*gurbete gidecek olmam
*sevdiğimin özel sektörde çalışıyor olması
( ailem , özel sektörde çalışmanın güvenilir olmadığını düşünyor yani
her an işten çıkartılırsa diye düşünüyorlar )
*biraz özgürlüğümü yaşamamı , kendi paramı kazanıp ayaklarımın üstünde durmamı
istiyorlar
Bu nedenlerden dolayı evlenmemizi istemiyor ailem
olmaz mıııııııııııııııı???????
ben azerıyım kocam turk netden tanısdıq .tanıslıqımızın cı haftası senı ıstemeye gelecem ,benı aılene anlat dedı.anneme anlatdım ama netden tanısdıqımızı demedım .bamam yurd dısında calısıyor .ramazan bayramında geldı ,bende babama anlatdım ( babamda netden tanısdıqımızı bılmedı).annem anlatmamı ıstemıyordu.babama turk olduqunu dedıkde babam derın ah cekdı.sonra o uzakda ona nasıl guvene bılırık dedı belke evlıdı.bende babama sız bana guvenın bu yasa kadar geldım sızı utandıracaq bır ıs yapmadım .bundan sonrada utandırmam .gunahıda sevabıda benımdı.kocam ve ben bır bırımızı ılk kez havaalanında gorduk ( benı ıstemeye gelırken ) aılem onu gorunce cok beyendıler ve nısana gelen akrabalarımda.netde tanısdıqımızı deseydım bu evlılık olmazdı.basında karsı cıksalarda kocıskomu aılem gorunce cok sevdı.kocıskomun aılesıde benı cok sevıyor .ben hakketen cok sanslıyım kocamdan yana .onu beklemeye deyerdı.ben ona sen benım kabul olan duamsın dıyorum .ALLAHIMA cok sukur herseycın
benimde lise yeni bittiği için hiç ama hiç kimse istemedi öss sınavınıda kazanmıştım ama yerleşememiştim babam olsun bi dahakine kesin kazanacaksın derken ben evliliEtrafimdaki hickimse istemedi cunku liseyi yeni bitirmistim okumami istiyolardi esimlede aramizda cok yas farki vardi ama bnm dedigim oldu iyimi oldu bilmem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?