- 4 Aralık 2010
- 260
- 0
kızlar yaşlarınız kaç.ilk çocuklarınızmı.ben29 yaşındayım 3 çocuğum var..............
25 yasındayım ıkıncı dogumum ama kucagıma aldıgım ılk bebegım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yaşlarınız kaç.ilk çocuklarınızmı.ben29 yaşındayım 3 çocuğum var..............
benim ki biraz karışık:26: şöle özetlim 28 yaşındayım 3 gebelik yaşadım 1 kızım var
allahım bağışlasın.uzun uzun ömürler versin tatlım........................
allahın onu sana bağışlasın....uzu uzun ömürler versin..............
allah bağışlasın....26 yaşındayım ilk bebeğim
sağol canım rabbım hepızınkını korusun sagıklı uzun omurler naıp etsın
amin canım cümlemizin bebişlerini
benim de ilkbebeğim 28 yaşındayım. bu arada 99. sayfaya gelmişizha gayret 100'e bişi kalmamış.
hava da 100 karada 100 denizde 100 birisini bulursan derisini 100 (ne psikopat şarkıymış şimdi farkettim :83:)
dur şimdi100 oldu
benim ki biraz karışık:26: şöle özetlim 28 yaşındayım 3 gebelik yaşadım 1 kızım var
sizin bebekler yuvarlanıyormu yada sağo,sola dönüyorlarmı...........
benim de ilkbebeğim 28 yaşındayım. bu arada 99. sayfaya gelmişizha gayret 100'e bişi kalmamış.
hava da 100 karada 100 denizde 100 birisini bulursan derisini 100 (ne psikopat şarkıymış şimdi farkettim :83:)
evet canım benimki yuvarlanmaya 1-2 gün oldu başlayalı. ama çok fazla çarpıyor kafasını oyuncaklara felan.. oyuncakları olmazsa da yatmak istemiyor..
evet canım bemimki bayağa yuvarlanıyor kollarından tutunca adım atıyor. bu arada sabah bana anne dedi. ama bilinçli şekilde değil tabiiiii. olsun.ben yinede çok mutlu oldum.