Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım geçmiş olsun. allah hepimizin bebeişlerine sağlık mutlulukve uzun ömürler versin..
8 aylık kızım var evde yoğurt yapamıyorum birtürlü beceremiyorum. yoğurt mak. almayı düşünüyorum. bugün sütaş babymix yoğurdunu verdim ilk defa bu yoğurttan bebeğine veren varmı bayanlar.
evet canım bemimki bayağa yuvarlanıyor kollarından tutunca adım atıyor. bu arada sabah bana anne dedi. ama bilinçli şekilde değil tabiiiii. olsun.ben yinede çok mutlu oldum.
arkadaşlar oğlum 4.5saattir yemek yemiyor.. ben de inatla emzirmedim. yatırdım oyun halısında oynuyor şuan. ve biraz mutsuz görünüyor.. ne yapayım sizce? meyve verdim yemedi. sonra öğlen yediği sebzeden verdim (tabi ağzını açıp tadına bakmadığı için onun bundan haberi yok) onu da yemedi.. ağlamıyor ama surat bir karış öyleeyatıyorküz gibi ne yapsam yaa ? aç olduğunu ifade edene kadar beklesem mi? bu çocuk beni çıldırtacak :95: :84:
arkadaşlar oğlum 4.5saattir yemek yemiyor.. ben de inatla emzirmedim. yatırdım oyun halısında oynuyor şuan. ve biraz mutsuz görünüyor.. ne yapayım sizce? meyve verdim yemedi. sonra öğlen yediği sebzeden verdim (tabi ağzını açıp tadına bakmadığı için onun bundan haberi yok) onu da yemedi.. ağlamıyor ama surat bir karış öyleeyatıyorküz gibi ne yapsam yaa ? aç olduğunu ifade edene kadar beklesem mi? bu çocuk beni çıldırtacak :95: :84:
canım ya hep aynıyız demekki benimkide sürekli kucakta....ben yoğurt yapıyorum makinasız güzel oluyo günlük yapıyorum sütaşın günlük sütü var ondan alıyoruz güzel oluyo yoğurtumherkes cıkmıs yemek saaıtı sanırım bende kızın sayesınde gırıp gırıp cıkıyorum cook yoruyor ya sureklı ılgı ıstıyo kucak ıstıyo yoruluyorum butun gun yogurtu bende beceremedım sulu oluyor gercı muhallebı ıvamında kızımın yıyebılecegı gıb oluyor ama bende ıstıyorum yogurt mak. arzumunkı banada mantıklı geldı 6 tane kabı var 40 tl sanırım kullannanlada memnun galıba bende alıcam soguklardan dısarı cıkabılırsem
8 aylık kızım var evde yoğurt yapamıyorum birtürlü beceremiyorum. yoğurt mak. almayı düşünüyorum. bugün sütaş babymix yoğurdunu verdim ilk defa bu yoğurttan bebeğine veren varmı bayanlar.
ben 4 ayda verdim kilolarımı hemen vermedim,ayrılmak zor oldu ama napalımeziriyorum ,kendiliğinden gitti doğumdan bir buçuk ay sonra bütün kilolarım gitmişti ben de anlamadım nasıl oldu
ay evet kuralım grubumuzu,55 ve altı kiloluları bekliyoruz diyebiz de ayrı grup kuralım gel alıştık nasıl olsa :)))
26 yaşındayım ilk bebeğim
ben de 25 yaşındayım ilk bebeğim.
bazen oluyo öyle şeyler benimkide keyifsiz bugün uyumak istemiyor sürekli kucağımda geziyoruz
4.5 saat baya olmuş ama bence bekle bıraz daha nasıl olsa yıyıcek acıkınca olmadı sevdıgı bısey yedır
canım bence sen onu emzir.sevmemiş olabilir zorlama .bizim amacımız onlara değişik tatlara koyu ,pütürlü kıvamlara alıştırmak.alışacaklar inşaallahh.......
canım ya hep aynıyız demekki benimkide sürekli kucakta....ben yoğurt yapıyorum makinasız güzel oluyo günlük yapıyorum sütaşın günlük sütü var ondan alıyoruz güzel oluyo yoğurtum
canım tamam ama tadına bakmadığı bişeyi sevmesini nasıl bekleyeceğim bilemiyorum.. geçen ay sadece sebze ve meyve veriyordum. o zaman sebze yiyordu meyve yemiyordu. kaşığı görünce ağzını kilitliyor bitti yedirmek mümkün değil... doktor alışması lazım artık dedi. 4 öğün verdi gün yetmiyor o 4 öğünü yedirmeye acıkana kadar gün bitiyor resmen :95: