• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2012'de anne olacak hamişler buraya....

diyet vermez mi verdi ona uyuyorum sıfır tuz :) napalım bebeğimiz için katlanacağız ona cnım feda:D bende bazen düşünüorum keşke memur olsaydım ben cok fırsat kacırdım gece gunduz çalışırken atamaları kaçardım tüm arkadaşlarım atandı.napalım kısmetimizde bu varmış. sana cinsiyetini söyledi mi doktor ?[/QUOTE]

napalım cnm artık onları düşünmek zorundayız diyetim falan yok ama bende et yemem normalde şimdi onun için et balık ne olsa yemeye çalışıyorum kahvesiz gün geçmez olmazsa olmazımdı ama haftada 1 bile içmiyorum :)
ben bellimi die sordum sanırım kız dedi önümüzdeki ay kesinleşir dedi :) senin belli mi ?

banada erkeğe benziyor dedi iki kontrolde de ama bakalım 18.inde kontrolum var onda kesin bir şey söyler sanırım. ya ben ne aşeriyorum ne midem bulanıyor :D naz yapayım diyorum oda olmuyor.senin nasıl geçiyor. benim tek sorunum kafası sağ kasığımda oluyor ara ara ağrım oluyor akşamları yatıyorum sadece.

banada erkeğe benziyor dedi iki kontrolde de ama bakalım 18.inde kontrolum var onda kesin bir şey söyler sanırım. ya ben ne aşeriyorum ne midem bulanıyor :D naz yapayım diyorum oda olmuyor.senin nasıl geçiyor. benim tek sorunum kafası sağ kasığımda oluyor ara ara ağrım oluyor akşamları yatıyorum sadece.

işten gidiyorum eve annem saolsun yemek ypmış oluyo salata yaparım eşimi beklerim yemekten sonra oturamıyorm uzanıp tv izleriz biz ve ben hep uyuyakalırım :) çok mide bulantısı olmadı başdönmesi falanda olmadı çok yersem midem bulanır birde et yedigimde bulanır midem yakn zamana kadar kanamalarım olurdu şükür geçti o ama şimdide gece ayagıma kramp girer kalçamda müthiş bi agrı olur eşim çok nazlı oldugumu söylüyo ama ben öyle düşünmüyorum :)hamileligini yatarak geçirenler var şikayetim oldugunda onu da dile getirmeyelim diyorum :) sabah çok erken kalkıp işe geliyorm 7:30da evden çıkıyorum 18:30da işten çıkıyorum eve gelmem 19:30 buluyo haliyle yoruluyorum ve akşamları halsiz oluyorum.

işten gidiyorum eve annem saolsun yemek ypmış oluyo salata yaparım eşimi beklerim yemekten sonra oturamıyorm uzanıp tv izleriz biz ve ben hep uyuyakalırım :) çok mide bulantısı olmadı başdönmesi falanda olmadı çok yersem midem bulanır birde et yedigimde bulanır midem yakn zamana kadar kanamalarım olurdu şükür geçti o ama şimdide gece ayagıma kramp girer kalçamda müthiş bi agrı olur eşim çok nazlı oldugumu söylüyo ama ben öyle düşünmüyorum :)hamileligini yatarak geçirenler var şikayetim oldugunda onu da dile getirmeyelim diyorum :) sabah çok erken kalkıp işe geliyorm 7:30da evden çıkıyorum 18:30da işten çıkıyorum eve gelmem 19:30 buluyo haliyle yoruluyorum ve akşamları halsiz oluyorum.

ben geçen haftaya kadar sürekli uyudum akşamları,ben de sabah sekizde başlıyorum akşam şantiyenin durumuna göre değişiyor çıkış saatim ama saat yediyi pek geçirmemeye çalışıyorum sonra gidip yemek yap filan zor ve sıkıcı oluyor.benimde bacaklarımda kramp çok olurdu daha önceleri bir bucuk senedir düzenli olarak maden suyu içiyorum günde bir tane ve en son ne zamn kramp girdiğini hatırlamıyorum bacağıma. dene istersen doktora sordum maden suyu içebilir miyim diye günde bir tane iyi olur dedi.

ben geçen haftaya kadar sürekli uyudum akşamları,ben de sabah sekizde başlıyorum akşam şantiyenin durumuna göre değişiyor çıkış saatim ama saat yediyi pek geçirmemeye çalışıyorum sonra gidip yemek yap filan zor ve sıkıcı oluyor.benimde bacaklarımda kramp çok olurdu daha önceleri bir bucuk senedir düzenli olarak maden suyu içiyorum günde bir tane ve en son ne zamn kramp girdiğini hatırlamıyorum bacağıma. dene istersen doktora sordum maden suyu içebilir miyim diye günde bir tane iyi olur dedi.

