- 4 Aralık 2010
- 260
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım tamam ama tadına bakmadığı bişeyi sevmesini nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.. geçen ay sadece sebze ve meyve veriyordum. o zaman sebze yiyordu meyve yemiyordu. kaşığı görünce ağzını kilitliyor bitti yedirmek mümkün değil... doktor alışması lazım artık dedi. 4 öğün verdi gün yetmiyor o 4 öğünü yedirmeye acıkana kadar gün bitiyor resmen :95:
ben 4 ayda verdim kilolarımı hemen vermedim,ayrılmak zor oldu ama napalım
ay evet kuralım grubumuzu,55 ve altı kiloluları bekliyoruz diye
ben de 25 yaşındayım ilk bebeğim.
canım grup kurmamıza gerek kalmadı harpy bizide kabul etti gruplarına
ay kızlar face e yeni kaydolan benim ne casusu ayol
irmikle mama yaptım az önce çok sevdi benim kız değişik bişeyler denemek isteyenlere tavsiye edebilirim 1 kaşık irmiği ve 1 kurukayısıyı suyla pişirdim sonra blenderden geçiririp çok az pekmez ve 1 ölçek aptamil ekledim
afiyet olsun ,kızına yarasın ,güzel bir tarif gibi ilerleyen günlerde deneyebilirim ama ben aptamil kullanmıyorum onun yerine farklı birşey koyabilirim
arkadaşlar cumartesi misafirim gelecek. hemde yemeğe.. kırmızı et yemiyor, diğerleri de tavuk yemiyor.. ne yemek yapsambirtürlü karar veremedim.. bi fikriniz var mı? :26:
arkadaşlar cumartesi misafirim gelecek. hemde yemeğe.. kırmızı et yemiyor, diğerleri de tavuk yemiyor.. ne yemek yapsambirtürlü karar veremedim.. bi fikriniz var mı? :26:
afiyet olsun ,kızına yarasın ,güzel bir tarif gibi ilerleyen günlerde deneyebilirim ama ben aptamil kullanmıyorum onun yerine farklı birşey koyabilirim
balık yap olmasmı
bana kalsa süper olur at fırına piştin ama 8 kişilik balığı sığdırabilecek bir fırınım yok. aslında aklıma güzel bir yemek gelse et yemeyen için bi tane tavuk budu atarım fırına pişer..
benim bebeğim 8 aylık ama pek bişey yemiyo sizinkilerin yediği ek gıdaları yazar msıısnız