Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
cok isteyipte hirs yapmak lazim.araba kullanmak ilk basta hic kolay gelmiyo cok zor ve karisik gibi gorunuyo ama sonradan da cok buyuk bi zevk.benim esim cok sinirli zor bi insan.arabasida degerlidir.canina yapisiyodum her araba kullanabilecegim zamanlarda.pazar gunleri zorluyodum dur kalklari ogretsin bari diye.oyle oyle kullandigimi gore gore biraz daha esnetti.simdi kendi isyerine veya yakin semtlere gitmeme bile izin veriyo.pratikle olcak bi is bol bol dreksiyona oturmalisiniz.en ufak bi panik yada tereddut stop demek

bende her pazar kullanıyorum ama eşim zorlamayı seviyo rampaya götürüyo ve kalıyorum düz yolda sorun yok da geri gelince araba panik oluyorum :26: vites değiştirme direksiyon hakimiyetim iyi sadece rampada tekliyorum :KK55:

bende her pazar kullanıyorum ama eşim zorlamayı seviyo rampaya götürüyo ve kalıyorum düz yolda sorun yok da geri gelince araba panik oluyorum :26: vites değiştirme direksiyon hakimiyetim iyi sadece rampada tekliyorum :KK55:

rampada kalkis cok zordur bende ugrasmistim biraz.el freniyle kalkmak daha kolay oluyo rampada cok pratik yapmaya calis.arabada iyi olmak pratikluyo anca.bende dreksiyondan korkmuyorun.bu motor sinavini kaybederim diye oluyorum korkudan:KK43:

slmmmm
dersten geldim süperrr gecti :21::21::KK76: hoca sen bu işi biliyosun daha önce kullandın mı diye sordu :KK9::KK55:
galiba bu işide halledicm

Merhaba sürücü adayı arkadaşlarım:KK3:
Cumartesi sınava gireceğim, yazılı sınava:18: Hazırlandım baya ama korkuyorum:KK31:
Direksiyon derslerim haftada 2 gün, temmuzda haftada 3 e çıkacak. Baya yoğun oluyor benim dersler:KK8: Ama araba kullanırken çok keyif alıyorum:KK55:
İnşallah hazırlanan tüm arkadaşların sınavı güzel geçer. Çıkmış sorulara baktım dün, kolay ama şaşırtmaca olanlarda var dikkat etmek lazım:KK51:

kızlar nasıl geçti sınavınız ben fazla emin değilim geçeceğimden o kadar çalışmama rağmen:KK14:

Son düzenleme:
kızlar nasıl geçti sınavınız ben fazla emin değilim geçeceğimden o kadar çalışmama rağmen

Canım sınav çok kolaydı ya da bana öyle geldi ben rahat 90 üstü bekliyorum.. Çalışmıssan kesin yapman lazmdı nerede takıldın?

bence de kolaydı 20 dk da bitirdim ama bi kaç tane yanlışım cıkıyo moralim bozuldu :KK50: gerci her türlü gecerim de hiç yanlış cıkmaz diye düşünmüştüm:26::26:

Selam bende c.tesi yazılıya girdim ve haftasonu ilk direksiyon dersimdi ama çok mutsuzum ve korkuyorum ben ilk defa trafiğe çıktım ve araba kullanmak hakkında pek bilgim yoktu hoca pek açıklama yapmadan sürüşe geçirdi bi yerde geri git dur tarzı bişeyler yaptırdı bana ne yapmam gerektiğini baştan söylemeyip yapmayınca neden yapmıyorsun dedi sinirlerim kalktı bide üstüne ikide bir sınav kağıdını çıkarıp bunu yaparsan kalırsın sunu yaparsan kalırsın deyip durdu sinirim fırladı bu benim ilk trafiğe çıkışım diyerek tepki gösterdim moralimi sıfıra indirdi dersten önce çok istekliydim bütün isteğimi öldürdü umutsuzum gecebilecekmiyim direksiyonu acaba :KK43:

X