arkadaslar konumuzla alakası yok belkı a ma dıkkatımı cektı belkı bılenlerınız varır ama benım yenı haberım oldu ve toplamaya calısıcam belkı dıkkatınızı ceker paylasmak ıstedım Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım
‎""tane tane kapakları toplayalım adım adım engelleri aşalım"" BUGÜN SABAH GAZETESİ ANKARA EKİNDE BİR HABER BENİ ÇOK DUYGULANDIRDI,"BİR KAPAK VER BİR ENGELİYİ SEVİNDİR" KAMPANYASINA KATILAN "ÖZCAN SABANCI KIZ TEKNİK VE MESLEK LİSESİ" ÖĞRENCİLERİ YÜZLERCE KAPAK TOPLAYIP BU KAMPANYAYA KATILMIŞLAR,,BİZ NEDEN YAPMIYALIM ARKADAŞLAR,BEN İŞ YERİMİN ÖNÜNE BİR KUTU KOYACAĞIM VE KUTUNUN ÜZRİNE " BİR KAPAK VER BİR ENGELLİYİ SEVİNDİR" YAZISI YAZICAĞIM,LÜTFEN SİZDE,HER NE İŞ YAPIYORSANIZ YAPIN ,İŞ YERİNİZİN KAPI ÖNÜNE BİR KUTU KOYUN,ÜZERİNE YAZI YAZIN,BİZDE ELIMIZDEN GELENİ YAPALIM..Kaç Kapağa Kaç Tekerlekli Sandalye Alınabilir: Yaklaşık 250 kg Plastik kapak ile 1 tekerlekli sandalye alınabilmektedir.....Hangi Kapaklar Kampanya Kapsamında: Plastik kapak olmalı, renk ve büyüklük önemli değil. kapaklar için 0216 570 50 99 nolu Alo Çevre Hattından bilgi alabilirsiniz. Türkiye'de 8,5 milyon engelli vatandaş bulunmakta,BUNLARIN ARASINDA BİZDE OLABILIRIZ...