Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
Kızlar Hepinize Merhabaa
Uzunca Bir süredir Giremiyorum. Ehliyet Alan arkadaşlarım Güle Güle Kullansın
Bu Ehliyet Alma Gerçekten Uzunca Bİr süreç ve gerçekten Uğraş İstiyor.
Bende Ehliyetimi alırken baya bir vaktimi almıştı
Benimde sınav tarihim ertelendi,vs derken 6 ay boyunca Bir sınava girememiştim
Neyseki Öyle Böyle derken ehliyetimi alalı 2 Aya Yakın Oldu:13::13:
Almak İsteyen Herkes Çabucak alır inşallah
Haberlerde filan duyuyorum Zorlaştırıyolar artık Elinizi Çabuk tutunn
Bolo Boll Çıkmış sorulara Çalışın. Hep aynı sorular Çıkıyorr
Yardıma İhtiyacı olan olursa yazsınn. Mutlaka Birimiz Yardımcı Oluruzz

ben hala belge toplama ya calışıyorum
ama inş. azmedip alıcam cook istiyorum
sende arada uğra topiğini yalnız bırakma sorularım mutlaka olacak
ilk sorumla başlıyorum
sen kullanmaya başladın mı nasıl bayağı alıştın mı :26:
ben direksiyondan cok korkuyorum :18:
sence en zoru hangisi :44:

gözlerimm bozuk cıktıııı %40 görmüyomuşum gözlüksüz araba kullanamazsın dedi

gözlerimm bozuk cıktıııı %40 görmüyomuşum gözlüksüz araba kullanamazsın dedi

Canım Çok Geçmiş OLsunn. Üzme Kendinii
Hem Gözlük kullanmak bir yandan iyi birşey. Sonuçta Her türlü ehliyetini Alabilirsinn Üzme kendinii

Ben Araba Kullanıyorum. Arada sırada Eşimden elime değerseee
İlk başlarda bende çok korkuyodum ama zaman geçtikçe korkum da geçti.

İnş en kısa zamanda sende alırsınn

kursa kayıt oldum sonunda
ve bugün kocamla ilk deneme sürüşü gerceklştirdim olmuyo yapamadım
o debriyaj denen zıkkımı ayarlayamıyorum cok umutsuzluğa kapıldım ben ehliyetimi alamıcam galiba :26:
nerdeyse kaza yapıyodum
herkes mi ilk seferde böyle yoksa bi salak ben mi cıktım

Canım Emin Ol ilk bende öyleydim. Çünkü Hayatında İlk defa sürüyosun.
Haliyle Yabancılık çekiyosun,Yapamıyosun. Zamanla Geçecektir. Merak etme. Kendine Güven

dersler baslamış ama ben gidemiyorum bebeğim saolsun
evde cd ye calışıyorum cok da zor gelmedi inş. kolayca atlatırım :18:

Uzun zamandirr giremedim kizlar sonucumu aciklayamadim oyuzden.sinava girdin ve motordan kaldim(trafik ve ilk yardimdan 80 almisim ama motor 60 la birakti benihaziranda tekrar giricem.umarim bu sefer veririm(

Selaam kzlar bende bugun yazıldım sonunda aslında kendıme sınır oldum yazın sıcagına kaldm yaa ıskence gıbı :S dreksıyon temmuzda olcakms acaba yapabılecekmıyım merak edıyorum (

kizlarr mrb.sinav yaklastii naptiniz.ben hala baslayamadim calismaya bu son sansim kazanamazsam yandimcok zor motora calisasim hic gelmiyo.kolay yolla motoru yutma yolu lazim bana nadi calisilir bu motor kizlar yaa(

kizlarr mrb.sinav yaklastii naptiniz.ben hala baslayamadim calismaya bu son sansim kazanamazsam yandimcok zor motora calisasim hic gelmiyo.kolay yolla motoru yutma yolu lazim bana nadi calisilir bu motor kizlar yaa(

ben nerdeyse 1 bucuk aydır ara ara calışıyorum oğlum küçük olduğu için zor oluyo
motor kolay geldi bana tarfikte biraz takılıyorum :26:
inş. geceriz

trafik kolay aslinda gunumuzde yollarda karsilastigimiz seyler oldugu icin hemen akilda kaliyo ama motoru ben konulari acip ezberleyipmi calissam yoksa cikmis sorulari cozerekmi calissam bilemiyorum cok zor amaaannnhamileyim hic calismak istemiyorum.bidaki sinavda dogumuma gelir son sansim bu gibi

trafik kolay aslinda gunumuzde yollarda karsilastigimiz seyler oldugu icin hemen akilda kaliyo ama motoru ben konulari acip ezberleyipmi calissam yoksa cikmis sorulari cozerekmi calissam bilemiyorum cok zor amaaannnhamileyim hic calismak istemiyorum.bidaki sinavda dogumuma gelir son sansim bu gibi

bence kitaptan ezber yap arkasından test çöz ben kitabı bitirdim cıkmış soruların testlerini çözüyorum
sınav yerleri de belli olmuş bu arada :18:

ya inttede hep cikmis sorulari yutun hep ayni cikiyo diyolar ama pek varktimde kalmadi nasi ezber yaparim kitaptan bilemiyorum.ewet sinav yerim msjla geldi cok korkuyorum ya

kzılar siz araba kullanma işini çözdünüz mü
yoksa benim gibi kursa mı kaldı işiniz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…