bence senin işin çok agır benmkide yorucu ama senin ki daha agır gibi hamile olunca ayakta durmak bile yoruyo insanı dr magnezyum eksikliginden olur dedi dozu artırdı arada madensuyunu da deneyelim bakalım

bence senin işin çok agır benmkide yorucu ama senin ki daha agır gibi hamile olunca ayakta durmak bile yoruyo insanı dr magnezyum eksikliginden olur dedi dozu artırdı arada madensuyunu da deneyelim bakalım

sen maden suyunu bir dene ben memnun kaldım çünkü banada magnezyum verdi ama ben içemiyorum onu.benim eksiklikten değilde ağrılarım oluyordu ondan verdi bende içmedim bakalım nasıl olacak. bende geçen gün izmire gittim geldim günübirlik baya yorulmusum ıkı gundur agrı cekıyorum sen nasılsın

sen maden suyunu bir dene ben memnun kaldım çünkü banada magnezyum verdi ama ben içemiyorum onu.benim eksiklikten değilde ağrılarım oluyordu ondan verdi bende içmedim bakalım nasıl olacak. bende geçen gün izmire gittim geldim günübirlik baya yorulmusum ıkı gundur agrı cekıyorum sen nasılsın

mrb cnm
agrılarım geçmiyo bnm :(dün gece kanamam vardı bugunde ögleye kadar sanki adet güünüymüş gibiydi şimdi iyiyim ama dikkat etmelisin kendine sen yoruldugun zaman bebişte etkileniyo unutma cnm

mrb cnm
agrılarım geçmiyo bnm :(dün gece kanamam vardı bugunde ögleye kadar sanki adet güünüymüş gibiydi şimdi iyiyim ama dikkat etmelisin kendine sen yoruldugun zaman bebişte etkileniyo unutma cnm

sende kendine dikkat et canım, doktora göründün mü doktor ne diyor kanamalar için? nedeni neymiş.?

sende kendine dikkat et canım, doktora göründün mü doktor ne diyor kanamalar için? nedeni neymiş.?[/QUOTE
günaydın
kanamalar bazen oluyo dr .her gittigimde söylüyorum yapacak birşey yok progestanı kullan diyor .sen nasıl oldun cnm

Son düzenleme:
ben daha iyiyim pazar güzelce dinlendim. artık cumaya kadar herşey muallakta gördüğüm zaman daha rahat olur bebişi..

ben daha iyiyim pazar güzelce dinlendim. Artık cumaya kadar herşey muallakta gördüğüm zaman daha rahat olur bebişi..

üçlü test açıklandı dün yüzde 53 risk var dedi dr meram tıp . Fak.a gönderdi amniyosentesez testi için ama bebege bişey olur die korktum vazgeçtim onu kaybetmek istemiyorum

Merhaba,

Ben de 18 aylık hamileyim. Erkek bebek bekliyorum.

Hamileliğimin 14. haftasında serklaj oldum(rahim ağzına dikiş) ve doğuma kadar yatmam gerekiyor...Başta üzülmüştüm ama artık alıştım, sağlıkla, zamanında doğsun, ben doğuma kadar yatarım önemli değil :)

Tüm hamişlere kolaylıklar diliyorum

üçlü test açıklandı dün yüzde 53 risk var dedi dr meram tıp . Fak.a gönderdi amniyosentesez testi için ama bebege bişey olur die korktum vazgeçtim onu kaybetmek istemiyorum

senin ve bebişin için inşallah hakkında hayırlısı olur,ama doktor gönderdiyse bir görüşseydin keşke. umarım herşey senin için iyi olur.. bana haberlerini ilet mutlaka bekliyorum

arkadaşlar merhaba ... benim de muhtemel doğum tarihim 10.10.2012 ... şuan 19 haftalık hamileyim ... size sorumolucaktı .sizler bu zamana kadar ne kadar kilo aldınız?

