- 20 Mart 2013
- 480
- 193
Selam bende c.tesi yazılıya girdim ve haftasonu ilk direksiyon dersimdi ama çok mutsuzum ve korkuyorum ben ilk defa trafiğe çıktım ve araba kullanmak hakkında pek bilgim yoktu hoca pek açıklama yapmadan sürüşe geçirdi bi yerde geri git dur tarzı bişeyler yaptırdı bana ne yapmam gerektiğini baştan söylemeyip yapmayınca neden yapmıyorsun dedi sinirlerim kalktı bide üstüne ikide bir sınav kağıdını çıkarıp bunu yaparsan kalırsın sunu yaparsan kalırsın deyip durdu sinirim fırladı bu benim ilk trafiğe çıkışım diyerek tepki gösterdim moralimi sıfıra indirdi dersten önce çok istekliydim bütün isteğimi öldürdü umutsuzum gecebilecekmiyim direksiyonu acaba
Öğretmek sanattır. Kimisi içindeki heyecanı öldürür kimi de heyecanına heyecan katar.. Bende ağustos ayındaki sınava giricem. Kurslar henüz başlamadı ama ben en çok direksiyondan korkuyorum. Yeteneksizmisim gibi geliyor ama bir sürü kişi kullaninca da ben miyim bir tek yeteneksiz diyorum. :) biraz panik ve aşırı heyecanlı bir insanım ben. Direksiyon sınavında kaybedersem bundan kaybederim. Bakalım hayırlısı :) Senin nasıl gidiyor direksiyon eğitimin ? Sınav ne zaman belli mi ?
Son düzenleme: