Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
bugun butun talıhsızlıkler benı buldu .ilk hatam sınyal vermeden kalktım ama tekletmedım kalkıs ıyıydı ama en fenası önumde gıden baska surucu kursuna gıden arac rampada yolun ortasında ıstop ettı ben de ona yakınddım benımde onumden 2 arac gelince onu sollayamadım ve araba ıstop ettı hem de 2 kez onumdekı aracı kım suruyorsa ınıp dovmek ıstedım yaa bosu bosuna moralım bozuldu sonra nasılsa kaldım dıye dusunerek viteste hata yaptım yoldan donusu ıyı yaptım ama geri geri giderken hata yaptım ustune ustluk yağmur yağıyordu anlayacagınız kaldım .Çok mükemmel sonucum da pazartesi açıklanacak

Canımm Çok Geçmiş olsun. Üzüldüm valahi. Gerçekten aksilikler Hep seni bulmuş.:KK47::KK47:
Belli olmaz bakarsın geçirmişlerdir.Üzme kendini..:26:

Kızlarr Günaydınn Hepinizee:KK16::KK16:
Mutlu,huzurlu Hafta sonları diliyorum.:KK42::KK42:
Bugün eşim nöbetçi:KK25::KK25: Bende yalnız başıma takılıcamm off off:26::26:
Neyseki siz varsınızz:KK54::KK54:
Ne Yapıyosunuzz bakalımm ??:21::21:

Kızlarr Bu İş Tamamdır. Çok İyi geçmişti zaten.:KK55::KK55:
Aradım sonucumuda Öğrendim.:21::21::21:

95 İle Geçmişim:KK9::KK9::KK9:
Çook şükür:KK9::KK9: Aldım Artıkk Ehliyetimi:KK16::KK16::KK16:

canım tebrikler. bende bugün ilk defa araba sürdüm hocayla sürekli tartışarak çok panik yaptım arabayı sürekli istop ettirdim. dönüşleri yapamadım acaip paniğim çok kasılıyım ya. adam düz gitti diyo ben sağa sola gidşyom napcam ben ya... moralim sıfır. hoca diyo sen böyle gidersen bişey öğrenemezsin lafları iyice canımı sıktı. taktik verin bana

bugun butun talıhsızlıkler benı buldu .ilk hatam sınyal vermeden kalktım ama tekletmedım kalkıs ıyıydı ama en fenası önumde gıden baska surucu kursuna gıden arac rampada yolun ortasında ıstop ettı ben de ona yakınddım benımde onumden 2 arac gelince onu sollayamadım ve araba ıstop ettı hem de 2 kez onumdekı aracı kım suruyorsa ınıp dovmek ıstedım yaa bosu bosuna moralım bozuldu sonra nasılsa kaldım dıye dusunerek viteste hata yaptım yoldan donusu ıyı yaptım ama geri geri giderken hata yaptım ustune ustluk yağmur yağıyordu anlayacagınız kaldım .Çok mükemmel sonucum da pazartesi açıklanacak

canım benim geçmiş olsun. ben ilk kez sürüş eğitimine gittim bugün benim hepsi kötüydü hoca aksi biraz hiçbişey yapamıyosun diyo. ben sürekli istop ettiriyom. dönüş yapamıyom vitese geçemedim .panikten sürekli gaza basıyorum debriyaja basmayı unutuyorum frene ani basıyorum nasıl düzelir bunlar. çok heycan ve panik var bende de. off bende kalırım kesin hele bu hocanın verdiği eğitimle.

Kızlarr Günaydınn Hepinizee:KK16::KK16:
Mutlu,huzurlu Hafta sonları diliyorum.:KK42::KK42:
Bugün eşim nöbetçi:KK25::KK25: Bende yalnız başıma takılıcamm off off:26::26:
Neyseki siz varsınızz:KK54::KK54:
Ne Yapıyosunuzz bakalımm ??:21::21:

beraayyyyyyyyy nasıl öğrencem ben arabayı ya. ilk günden bir sürü hata konstre olamıyom.

beraayyyyyyyyy nasıl öğrencem ben arabayı ya. ilk günden bir sürü hata konstre olamıyom.

