• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Einiz horluyor mu?

eşiniz horluyormu?

• Ankete Katılan
    120
aman benimki cok sükür horlamaz zaten horlasa tahammül edemezdim asla uyuyamam
ama benimkide cok yorgun oldumu agsini gevisleyip durur sanki uykuda böyle tatli biseyler yiyor gibi deli oluyomkafamçokkarıştı

boncuğum geldim topik başlıklarına baktım güzel konular açmışsın tebrikler a.s. ben ilk burdan başlamak istedim çünkü geçenlerde olan bişeyi anlatayım istedim utanacam ama :utangac: olsun anlatmak istiyorum kaydirigubbakcemile3
geçenlerde hem günün yorgunluğu hemde soğuk algınlığıyla birlikte burnum boğazım dolmuştu nesef alamıyordum gece uyurken ben farkında değildim ama eşimi yatırmamışım yazık :1no2: ben horlamışım hiç öyle bi huyum yokken horul horul yatmışım sonra bi baktım burnumu tutan bişey var yüzümde uyandım ki eşim beni susturmak için burnumu tutmuş :roflol: neden seslenmedinde burnumu tutuyon dedim bana kaç sefer seslendim duymadınki yan çecirdim olmadı uyanmadında bende tek çare bunu buldum dedi yazık adamıda uyutmamıştım mirmirmirmir tabi bana horluyosun dediğinde çok utanmıştım :utangac: ama napim hastaydım hayatımda ilk ve son oldu kaydirigubbakcemile3
eşim horlamaz benim mışıl mışıl yatar :asigim:

vallahi hep yatakta ilk dalan ben olunca ben fazla uyurum o az 10 yılda anlayamadım horladığın falan hep derin uykulardayım ben

yok bizim ki horlamıyor....
bekarken hep düşünürmüş horlayan bir karım olsa ben ne yaparım:roflol:
askerde çok çekmiş garibim.kaydirigubbakcemile3

biz nişankıyken bana horlayıp horlamadığımı sormuştukaydirigubbakcemile3
çok şükür bende horlamıyorum
yoksa adam beni yanına koymazkaydirigubbakcemile3

bazen ben bazen o inceden inceye horluyoruz mafoldumbenikimizinde ortak kararı cok rahatsız etmeyici oldugu:kedi:
ama annem felaket sekilde horluyor ve arada uykuda nefesi duruyor
ilk kızımı doğum yaptıığımda bebeği uyandığında kucağıma vermek icin üc gün filan yanımda yattı ne ben nede üc günlük kızım uyayamadı en sonunda dayanamadım ve anne ben iyiyim sen yatagan git kızım o gece hic ağlamadı tabi ertesi gün anneme söyledim cok bozuldu simdi aynı ortamlarda yatmamaya özen gösteriyoruz:umursamaz:

ara sira horlar askim ,bide cok yorgun oldugunda ,ama onun horlamasi bana ninni gibi geliyo valla,,Şeniz

benimmm müstakbel beyceğizimde hiç horlamıyormuşşşşş bnmkide horlasada sorun oolmaz babamdan antremanlıyım apartman ı inletiyor maşAllah..

Back