mrb cnm
dr kök hücre oluşuyo falan deyince belki yapılacak bişey vardır die düşnerek gittim tıp. fak.ama orda hoca aldırmayı düşünmüyosanız bu testi yaptırmanın anlamı yok dedi ben aldırmayı düşünmedim daha önce derneklerde falan gönüllü çalışmalarda bulundugum için bazen down sendromunun dogumdansonra farkedelmesi 3-5 yaşlarını buluyo buda gelişm geriligi fazla olmasına sebep oluyo ama dogumdan önce tanı konup bilinrse 2aylıkken egitimlerine başlayıp diger çocuklarla birlikte gelişme devam edilebilir sosyal ortamlardan uzakkalmaz geç farkedildiginde çocuk digerlerinden farklı tepki ve davranışlarla toplmda farkedilipanormal karşılandıgı için aileler ve çevre zor anlar yaşayıp sosyal ortamlardan uzak duruluyor oysaki böyle bir sendrom varsa sosyal ortam çocuk için önemli biraz fazla ilgi ve egitimle kabullenilecek bir olay bana göre ama baskasına anlatmak kolay başa gelince farklı oluyo dr düşük riskinden bahsedince bile dayanamazken amniyosentezi hiç düşünemiyorum birde hoca aldırmayı düşünmüyorsanız test mantıksız burda maksat özürlü çocuk hayata getirmemek dedi bence belkide amniyosentez testi temiz çıkacak yada riskiliyse konuyla ilgili bilgi edinecek vaktimiz olur derken hoca yapacak bişey yok dedi ypatırmadım test falan pisikolojim altüst rapor istedim işe gitmiyorum bikaç gündür
arkadaşlar merhaba ... benim de muhtemel doğum tarihim 10.10.2012 ... şuan 19 haftalık hamileyim ... size sorumolucaktı .sizler bu zamana kadar ne kadar kilo aldınız?
merhaba, ben su an 18 haftalık hamileyim. sımdıye kadar 5 kilo aldım. ben fazla oldugunu dusunuyorum, doktorum normal dıyor.. doguma kadar 18 i geçmessem cok ıyı olacak, tabi gırtlagımı tutabılırsem :)
arkadaşlar merhaba ... benim de muhtemel doğum tarihim 10.10.2012 ... şuan 19 haftalık hamileyim ... size sorumolucaktı .sizler bu zamana kadar ne kadar kilo aldınız?
Herkese selam. Ben de Allah nasip ederse Ekim 2012 de anne olaca
gim. Dogum tarihimiz 19.10.2012 gorunuyor. Anca ben bir ikiz annesi olacagim icin o tarih erkene gelebilir. 18haftalik hamileyim ve gecen hafta rahim agzi acikligi nedeni ile serklaj oldum. Su an surekli yatiyorum. P.tesikontrolum var. Muhtemelen de devamini da yatakta gecirecegim. E bu kadar zamanda birbirimize destek oluruz diye foruma katilayim dedim. Herkese Allah bebeklerini kucagina almayi nasip etsin. Bu arada bizim iki kizimiz olacak insallah :)
Sevgilerimle,
benimde 6. haftam bitti 7.haftaya girdim ama mide bulantılarım çok fazla hiç bişey yiyemiyorum daha ne kadar sürecek bu bulantılarrr
benimde 6. haftam bitti 7.haftaya girdim ama mide bulantılarım çok fazla hiç bişey yiyemiyorum daha ne kadar sürecek bu bulantılarrr
öncelikle çok geçmiş olsun, bu mesajını yeni gördüm..
test sonucları çok kötü olupta cok saglıklı bebek dunyaya getıren ınsanlarda bolca mevcut, bu dusunceyı akılında tut ama cok heveslı olma, kendını en kotuye hazırla.. kaderde yazıldıysa yapacak bısey yok zaten.. istersen fıkır edınmek ıcın baska bı dr a daha gorun.. aklında soru ısaretı kalmasın, doguma kadar yolumuz uzun.. bizi haberdar et burdan devamlı..
Merhaba,
Oncelikle gecmis olsun.. Allah bebegini kucagina almayi nasip eder insallah.. İkiz bebeklerin icin simdiden kolay gelsin :) sag salim, saglikli bebekler dunyaya getirirsin insallah. Bende 18 haftalik hamileyim, tekil, erkek. :) .
mrb :) teşekkür ederim
ben çok büyük bi problem olacagını sanmıyorum ama olası bütün ihtimallerede hazırlıklı olmak istiyorum bu tür problem yaşayan çok aile tanıyorum yasadıkalrını az çok biliyorum biraz daha bilgi edinmek faydalı olabilir ama üzülerek bebişi de üzmek istemiyorum geçn hafta bir dr .görüşüp 4boyutlu ultrasıonla baktık bugun bir dr.la daha randevumnuz var hayırlsı bakalım
(null)
(null)
Buradan hayirli haberlerini bekliyorum, bebegin ve sen cok saglikli olursunuz insallah.. Gorusmek uzere!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?