var bilen var mı. En son ikili test ve ileri düzey ultrasonografi yapılmıştı 16.haftada. Sonuçlar problemsizdi. 3. test filan demedi doktorum. Çok da yoğun bir doktorum var, bir daha ne için, ne zaman gitmek gerekiyor bilen var mı?

Son düzenleme:
Merhaba ben de Ekim annesiyim,

22. haftamın içindeyim, 3 kilo aldım henüz...Erkek bebek bekliyorum.
Tetenoz aşısını aile hekimi söylemişti ama doktoruma söylemeyi unuttuğum için olmadım. Bir dahaki gittiğimde sorarım artık.

Bir de bu haftalarda yapılacak başka ne testler var bilen var mı. En son ikili test ve ileri düzey ultrasonografi yapılmıştı 16.haftada. Sonuçlar problemsizdi. 3. test filan demedi doktorum. Çok da yoğun bir doktorum var, bir daha ne için, ne zaman gitmek gerekiyor bilen var mı?

canım doktorunun sana şu tarihte gel bunu yapcaz demesi lazım ben 23. haftamdayım 21. haftamda tekrar detaylı ultrosona girdim 26. haftamda şeker yüklemesi yapılacak, doktorun yoğunsa randevularını önceden al bence haftaların atlamasın

canım doktorunun sana şu tarihte gel bunu yapcaz demesi lazım ben 23. haftamdayım 21. haftamda tekrar detaylı ultrosona girdim 26. haftamda şeker yüklemesi yapılacak, doktorun yoğunsa randevularını önceden al bence haftaların atlamasın

Hmmm, o zaman 2. kez detaylı ultrason yapılması gerekiyor sanırım. Ben bu haftaya yeni bir randevu alayım o zaman.

Çok teşekkür ederim. gittiğimde hangi hafta ne için randevu almam gerektiğini öğrenip de çıkayım o zaman. evet şeker yüklemesini de duymuştum, onu da sorarım.

Sen hangi hastane ya da doktora gidiyorsun?

izninizi nasıl kullancaksınız kızlar içinizde öğretmen arkadaşlar varsa bilgi paylaşımında bulunalım....

Merhaba,
Ben Şuan 18 Haftalık hamileyim..Kız bebeğimiz olacak inşallah.Doktorumun söylemiş oldugu yaklaşık dogum tarihi 21/10/2012 ama en son geçen hafta Cuma kontrole gittiğimde 18/10/2012 olarak gözüktü.
Dörtlü testimi yaptırdım..Değerler normal gözüküyor ama yine de doktordan telefon bekliyorum ki için daha da rahatlasın :)

Hamile olduğumu öğrendiğimde 57 kiloydum şuan 58 kiloyum..Hiç kilo almadım diyebilirim..Sadece sırt ve göğüs bölgemde genişleme var..Bundan sonraki aylarda kilo almam gerekiyormuş zaten doktorum öyle söyledi.. :)

allah herkese sağlıklı bebek nasip eder inşallah..Hayırlı dogumlar şimdiden :))

22.haftamın içindeyim dün doktora gittim 22.haftanın resmen acını çıkartmışım 5 kilo almışım..
porsiyonlarımı azaltmamı istedi doktorum..cok dondumra yeme meyva ye ama 5 dilim karpuz yiyosan (ki yiyodum) 2 dilim 3 dilim ye dedi..
Cunku meyvedeki şeker bayağı kilo aldırıyormuş :)

valla üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :)

19 hafta 5 günlük hamileyim 2. hamileliğim 5 yaşında oğlum var sıkıntım bebeğim hareket etmiyor arada çok nadir seyirme tarzında oluyor sizce normal mi hissedememem.

19 hafta 5 günlük hamileyim 2. hamileliğim 5 yaşında oğlum var sıkıntım bebeğim hareket etmiyor arada çok nadir seyirme tarzında oluyor sizce normal mi hissedememem.

aynen 20. haftadan sonra hissetmeye başlarsın..Pazartesi kontrolum vardı ultrasonda bakarken bile bana doktorum biraz öksür gül bişi yap sağ tarafta kaldı dedi..
Ama doktorumun da söylemesine göre bu haftadan sonra daha da iyice hissedecekmişim :)

ki sabah karnıma krem sürerken soldan sağa geçisini hissettim :)

merak etme 1-2 hafta sonra iyice hissedersin.. :)

nerede oturuosun?

aslında ben doktorumdan memnundum ama hiç kimseden ii birşey duymadım . bende psikolojik olarak etkilendim... yeni doktoruma da gittim . onun ismini dha ii duymuştum...

bu arada kızlar renkli doppler yaptırdınızzz mı?

merhaba
konyadayım ben
bende dr.. dan ço memnundum evlenmeden önce bir problemim oldugnda giderdim geçen ay farklı bir dr a gittim bu hastanede 4 boyutlu ultrasonda gömem mümkün ilgide fazla olunca hoşuma gitti bakalım pazartesi yine gitmeyi düşünüyorm .psikolojik olarak çabuk etkileniyorz herkesle hamilelik ve dr .ile ilgili konuşmamaya gayret ediyorm çünkü herkafadan birses çıkıyor umarım herşeyyolunda gider ve bebişleri saglıkla büyütürüz :)

meraba arkadaşlar yeni katıldım aranıza ben 3. bebeğime hamileyim yinede cok heycanlıyım rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın cok güzel bir duygu kismetse kasımda aramıza katılacak bizim ufaklık

merhaba
konyadayım ben
bende dr.. dan ço memnundum evlenmeden önce bir problemim oldugnda giderdim geçen ay farklı bir dr a gittim bu hastanede 4 boyutlu ultrasonda gömem mümkün ilgide fazla olunca hoşuma gitti bakalım pazartesi yine gitmeyi düşünüyorm .psikolojik olarak çabuk etkileniyorz herkesle hamilelik ve dr .ile ilgili konuşmamaya gayret ediyorm çünkü herkafadan birses çıkıyor umarım herşeyyolunda gider ve bebişleri saglıkla büyütürüz :)

evet haklısın her kafadan milyonca ses çıkıo... ben d aslında çok takan birisi diilimdr ama söz konusu bebek olunca hassas oluosun :)

Back