Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
Selam bende c.tesi yazılıya girdim ve haftasonu ilk direksiyon dersimdi ama çok mutsuzum ve korkuyorum ben ilk defa trafiğe çıktım ve araba kullanmak hakkında pek bilgim yoktu hoca pek açıklama yapmadan sürüşe geçirdi bi yerde geri git dur tarzı bişeyler yaptırdı bana ne yapmam gerektiğini baştan söylemeyip yapmayınca neden yapmıyorsun dedi sinirlerim kalktı bide üstüne ikide bir sınav kağıdını çıkarıp bunu yaparsan kalırsın sunu yaparsan kalırsın deyip durdu sinirim fırladı bu benim ilk trafiğe çıkışım diyerek tepki gösterdim moralimi sıfıra indirdi dersten önce çok istekliydim bütün isteğimi öldürdü umutsuzum gecebilecekmiyim direksiyonu acaba :KK43:

Öğretmek sanattır. Kimisi içindeki heyecanı öldürür kimi de heyecanına heyecan katar.. Bende ağustos ayındaki sınava giricem. Kurslar henüz başlamadı ama ben en çok direksiyondan korkuyorum. Yeteneksizmisim gibi geliyor ama bir sürü kişi kullaninca da ben miyim bir tek yeteneksiz diyorum. :) biraz panik ve aşırı heyecanlı bir insanım ben. Direksiyon sınavında kaybedersem bundan kaybederim. Bakalım hayırlısı :) Senin nasıl gidiyor direksiyon eğitimin ? Sınav ne zaman belli mi ?

Son düzenleme:
kızlar direksiyon sınav tarihleri ne zmn belli olacak acaba milli egitim belirliyomuş her adayı :26:
bu arada yeni sistem bize de vuruyomuş akan traiğe cıkarmak park ettirmek...vs :18:

Mrb kizlr bugun sinava giren varmi ben motor sinavindan kalmistim.bugun ona girdim sadece ama nasi gectigini tam kestiremiyorum.sorulari hatirlayan varma bugun girenlerden

Kızlar içinzde 24 ağustostaki sınava gircek olan var mı :)

Mrb kizlr bugun sinava giren varmi ben motor sinavindan kalmistim.bugun ona girdim sadece ama nasi gectigini tam kestiremiyorum.sorulari hatirlayan varma bugun girenlerden

ben de girdim çok iyi geçti kendimce ama bakalım sonuçlar nasıl olacak :26:

merakla bekliyorum:18:

kızlar direksiyon sınav tarihleri ne zmn belli olacak acaba milli egitim belirliyomuş her adayı :26:
bu arada yeni sistem bize de vuruyomuş akan traiğe cıkarmak park ettirmek...vs :18:

14-15 eylülde yapılacak canım direksiyon sınavı:18:

evet akan trafikte olacak :18:

Ben cooktaaan girdim gectim kazandım ehliyetimi aldım :KK9: size kolay gelsin yeni sistemi görünce iyiki almışım dedim
ben eski sistemde girdim :KK55:

o zaman hayırlı olsun,gözünaydın diyeyim:KK34:

kazasız belasız sürüşlerin olsun:KK1:

darısı bana ve bundan sonrakilere inşallah :KK53::18:

bakalım ben alabilecek miyim :44:

ben de girdim çok iyi geçti kendimce ama bakalım sonuçlar nasıl olacak :26:

merakla bekliyorum:18:
benim de çok iyi geçti bir iki fire vercem gbi ama önemli olan direksiyon şu an çok korkuyorum:18:
bize 2 hafta içinde direksiyon olcak demişlerdi herkesin direksiyon sınavı aynı vakit mi oluyo acaba:26:

benim de çok iyi geçti bir iki fire vercem gbi ama önemli olan direksiyon şu an çok korkuyorum:18:
bize 2 hafta içinde direksiyon olcak demişlerdi herkesin direksiyon sınavı aynı vakit mi oluyo acaba:26:

meb'in sayfasında direksiyon sınavı tarihleri için 14-15 eylül yazıyordu

sanırım aynı tarihte olacak

ben de direksiyondan korkuyorum acaba geçebilecek miyim direksiyonu:18::18:

direksiyon derslerimiz daha başlamadı bugünden itibaren haber bekliyorum ben de :KK31:

geçtiniz mi yazılı sınavı :26:

peki direksiyon dersleriniz nasıl geçti ya da geçiyor:26:

