Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
ya kızlar direksiyon sınavında neler yaptınız anlatın biraz. 7 nisanda sınavım var. çok geriliyom ya. kalkışlarda, kavşaklara dönerken çok zorlanıyom. deneyimliler yardım edein

ya kızlar direksiyon sınavında neler yaptınız anlatın biraz. 7 nisanda sınavım var. çok geriliyom ya. kalkışlarda, kavşaklara dönerken çok zorlanıyom. deneyimliler yardım edein

Öncelikle sakin ol . Heyecan kaybettirir sadece .
Kendinden emin bin arabaya . Stres yapma .
Öncelikle koltuk, ayna ayarı yap. Ehliyet kemerini tak mutlaka.
Bunlar basit şeyler görünüyor ama gözetmenler dikkat ediyor.

Sinyalleri unutma. Kalkarken , dönerken, dururken vs .
Gözünü yoldan ayırma sakın . Direksiyona hakim ol .
Vites değiştirirken vitese bakma. Hep gözün yolda olsun .

Kavşaklara hızlı girme . Dönerken zorlanırsın yoksa. Hızını azaltmaya başla kavşağa yaklaştığın an.
Panik yapma dönerken ve de ani fren yapma . Hafif dokun , hızın yavaş olunca durur zaten .

Alırsın sen de ehliyetini hayırlısıyla inşallah. :KK34:

Öncelikle sakin ol . Heyecan kaybettirir sadece .
Kendinden emin bin arabaya . Stres yapma .
Öncelikle koltuk, ayna ayarı yap. Ehliyet kemerini tak mutlaka.
Bunlar basit şeyler görünüyor ama gözetmenler dikkat ediyor.

Sinyalleri unutma. Kalkarken , dönerken, dururken vs .
Gözünü yoldan ayırma sakın . Direksiyona hakim ol .
Vites değiştirirken vitese bakma. Hep gözün yolda olsun .

Kavşaklara hızlı girme . Dönerken zorlanırsın yoksa. Hızını azaltmaya başla kavşağa yaklaştığın an.
Panik yapma dönerken ve de ani fren yapma . Hafif dokun , hızın yavaş olunca durur zaten .

Alırsın sen de ehliyetini hayırlısıyla inşallah. :KK34:
ben sormadım ama yine de tşk ederim :KK34: işime yarayacak :KK55:

Kizlar gunaydinn.yaa bana yardim edin nolur kazanan arkadaslar ben direksiyondan degil sinavlardan korkuyorum.motor cokkk gicik hicbisey anlamiyorum ben nasi kazanicam.13 sinav gunu trafik hadi oluyo ama motor yuzunden ilk yardima bile bakamadim henuz.bana kisa yoldan kazanma taktigi verin nolur kazanmam lazim benim sinavi ama cok az gunum kaldi nasi calismaliyim:KK43::-)5:

Kizlar gunaydinn.yaa bana yardim edin nolur kazanan arkadaslar ben direksiyondan degil sinavlardan korkuyorum.motor cokkk gicik hicbisey anlamiyorum ben nasi kazanicam.13 sinav gunu trafik hadi oluyo ama motor yuzunden ilk yardima bile bakamadim henuz.bana kisa yoldan kazanma taktigi verin nolur kazanmam lazim benim sinavi ama cok az gunum kaldi nasi calismaliyim:KK43::-)5:

Çıkmış soruları çöz canım .
Çözdükçe sen de fark edeceksin ki sorular hep birbirine benziyor.
Bir süre sonra zaten soruları okumadan cevabı bulacak seviyeye geliyorsun . :KK34:

bende aksine direksiyondan korkuyorum :18::18:
heyecan fena
sırf bu yüzden hala başvurmadım bekliyorm salak gibi sanki bekleyince getirip elime verecekler :KK31:

Direksiyondaki heyecan kullana kullana gecer diye dusunuyorum.benimde onceden direksiyonda heyecanim cok fazlaydi istedigim performansi gosteremiyordum ama kullana kullana gecti simdi rahatim.hocalarla nasi olur bilmiyorum ama dirrksiyon dersine bile girmedim henuz

kızlar çok şükür geçti, çok zor bi sınavdı, kavga çıktı herkes gerildi, hiç kalamyacak kişileri bıraktılar. ben o kadar hata yaptım ama geçirmişler. ehliyete giden bütün arkadaşalara başarı diliyorum. herkes geçsin ya...

