• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ek gıdaya meyve suyuyla başladım, yanlış mı yaptım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
hep meyve suyuyla başlanacağını düşünüyordum 5 gündür falan elma suyu verdim azar azar, bugün de armut denedim onu da püre halinde verdim, azıcık tabi. kızım da elmayı da armutu da severek yedi gibi. şimdi internette okudum ilk önce meyve suları verilirse tatlı olduğundan sonra sebze yoğurt vs. gıdaları beğenmiyorlarmış, önce sebzeyle başlamak gerekirmiş. öyle mi gerçekten, siz nasıl yaptınız, başınıza bu durum geldi mi?

bende meyveyle başladım canım hiç öle bi problem yaşamadım sağlık ocağındada ilk meyve vermemi sölediler özel doktorumuzda öle söledi bence kafana takma yer herşeyi

amaaan iyi bari. bizim kız iştahlı gibi sorun olacağını sanmıyorum ama öyle okuyunca acaba dedim yanlış mı yaptım. heryerde farklı bişey yazıyor bunu da milupanın sitesinde okudum.
neyse teşekkürler kızlar

canım bende meyve suyuyla başladım bizim kız sebze pek sevmiyor ama ilk meyve verdiğim için değil sanırım tatlı şeyler daha çok hoşuna gidiyor

bende elma ve havuç suyu birde yoğurtlu başladım..doğru olanıda bu zaten..nette yazılan herşeye kafayı takma.....

:)) Bende önce bir şaşırdım başlığı görünce sonra tarihe bakınca anlaşıldı durum:))bende meyve suyu vermiştim ilk ve pişman değilim..bence füsfüscumda memnundur,defneninde maşallahı var:))

Doğrusunu yapmışsın canım. Öncelikle meyve suyu yada püresi ile başlanır. Meyve öğün haline geldikten sonra sebze ye geçiş yapılır.
Sebze de öğüne eklendiğinde yoğurt başlarsın.
Bu üçüne alıştığında bebek kahvaltıya geçersin.

Sevgiler.

Back