Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

patient fundayı tanımaz gibi filmin konusu ne dion :mymeka: :roflol:
ama bak bize hanfendi profili çizmeye çalışıyo romantk komedi izledm diye kaydirigubbakcemile3
dökül fundaaa ne izliyon en çok

bugün kimseciklerde yokkkkk, seliniimde yookkkk senağlama

akşam dökülür herkes tatlım merak etme kaydirigubbakcemile2​

ama hiç msj larınızı yazmıyonuz kızlar ihtiyaç var herhal dimeee gırla muahbbet ama olmikiiişakkıdı

:jeyyar:kıslarr günaydınn
ne var ne yok laa napıyonuss hiç msj yok yaa değişik birseyler actıon istiyorummmm:jeyyar:

ben dün gece şölee yazdmmmmm

ben maça gitmene izin verdm miii klava: inş yenilirsinnniz klava: klava: ben yatıorummm :mymeka:

yenilmişlerr :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar bana güleceksiniz ama;genelde"yerim ben senin d.tünü diyorum,o da bende senin ikizlerini" diyo aahahhahha,bunlar favori mesajlarımız daha ileri gittiğimizde oluyo tabi ama burda ayıp olurrr :jeyyar:delikafadulden

oo kızlar mesajın alaları bende
yaklaşın bakalım yamacıma:jeyyar:

hamencecik geldim yamacına

ben maça gitmene izin verdm miii klava: inş yenilirsinnniz klava: klava: ben yatıorummm :mymeka:

kızlar bana güleceksiniz ama;genelde"yerim ben senin d.tünü diyorum,o da bende senin ikizlerini" diyo aahahhahha,bunlar favori mesajlarımız daha ileri gittiğimizde oluyo tabi ama burda ayıp olurrr :jeyyar:delikafadulden

süpersiniz yaaa
bayıldım mesajlaşmanıza
:dance::teytey::dance:

zuha ay kız öldürdün gülmekten beni sırnaşık şey:roflol:
ama iyi olmuş
:dilcikar:

zuhahhahahhaaha ay bu çok iyiydi delikafadulden
dimekki tek biz değilmişiz böle mesajlaşan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…