canım sınava girene kadar sürekli test çöz.bende motoru yapamam diyordum ama bir ay sürekli tst çözdüm ve sınavlarada yüksek puan aldım. en çok korktuğum direksiyondu ki öyle oldu çok hata yapatım ama geçtim. sana atvsiyem bol bol test çöz. kazanmanın yolu bu.teorik sınav çok kolay merak etme.

canım sınava girene kadar sürekli test çöz.bende motoru yapamam diyordum ama bir ay sürekli tst çözdüm ve sınavlarada yüksek puan aldım. en çok korktuğum direksiyondu ki öyle oldu çok hata yapatım ama geçtim. sana atvsiyem bol bol test çöz. kazanmanın yolu bu.teorik sınav çok kolay merak etme.

hata derken mesela neler yaptın :26:
yani ne yapmamak gerekiyo :44:

hata derken mesela neler yaptın :26:
yani ne yapmamak gerekiyo :44:

direksiyon sınavı için söylediklerim. heyacan olmayacak. ben ilk başta el frenini indirmeyi unuttum düşün yani yaptığım hatayı, iki kere istop ettridim vb .sakin olmak en önemlisi

Kizlaaarrr deliricemmm.yarin sabah sinavim var ve 3undende yanlislarim daha fazla cikiyo.sinir oldum cildiricam napicam ben.birinden anladim ama 3undende kalirsam kafayi yerimmmm:KK43::KK43::KK43:

kızlar bende hazıranda gırıcem sınava. cıkmıs sorulardanmı cıkıyor sınavda? sadece cıkmıs sorulara calıssam gecermıyım? kıtap yuzune bakmadan

kızlar bende hazıranda gırıcem sınava. cıkmıs sorulardanmı cıkıyor sınavda? sadece cıkmıs sorulara calıssam gecermıyım? kıtap yuzune bakmadan

bende bu hafta kursa kayıt olmayı düşünüyorum
yani hazirandaki sınavamı giricm :44:
sen ne zmn kayıt olmuştun:26:

Bende 13 nisanda sınava girdim, çalışırsanız sorular zor gelmeyecektir tabi benim gibi heyecanlanıp soruları yanlış okumazsanız en korktuğum ders motordu sanırım yüksek puanla motoru geçiyorum, yani inşallah henüz belli diğil dua edin arkadaşlar.
Girecek olanlara bol bol test çözmelerini, motor ders videoları var onları dinlemelerini tavsiye edecem.

Son düzenleme:
bende bu hafta kursa kayıt olmayı düşünüyorum
yani hazirandaki sınavamı giricm :44:
sen ne zmn kayıt olmuştun:26:

evet cnm 29 hazirandaki sınava giriyorsun ben de aynı tarihte giricem....

aslında mart dönemi kayıt oldun 13 nisan sınavına giricektim,kurstaki bi aptal(özür ama öyle) benim sınav giriş belgeme eşimin fotosunu yapıştırmış,o gerzeğin yüzünden giremedim sınava! onların hatasının bedeli 2,5 ay ileri gitti sınav tarihim ve tabi otomatikman 28 nisandaki direksiyon sınavına da giremiyorum :KK43: bana yapılmaz ki bu çok çalıştım ve nisan sınavı çok kolaydı.bakalım haziranda bizi neler bekliyor :KK17:

evet cnm 29 hazirandaki sınava giriyorsun ben de aynı tarihte giricem....

aslında mart dönemi kayıt oldun 13 nisan sınavına giricektim,kurstaki bi aptal(özür ama öyle) benim sınav giriş belgeme eşimin fotosunu yapıştırmış,o gerzeğin yüzünden giremedim sınava! onların hatasının bedeli 2,5 ay ileri gitti sınav tarihim ve tabi otomatikman 28 nisandaki direksiyon sınavına da giremiyorum :KK43: bana yapılmaz ki bu çok çalıştım ve nisan sınavı çok kolaydı.bakalım haziranda bizi neler bekliyor :KK17:

bayagı hazırlanmişsın sen anlasılan inş. geceriz
gec olsun güç olmasın :KK34:

X