senin ve bebişin için inşallah hakkında hayırlısı olur,ama doktor gönderdiyse bir görüşseydin keşke. umarım herşey senin için iyi olur.. bana haberlerini ilet mutlaka bekliyorum

mrb cnm
dr kök hücre oluşuyo falan deyince belki yapılacak bişey vardır die düşnerek gittim tıp. fak.ama orda hoca aldırmayı düşünmüyosanız bu testi yaptırmanın anlamı yok dedi ben aldırmayı düşünmedim daha önce derneklerde falan gönüllü çalışmalarda bulundugum için bazen down sendromunun dogumdansonra farkedelmesi 3-5 yaşlarını buluyo buda gelişm geriligi fazla olmasına sebep oluyo ama dogumdan önce tanı konup bilinrse 2aylıkken egitimlerine başlayıp diger çocuklarla birlikte gelişme devam edilebilir sosyal ortamlardan uzakkalmaz geç farkedildiginde çocuk digerlerinden farklı tepki ve davranışlarla toplmda farkedilipanormal karşılandıgı için aileler ve çevre zor anlar yaşayıp sosyal ortamlardan uzak duruluyor oysaki böyle bir sendrom varsa sosyal ortam çocuk için önemli biraz fazla ilgi ve egitimle kabullenilecek bir olay bana göre ama baskasına anlatmak kolay başa gelince farklı oluyo dr düşük riskinden bahsedince bile dayanamazken amniyosentezi hiç düşünemiyorum birde hoca aldırmayı düşünmüyorsanız test mantıksız burda maksat özürlü çocuk hayata getirmemek dedi bence belkide amniyosentez testi temiz çıkacak yada riskiliyse konuyla ilgili bilgi edinecek vaktimiz olur derken hoca yapacak bişey yok dedi ypatırmadım test falan pisikolojim altüst rapor istedim işe gitmiyorum bikaç gündür

risk varsa ögrenmek sitedigim için yaptırdım bu testi yoksa aldırmayı hiç düşünmem kıyamam ki:) detaylı ultrason nedir bilmiyorum ki ben sormadan dr bişey söylemiyor ki ,işten fırsat buldukça buralrdan ögreniyorum birdaha ki kontrolde de onu sorayım :) sanırım 19.haftadan sonra detaylı ultrasona girmek daha mantıklı aynı dönemde dogum yapacak gibi görünüyoruz burdan haberleşmeye devam edelim bilgi paylaşıldıkça büyür :) görüşürüz

Tabi ki bende risk var mı öğrenmek için yaptırdım.. Her halükarda o benım evladım, ondan asla vazgeçmem. Allah bebeklerimiz sağ salim kıcagımıza almayı nasip etsin, kötü hastalık derman vermesin.. Detaylı ultraosn için 18-23. haftalar arası yaptırın diyolar, bebeğin kalp odalarından damarlarına ağzının içini herseyi inceliyorlar.. yarası beresi, kalp deliği vs herseyi görüyorlar.. Ben 22.haftada yaptırıcam kısmetse.. evet biz senınle aynı dönemde dogum yapacak gibiyiz :)
Bu arada 4lü testim temiz cıktı cok şükür..

risk varsa ögrenmek sitedigim için yaptırdım bu testi yoksa aldırmayı hiç düşünmem kıyamam ki:) detaylı ultrason nedir bilmiyorum ki ben sormadan dr bişey söylemiyor ki ,işten fırsat buldukça buralrdan ögreniyorum birdaha ki kontrolde de onu sorayım :) sanırım 19.haftadan sonra detaylı ultrasona girmek daha mantıklı aynı dönemde dogum yapacak gibi görünüyoruz burdan haberleşmeye devam edelim bilgi paylaşıldıkça büyür :) görüşürüz

Tabi ki bende risk var mı öğrenmek için yaptırdım.. Her halükarda o benım evladım, ondan asla vazgeçmem. Allah bebeklerimiz sağ salim kıcagımıza almayı nasip etsin, kötü hastalık derman vermesin.. Detaylı ultraosn için 18-23. haftalar arası yaptırın diyolar, bebeğin kalp odalarından damarlarına ağzının içini herseyi inceliyorlar.. yarası beresi, kalp deliği vs herseyi görüyorlar.. Ben 22.haftada yaptırıcam kısmetse.. evet biz senınle aynı dönemde dogum yapacak gibiyiz :)

Tabi ki bende risk var mı öğrenmek için yaptırdım.. Her halükarda o benım evladım, ondan asla vazgeçmem. Allah bebeklerimiz sağ salim kıcagımıza almayı nasip etsin, kötü hastalık derman vermesin.. Detaylı ultraosn için 18-23. haftalar arası yaptırın diyolar, bebeğin kalp odalarından damarlarına ağzının içini herseyi inceliyorlar.. yarası beresi, kalp deliği vs herseyi görüyorlar.. Ben 22.haftada yaptırıcam kısmetse.. evet biz senınle aynı dönemde dogum yapacak gibiyiz, haberleşiriz hep :)

Back