Einize -Sevgilinize ne tr msjlar yolluyorsunuz?

kanka işlerim vardı yazmıssss elimden gelse .......................... yazmıssss ooooooooooooo
azdı herif:jeyyar:

bbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppppppppppppppppppppp.........
adamıda baştan çıkardın zilli

oylede kanka namuslu kız ayana yatıyorsun sen ama süreklı boyle olmazzz sefilin yok dieeee boyle yapmmaaa sankı heç sevgilisi olmadı hatyun bu kimleri elinden geçirmiştir eyyyyyy gidimmmm eyyyyyyyyyyyyyy

yuuuuuuuhhhhhhhh ben piyasa malımıyım leeeyyyynnn, :mymeka: :mymeka: :mymeka:

leyn selin onca şey yoluyon bi şu mesajı yollayımon " ama sevgilim sen neden telefonunu kapatıyorsun oysaki ben sana negüzel mesajlar yazıcaktım içimden gelen şeyleri seninle paylaşmak istedim ama kaçırdın be hayatım :)) " leyn sende varyaaaa :))

yok artık msn de şhowmu ?? getirtme beni oraya selin atma mesaj falan ozaman boşver annem :))

yaaa ben varken siz yoksunuz,siz varken ben yok benneyaptımki

orta yol bulmak gerek

* Aşkım gtalk a gelsene...

* Meleklerimin babası gelirken çikolata / dondurma alırmısın?:asigim:

Bu tarz mesajlar genelde...Şu an aklıma gelen..kaydirigubbakcemile3

aşkım şöyle demiş bu gece:"kim demiş haram nedir bilmez hayyam,ben haramla helali karıştırmam,seninle içilen şarap helaldir,sensiz içilen su bile haram"iyi geceler yavrummmmm"demiş..Şeniz

kızlaaaaarrrrrrrr günaydıııınnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

leyn selin onca şey yoluyon bi şu mesajı yollayımon " ama sevgilim sen neden telefonunu kapatıyorsun oysaki ben sana negüzel mesajlar yazıcaktım içimden gelen şeyleri seninle paylaşmak istedim ama kaçırdın be hayatım :)) " leyn sende varyaaaa :))

hakketen yaneeeeeee -tatlicadiarzu- ne var bu msjda belki onu ne kadar sevdiğini anlatacaktın, hiçde müstehcen bi maj değil yaneeeeee sende selinnnnn. önce gönderdiğin msjları ne çabuk unuttun allam yaaaaaaaaaaaa lülülülülülülülülülülülü

aşkım şöyle demiş bu gece:"kim demiş haram nedir bilmez hayyam,ben haramla helali karıştırmam,seninle içilen şarap helaldir,sensiz içilen su bile haram"iyi geceler yavrummmmm"demiş..Şeniz

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: ne güzel msjmış öyleeeeeee. Aferin senin aşkına niltt, burda bizim kızlar düşünüyor günlerdir ne msj atalım diye, sen hiç yorulmadan msjlar sana geliyor hıııııııı.....
bu arada havanıda atıyorsun vallaa... sositososito sositososito

günaydınnn canımlarımmmmmmmmm bebelerimmmm msjlar süper yaaa bayılazammmmmm:jeyyar:

ayyy ne güzel yazmış...
benim aşkım da yazardı güzel güzel mesajlar evlenmeden önce... :çok üzgünüm:artık hiç yazmıyooo... :çok üzgünüm:

ben genelde ekmek almayı sigara almayı unutmadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
eşimde bana ne yemek yaptın diye mesaj atar:roflol::roflol::roflol::roflol:

aşkım bana şöle bi mesaj atmış
"hastayım bebeğim sana"
bende şunu yazdım
"ilacın olim ozaman aşkım" :))

X