Canım İlk zamanlarda Oluyo Böyle aksilikler.:KK34::KK34:
Kendine Güvenmen çok önemli. Ben Yaparım,Ben sürerim dersen gerçekten sürersin.:nazar::nazar:
Devamlı Pratik yapman lazım. Arabayı düz şekilde sürmek çok kolay direksiyonu çevirme yeter.:KK24::KK24:
Sen panik Olduğun İçin, ve kendine güvenmediğin için böyle oluyor.:26::26:
Sakin ol. Ve Hocanın söylediklerine uy. zamanla elinde,ayağında arabaya alışacaktır..:KK54::KK54::KK54:

Canım İlk zamanlarda Oluyo Böyle aksilikler.:KK34::KK34:
Kendine Güvenmen çok önemli. Ben Yaparım,Ben sürerim dersen gerçekten sürersin.:nazar::nazar:
Devamlı Pratik yapman lazım. Arabayı düz şekilde sürmek çok kolay direksiyonu çevirme yeter.:KK24::KK24:
Sen panik Olduğun İçin, ve kendine güvenmediğin için böyle oluyor.:26::26:
Sakin ol. Ve Hocanın söylediklerine uy. zamanla elinde,ayağında arabaya alışacaktır..:KK54::KK54::KK54:

canım hoca cinsin biri bugün moralimi altüst etti yarın napacaz bilmiyorum. sağa yanaş diyo direksiyonu sağa döndürüp yanaşılmaz mı nasıl yapcam her yaptıma kötü diyor. arabayı durdur diyo ben fren nasıl basıyosam artık çok sert duruyo. napcam ya. çok paniğim çok bu gidişle kalrım ben

Koltuk ve ayna ayarlarını yap.Emniyet kemerini tak
Vites kolunu boşa al.Kontak anahtarını çevirerek aracını çalıştır.
Debriyaj pedalına basarak vitesi Bir'e al
Aracın kalkış yönüne doğru sinyalini ver.ve El frenini indir.
Hareket edecek olan aracının debriyajını yavaş yavaş gevşeterek hafif gaz vererek kalk.
Gaz pedalına bas,araç devrini aldıktan sonra debriyaj pedalına basarak vites kolunu İki'ye al.
U dönüşü yapmak için gazı kes vites kolunu bire al dönüş yapacağın yöne doğru sinyalini ver,orta dikiz aynandan aracının arkasına bak yol müsait ise dönüşünü yap.
U dönüşü bitiminde direksiyon hakimiyetini bozmadan yolun sağ şeridini takip et.
aracı (sağa) yanaştırırken sağ sinyalini ver.
Duruşlar (Park) için debriyaja bas geri görme aynasına bak müsaitse frene bas.
aracı terketmeden önce vites kolunu boşa al emniyet kemerini çıkar ve El frenini çek.
aracı terk ederken vitesi 1 e alın.
Araçtan inerken sol aynayla arkanı mutlaka kontrol ederek çık

Güvenli sürüş için Öneriler
Koltuğu, elinizi uzattığınızda bileğiniz direksiyonun en üst kısmına uzanacak konuma ayarlayın ve simetrik olarak, saat 3 ve 9 konumlarında tutun.
Aracı hareket ettirmeden ve durdurmadan önce her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol edin.
Araç kullanırken sürekli dikkatli olun ve genellikle sağ tarafa dikilmiş olan trafik işaretlerini asla gözden kaçırmayın!
Trafik işaret levhalarındaki hız sınırlarının müsaade edilen maksimum hızlar olduğu unutulmamalı.
Yokuşları, çıkabileceğinizi tahmin ettiğiniz vitesle inin. Yokuş aşağı inişlerde asla vitesi boşa almayın.
Şehirlerarası yollarda başka araçlara çok yaklaşmazsanız, onların yapacağı kazalara karışmamış olursunuz.
Aynalarınıza sık sık göz atın.
Hız yapanları yavaşlatmaya da çalışmayın
Kısa süreli de olsa, aracınızı terk ederken güvenceye alın.
Yaklaşan farlara fazla bakmayın. Bakışınızı yolun sağ kenarına yoğunlaştırın.
Geçişler dışında sol şeridi boşaltın.
Uykulu iken araç kullanmayın.
Gözleriniz bir noktada sabit kalıyorsa bu tehlike işaretidir.

