canım zorlanmıyo günde 1kere katı yapıyo eskiden sadece emiyorken cırt cırt yapartı durmadan:26::26::26:
Altin cilegimi aa bnde aliyim diyodum bende saatler alininca yuruyuse baslicam bizimde temmuzda dugun var bu kilolarla devam edersem hic bi kiyafete sigamicam
benim kızım çok emmemişti hemen regl olmuştum oğlum çok emiyor hala gelmedi benimki emzirmeyle alakalı
günaydın herkese dün esim öbetcıydı laptopuda götürdü bakamadım dun ne cok sey yazmıssnı ya 45 sayfa bıraz baktım ma hepsını okuyamadım ee artık mjusaıt bı zamanda okurum kızlar ya elulun cok gazı var nerden cıktı bu gaz tekrar gece ayaklarını bıbıre surtup duruyor ıkınarak uyanıyor sınırlerım cok bozuk
günaydın herkese dün esim öbetcıydı laptopuda götürdü bakamadım dun ne cok sey yazmıssnı ya 45 sayfa bıraz baktım ma hepsını okuyamadım ee artık mjusaıt bı zamanda okurum kızlar ya elulun cok gazı var nerden cıktı bu gaz tekrar gece ayaklarını bıbıre surtup duruyor ıkınarak uyanıyor sınırlerım cok bozuk
selam anneler.benim oğlumda önce çırt çırt yapardı.şimdi ek gıdalara başlayınca biraz daha katılaştı.1 yada en fazla 2 kez yapıyor................
aynen canım temmuzda bizimde düğün var düğün sonrasıda tatil deniz,havuz benimde acilen kilo vermem lazım ama benim sadece göbeğim var bölgesel zayıflamak istiyorum buda heralde sporla olur
slm canım bizde aynı sorunla karşıkarşıyayız ama inş. sorun değildir alışır bebişler ek gıdalara
kızlar ben yemeğe gidiyorum gelince dönerim size
kızlar oğluma 2gün patates,havuç ve pirinç karışımı püre verdim kakası katılaştı çok sıvı yapıyordu ishal gibi hep sırtına çıkıyordu birden katılaştı kabız olmasından korkuyorum düzelir mi?
kızlar bugün baya kalabalığız
bılmıyorum ya elma gaz yaparmı yada bebelacın gece maması bunlardan suphelenıyorum ama
has zeytınyagı koyuyormusun corbasına canım..ben her corbaya bır cau kasıgı koyuyorum ..kabız olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?