Arkadaşlar direksiyon sınavlarınız nasıl geçti? ben sınavdan kaldım park edemedim moralim bozuk 2 hafta sonra bir daha giricem.

geçtim cnm direksiyon dersleri iyiydi ufak tefek hatalar oluyo ama inş sınavda yapmam hata yarın sınavım var bakalım inş geçerim:KK17:

Arkadaşlar direksiyon sınavlarınız nasıl geçti? ben sınavdan kaldım park edemedim moralim bozuk 2 hafta sonra bir daha giricem.

kızlar ben de direksiyonu geçtim şimdi vergi dairesi ve emniyet için haber bekliyorum bakalım:KK76::nazar:

darısı hepinizin başına inşallah:KK16:

geçmiş olsun canım ben de kaldım maalesef ya :KK14: iki kere stop ettirdim giydiğim ayakkabıdan oldu herhalde o lanet debriyaj yok mu ! arabayı otomatik vites alıcam ama sınavında düz vites yüzünden kalıyorum.

bi de denetmen olarak inanılmaz kompleksli bi kadına denk geldim alttan müdahale etti gereksiz yerei onun da etkisi olduğunu düşünüyorum. hayatımda hiç araba kullanmamama rağmen ilk direksiyon dersimde hocayı evine götürecek kadar hatasız araba kullanan ben sınavda o kadının gerginliği yüzünden gerildim. resmen şans işi. iyi birine denk gelirseniz sınavınız iyi geçiyor. bu pazar günü tekrar giricem sınava inşallah bu sefer geçerim şans dileyin kızlar.. :KK16:

konu ilgili başlığa taşınmıştır.

yazılı sınavdan 90 alarak geçtim direksiyon sınavına ilkkez girdiğimde 5 6 kez stop yaptım ve kaldım ki ben olsam bende bırakırdım gerçekten ama 2. kez sınava girdim dün.gayte güzel kullandım 1 kere stop yaptım ondada biri bana çarpıyordu heyecan yaptım sadece o yüzden öyle oldu.(bu bi hata olmamalı) en sona geldik park yapıcam çok geniş yanaştım hoca dedi ki tekrar git biraz daha beriden yanaş daha kolay girersin öyle yapıncada çok yakın yanaştım geri geri gelirken araçın camı dubaya değdi.komisyon hemen "anlaşılmıştır heralde gidebiliriz dedi". cam dubaya değdiği an dedi bunu ki düzeltebilirdimde park taptırmadı resmen bana. yani 2. kez tekrar kaldım arkadaslar :KK43:(

yazılı sınavdan 90 alarak geçtim direksiyon sınavına ilkkez girdiğimde 5 6 kez stop yaptım ve kaldım ki ben olsam bende bırakırdım gerçekten ama 2. kez sınava girdim dün.gayte güzel kullandım 1 kere stop yaptım ondada biri bana çarpıyordu heyecan yaptım sadece o yüzden öyle oldu.(bu bi hata olmamalı) en sona geldik park yapıcam çok geniş yanaştım hoca dedi ki tekrar git biraz daha beriden yanaş daha kolay girersin öyle yapıncada çok yakın yanaştım geri geri gelirken araçın camı dubaya değdi.komisyon hemen "anlaşılmıştır heralde gidebiliriz dedi". cam dubaya değdiği an dedi bunu ki düzeltebilirdimde park taptırmadı resmen bana. yani 2. kez tekrar kaldım arkadaslar :KK43:(

canınızı sıkmayın bir daha ki sefere geçersiniz inşallah

kaç hakkınız kaldı peki

bir de ilk defa kursun direksiyon derslerinde mi oturdunuz arabaya yoksa daha önceden hiç kullandınız mı :26:

bir de dubaya çarpınca kaza yaptı olarak değerlendirdikleri için bırakmışlardır:KK43:

Son düzenleme:
canınızı sıkmayın bir daha ki sefere geçersiniz inşallah

kaç hakkınız kaldı peki

bir de ilk defa kursun direksiyon derslerinde mi oturdunuz arabaya yoksa daha önceden hiç kullandınız mı :26:

bir de dubaya çarpınca kaza yaptı olarak değerlendirdikleri için bırakmışlardır:KK43:

daha önce hiç araç kullanmadım malesaf 2. kez girdim işte 2 hakkım daha kaldı toplam 4 kereymiş hepsinden kalırsam dosya yakmış oluyor muşum sonra en baştan mış. sebebini bilmiyorum ama çok kızdım:KK43:

X