Kızlar 16 Mart'ta Sınavı olan Varsa.:KK19::KK19:
Bol Bol Çıkmış Soruları Çözmenizi Tavsiye ederim:KK16:
Kursunuz Vermiş Olduğu Çalışma Kitabınız Varsa,Önce Kitabınıza Çalışın,:KK54::KK54:
Konuları Gözden Geçirin. Daha Sonra Sık sık soru Çözün.:KK9::KK9:
Aynı Sorular Çıktığı İçin,Korkmanıza Gerçekten Gerek yok:13::13:

Zaten Bildiğiniz Üzere Sınav Soru Sayısı'da düştü.:KK53: O yüzden Ne kadar az yanlış yaparsanız o kadar Yüksek Puan alırsınız.:KK34:
Artık 4-5 Yanlış Yapıldığında Ne yazık ki Kalınıyor. Soru sayısı Az olduğundan.:26:
O yüzden Soruları Dikkatli, Ve Tamamını Okuyarak İşaretleyin.:nazar::nazar:

Soru Sayıları İse Şu Şekilde Düştü :

İlk Yardım Bilgisi : 15 Soru

Trafik : 25 Soru

Motor: 20 Soru

Sınavda Hepinize Başarılar Diliyorum. İnşallah Hiç Uğraşmadan Tek Seferde Ehliyetlerinizi Alırsınızz:KK16::KK16:

canım benim geçmiş olsun. ben ilk kez sürüş eğitimine gittim bugün benim hepsi kötüydü hoca aksi biraz hiçbişey yapamıyosun diyo. ben sürekli istop ettiriyom. dönüş yapamıyom vitese geçemedim .panikten sürekli gaza basıyorum debriyaja basmayı unutuyorum frene ani basıyorum nasıl düzelir bunlar. çok heycan ve panik var bende de. off bende kalırım kesin hele bu hocanın verdiği eğitimle.

canım sağolasın 75 ile geçmişim o kadar hataya rağmen çok şükür sen de bendensin sanırım panık yonunden o hataları ben de yaptım hem de sınavda önce sakinlik ve sınavda teklemeden kalkmak ve durdururken ani fren yapmamaya dikkat ediyorlar ben sadece bunları ıyı yapmıstım:))

canım sağolasın 75 ile geçmişim o kadar hataya rağmen çok şükür sen de bendensin sanırım panık yonunden o hataları ben de yaptım hem de sınavda önce sakinlik ve sınavda teklemeden kalkmak ve durdururken ani fren yapmamaya dikkat ediyorlar ben sadece bunları ıyı yapmıstım:))

Canımm Bak gördünmü Geçmişsin:KK9::KK9: Çok Tebrik ederim seni:KK16::KK16:
Sonunda Aldık Ehliyetlerimizi:KK52::KK52::KK52:
Ben Şuan Dosyamı Bekliyorum. Yarın Alırım İnşallah:KK54::KK54:

ah canım 3 .gündeyim ve hala bir sürü hata yaptım. yok yapamıyorum nerde durcam nasıl fren yapcam unutuyorum. kavşaklarda dönerken yönümü şaşırıyom. trafiği kontrol edemiyom vs. o kadar çuvalladım ki. kazanamayacam ben. hoca yanımdayken bile sürmeyi beceremeyen bi insanım. bu kadar hata nasıl yapıyom anlaıyom. geçmişsin tebrik ederim. inşallah bende alırım.

