• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Einiz kskan m?

Eşiniz kıskaç mı kızlarrr???

• Ankete Katılan
    57
burası evli kadınlar kulübü değil kadınlar kulübü neden başlıklarda eşiniz - kocanız gibi kelimeler var? bekarlar dışlanıyor mu?

şöyle yapılmalı bence
erkek arkadaşınız veya eşiniz diye açılması daha uygun bu konuların.

başlığı değiştiremedim.kusura bakmayın kıslar inanın kötü bi niyetim yoktu merak ettim açmış bulundum,sizi dışlayabilirmiyis burası hepimizin..

Son düzenleme:
Benim eşim olması gerektiği kadar kıskançtır ama bazen gıcıklık yaptığıda oluyor mesela geçenlerde giydiğim tişörtün yakası biraz açık diye beni sinir etti:((

eh işte biraz diyebilirdim evlenmeden önce ama artık biraz saçmalıyor gibi. benim ailem hiç karışmazdı giydiğime falan ama eşim çok karışıyor. geçen akşam geçen yaz aldığım ve kenidsininde çok beğendiği ayakkabının hiç güzel olmadığını ve giymememi söyledi. zaten uzun boylusun giyince dikkat çekiyorsun demedi de o yolu seçti. inatya bende inatla giyicem.

benim eşimde çok kıskançtır,özellikle kıyafet konularında belim asla açılmaz ama yinede dışarda olduğumuzda iki lafından biri belin açık diil dimi?belini kontrol ediyosun dimi?olurkaydirigubbakcemile3kıskanç kuzum benim:asigim:

Back