• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Einiz horluyor mu?

eşiniz horluyormu?

• Ankete Katılan
    120
çaresi varmış bende yeni öğrendim,çünkü eşim çok horluyor ve ben asla uyuyamıyorum bende takıntı olmaya başlamıştıki şunu duydum fakat henüz uygulamadım ,

eşinizin pijamasının tam arkasına sırt kısmına cep dikin içinede pinpon topu koyun böylece mecburen yan yatacak ve horlamayacak...hadi gazanız mübarek olsun allah kurtarsın :)))

çaresi varmış bende yeni öğrendim,çünkü eşim çok horluyor ve ben asla uyuyamıyorum bende takıntı olmaya başlamıştıki şunu duydum fakat henüz uygulamadım ,

eşinizin pijamasının tam arkasına sırt kısmına cep dikin içinede pinpon topu koyun böylece mecburen yan yatacak ve horlamayacak...hadi gazanız mübarek olsun allah kurtarsın :)))

:roflol: anneme diyimde babama uygulasın hem kadın rahat uyusun hemde biz ve komşular :)))

malesef yorgun olduğu zamanlarda horluyor
bende aynı şekilde yorulduğum an horluyormuşum
neyse iki gönül bir olunca yataktaki horlama duyulmuyor demek düşüyor iki tarafta horlayınca:jeyyar:

benimkisi tren gibi horluyo vallaa, yetti be 8 senedir, zorla dra götürttüm geçenlerde, devlet hastanesinde yada pamukkale üniversitesinde horlama testi yapılması lazımmış, duruma göre amaliyat olabilirmiş, artıkın bi 8 sene sonra yaptırırız bu horlama testini de, kendi rahatsız olmuyo ya arkadaş neynesin beni dimi :mymeka: neyse zaten yatak odasında yatiyo o, bende minik irkekimle çocuk odasında yatıyom, çatlayana kadar horlasın izin verdim :roflol:

hemde ne horlama tren neki birde inanmıyordu ben horlamam falan filan bende cameraya çektim ve inandı sonra çeşitli bahaneler falan bahanelerini ortadan kaldırdım ama hala devam ediyor...
bigün yastıkla boğuvercem öle deli oluyorum:D

son zamanlarda pek horlamıyodu takii bu sabaha kadar
aslanım kükrüyodu :roflol:

Back