ah canım 3 .gündeyim ve hala bir sürü hata yaptım. yok yapamıyorum nerde durcam nasıl fren yapcam unutuyorum. kavşaklarda dönerken yönümü şaşırıyom. trafiği kontrol edemiyom vs. o kadar çuvalladım ki. kazanamayacam ben. hoca yanımdayken bile sürmeyi beceremeyen bi insanım. bu kadar hata nasıl yapıyom anlaıyom. geçmişsin tebrik ederim. inşallah bende alırım.

sakinleşmek adına bol bol dua oku emin ol aynı anda o kadar şeye dikkat etmek cok zor. çok tecrübeli olanlar bile hata yapıyorken bizim hata yapmamız normal hem sınavda önemli olan aracı ıyı kaldırmak istop ettırmemek kavsağa yaklastığında dönüşten önce arabayı 1. vitese almayı unutma buna da bakıyorlar Allahın ıznıyle gecersin ben geçtiysem herkes geçer:))

Kızlarr Merhabaa Hepinizee:KK16::KK16::KK16:
Ehliyetim Artık Tamamen Elimde:KK9::KK9:

Ohh Be Bitti sonundaa:nazar::nazar::nazar:
Rahat rahat trafiğe Çıkabiliyorumm:KK54::KK54:

Darısı Diğer arkadaşlarımın Başınaa:KK76::KK76::KK76:

Kızlarr Merhabaa Hepinizee:KK16::KK16::KK16:
Ehliyetim Artık Tamamen Elimde:KK9::KK9:

Ohh Be Bitti sonundaa:nazar::nazar::nazar:
Rahat rahat trafiğe Çıkabiliyorumm:KK54::KK54:

Darısı Diğer arkadaşlarımın Başınaa:KK76::KK76::KK76:

maşallah canım kazasız belasız sürüşeler diliyorum. darısı bizim başımıza.ben biraz zor çıkarım trafiğe da. şu sınavları atlatsaydım önce. nasıl sürcem ben ya. arabaya binince her yerim ayrı titriyor.

sakinleşmek adına bol bol dua oku emin ol aynı anda o kadar şeye dikkat etmek cok zor. çok tecrübeli olanlar bile hata yapıyorken bizim hata yapmamız normal hem sınavda önemli olan aracı ıyı kaldırmak istop ettırmemek kavsağa yaklastığında dönüşten önce arabayı 1. vitese almayı unutma buna da bakıyorlar Allahın ıznıyle gecersin ben geçtiysem herkes geçer:))

ah canım bi sakin olsam dua ediyorum ama yok ben çok kasıyom kendimi. zaten şu kavşaklara bi doğru gidemiyom ki sola girceme sağa kaçıyom .inşallah geçerim ya. çok takıntı yqaptım bakalım.

Sınava Giren Arkadaşlarım sınavınız nasıl geçti bakalım ???

Bir ses Verin yahuu :KK16::KK16:

Sınava Giren Arkadaşlarım sınavınız nasıl geçti bakalım ???

Bir ses Verin yahuu :KK16::KK16:

bende diyorum ki ehliyeti alan uğramaz oldu. sınavım iyi geçti 6 nisanda direksiyon var çok tırsıyom kesin kalırım diyom. hata yapıyom çok fazla bakalım.

mrb
ben ehliyet almak isteyen amaaa cooooook korkak olan bi bayanım :KK1:
beni biraz gaza getirir misiniz :26:
en cok pratikten korkuyorum cok heyecan yaparım bildiğimi bile unuturum ya :KK30:
ne kadar süre sonra ehliyet elimizde oluyor acaba :26:

herkese ii akşamlarrr
ehliyet alan arkadaşları tebrik ederim:KK9::KK9::KK9:
darısı benim de başıma olsun........:))

Son düzenleme:
X