Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
Kızlar Hepinize Merhabaa:KK16::KK16:
Uzunca Bir süredir Giremiyorum. Ehliyet Alan arkadaşlarım Güle Güle Kullansın:KK34::KK34:
Bu Ehliyet Alma Gerçekten Uzunca Bİr süreç ve gerçekten Uğraş İstiyor.
Bende Ehliyetimi alırken baya bir vaktimi almıştı:KK55::KK55:
Benimde sınav tarihim ertelendi,vs derken 6 ay boyunca Bir sınava girememiştim:KK47::KK47:
Neyseki Öyle Böyle derken ehliyetimi alalı 2 Aya Yakın Oldu:13::13:
Almak İsteyen Herkes Çabucak alır inşallah:KK54::KK54:
Haberlerde filan duyuyorum Zorlaştırıyolar artık:KK19::KK19: Elinizi Çabuk tutunn:KK54::KK54:
Bolo Boll Çıkmış sorulara Çalışın. Hep aynı sorular Çıkıyorr:KK55::KK55:
Yardıma İhtiyacı olan olursa yazsınn. Mutlaka Birimiz Yardımcı Oluruzz:KK53::KK54::KK54::KK54:

Kızlar Hepinize Merhabaa:KK16::KK16:
Uzunca Bir süredir Giremiyorum. Ehliyet Alan arkadaşlarım Güle Güle Kullansın:KK34::KK34:
Bu Ehliyet Alma Gerçekten Uzunca Bİr süreç ve gerçekten Uğraş İstiyor.
Bende Ehliyetimi alırken baya bir vaktimi almıştı:KK55::KK55:
Benimde sınav tarihim ertelendi,vs derken 6 ay boyunca Bir sınava girememiştim:KK47::KK47:
Neyseki Öyle Böyle derken ehliyetimi alalı 2 Aya Yakın Oldu:13::13:
Almak İsteyen Herkes Çabucak alır inşallah:KK54::KK54:
Haberlerde filan duyuyorum Zorlaştırıyolar artık:KK19::KK19: Elinizi Çabuk tutunn:KK54::KK54:
Bolo Boll Çıkmış sorulara Çalışın. Hep aynı sorular Çıkıyorr:KK55::KK55:
Yardıma İhtiyacı olan olursa yazsınn. Mutlaka Birimiz Yardımcı Oluruzz:KK53::KK54::KK54::KK54:

ben hala belge toplama ya calışıyorum :KK31:
ama inş. azmedip alıcam cook istiyorum
sende arada uğra topiğini yalnız bırakma sorularım mutlaka olacak :KK17:
ilk sorumla başlıyorum :KK1:
sen kullanmaya başladın mı nasıl bayağı alıştın mı :26:
ben direksiyondan cok korkuyorum :18:
sence en zoru hangisi :44:

gözlerimm bozuk cıktıııı :KK43::KK43: %40 görmüyomuşum :KK5: gözlüksüz araba kullanamazsın dedi :KK31:

Canım Çok Geçmiş OLsunn. Üzme Kendinii:KK16::KK16:
Hem Gözlük kullanmak bir yandan iyi birşey. Sonuçta Her türlü ehliyetini Alabilirsinn :KK55::KK55: Üzme kendinii:KK55::KK55:

Ben Araba Kullanıyorum. Arada sırada:KK55: Eşimden elime değerseee:KK9::KK9:
İlk başlarda bende çok korkuyodum ama zaman geçtikçe korkum da geçti.

İnş en kısa zamanda sende alırsınn:KK76::KK76:

kursa kayıt oldum sonunda :KK55:
ve bugün kocamla ilk deneme sürüşü gerceklştirdim :KK14: olmuyo yapamadım
o debriyaj denen zıkkımı ayarlayamıyorum :KK14: cok umutsuzluğa kapıldım ben ehliyetimi alamıcam galiba :26:
nerdeyse kaza yapıyodum :KK43:
herkes mi ilk seferde böyle yoksa bi salak ben mi cıktım :KK14:

kursa kayıt oldum sonunda :KK55:
ve bugün kocamla ilk deneme sürüşü gerceklştirdim :KK14: olmuyo yapamadım
o debriyaj denen zıkkımı ayarlayamıyorum :KK14: cok umutsuzluğa kapıldım ben ehliyetimi alamıcam galiba :26:
nerdeyse kaza yapıyodum :KK43:
herkes mi ilk seferde böyle yoksa bi salak ben mi cıktım :KK14:

Canım Emin Ol ilk bende öyleydim. Çünkü Hayatında İlk defa sürüyosun.:KK54::KK54:
Haliyle Yabancılık çekiyosun,Yapamıyosun. Zamanla Geçecektir. Merak etme. Kendine Güven:KK16::KK16:

dersler baslamış ama ben gidemiyorum bebeğim saolsun :emir_bebek:
evde cd ye calışıyorum :KK6: cok da zor gelmedi inş. kolayca atlatırım :18:

Uzun zamandirr giremedim kizlar sonucumu aciklayamadim oyuzden.sinava girdin ve motordan kaldim:KK43:(trafik ve ilk yardimdan 80 almisim ama motor 60 la birakti beni:KK43:haziranda tekrar giricem.umarim bu sefer veririm:KK43:(

Selaam kzlar bende bugun yazıldım sonunda aslında kendıme sınır oldum yazın sıcagına kaldm yaa ıskence gıbı :S dreksıyon temmuzda olcakms acaba yapabılecekmıyım merak edıyorum :KK43:(

kizlarr mrb.sinav yaklastii naptiniz.ben hala baslayamadim calismaya bu son sansim kazanamazsam yandim:KK43:cok zor motora calisasim hic gelmiyo.kolay yolla motoru yutma yolu lazim bana nadi calisilir bu motor kizlar yaa:KK43:(

kizlarr mrb.sinav yaklastii naptiniz.ben hala baslayamadim calismaya bu son sansim kazanamazsam yandim:KK43:cok zor motora calisasim hic gelmiyo.kolay yolla motoru yutma yolu lazim bana nadi calisilir bu motor kizlar yaa:KK43:(

ben nerdeyse 1 bucuk aydır ara ara calışıyorum oğlum küçük olduğu için zor oluyo :KK31:
motor kolay geldi bana tarfikte biraz takılıyorum :26:
inş. geceriz

trafik kolay aslinda gunumuzde yollarda karsilastigimiz seyler oldugu icin hemen akilda kaliyo ama motoru ben konulari acip ezberleyipmi calissam yoksa cikmis sorulari cozerekmi calissam bilemiyorum cok zor amaaannn:KK43:hamileyim hic calismak istemiyorum.bidaki sinavda dogumuma gelir son sansim bu gibi:KK43::KK50:

trafik kolay aslinda gunumuzde yollarda karsilastigimiz seyler oldugu icin hemen akilda kaliyo ama motoru ben konulari acip ezberleyipmi calissam yoksa cikmis sorulari cozerekmi calissam bilemiyorum cok zor amaaannn:KK43:hamileyim hic calismak istemiyorum.bidaki sinavda dogumuma gelir son sansim bu gibi:KK43:

bence kitaptan ezber yap arkasından test çöz ben kitabı bitirdim cıkmış soruların testlerini çözüyorum
sınav yerleri de belli olmuş bu arada :KK34::18:

ya inttede hep cikmis sorulari yutun hep ayni cikiyo diyolar ama pek varktimde kalmadi nasi ezber yaparim kitaptan bilemiyorum.ewet sinav yerim msjla geldi cok korkuyorum ya:KK43:

X