• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eitimci arkadalar yardm

sudilek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
140
2
116
Antalya
arkadaşlar kızım 6 sınıf ögrencisi idi s b s sınavından 400 puan aldı puanı naıl degerlendirirmisiniz

sana yardımcı olabilmek icin sayfayı actım ama ben sınıf öğretmeniyim şöyle yapalım sbs deki toplam soru sayısını ve kızının netini soylersen yardımcı olabılirım

yorumumu sadece net sayısına göre yapabilirim.branş öğretmenleri daha iyi yorum yapar canım .bence net sayısı ıyı 68 ve yukarı olsaydı cok iyi derdıi m
. kızına başarılsr dilerim

bu seneki sınav çok kolaydı ben öğrencilerimin puanlarına baktım 470 ler falan var. toplam 800 birincinin olduğu bir sınav. ama yinede 7. ve 8. sınıfta da girecekleri için iyi diyebiliriz. tabi bu iki senede puanlarını arttırırsa...

6. sınıfta aldığı puanın %25i alınıyor yanlış bilmiyorsam 400 de bu yıl için ortalama bi ii sayılabilir bi puan

hemen değerlendireyim, öncelikle rehber öğretmenim.....400 puan iyi bir puan ama yeterli değil, 7 ve 8 de daha çok derslere asılmalı. yanlış anlaşılmasın ama biz öğrencilerimizin 6. sınıfta 426 puanına bile düşük dedik. bunun nedeni aileler artık çok bilinçlendi. çok çalışan çocuklar var, rekabet ortamı çok arttı. ayrıca ders notlarının da yüksek olmasına dikkat etsin. çünkü başarı puan ortalaması da ekleniyor ve bu çok etkiliyor. sbs puanını...hemen örnek vereyim.

A öğrencisi ham puan sbsden 393 aldı ve tüm dersleri 5 geldi hooopppp sbs puanı çıktı mı 426 ya
B öğrencisi ham puan sbsden 393 aldı ve dersleri 4te var, 5te var, 3te var...puan ne olur 402 gibi...
hatta bazı çocukların ham sbs puanları okul başarıları ortalamanın altında diye eksiye bile düştü.

C öğrencisi sbsden ham puan 393 aldı ve okul başarısı ortalamanın altında puanı düştü 386 gibi

puanları tamamen örnek olsun diye atmasyon yaptım....ama genel şekli budur....

merhaba arkadaşlar kızım 6 sınıfa gidiyor saglık meslek lisesini çok arzu ediyor bu seneki sbs den kaç puan almalı yardımcı olursanız sevinirim

Back