ehliyet

as_wa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
60
0
36
Ankara
yeni ehliyet alacaklar var mi bende almak istiyorum evde test cozuyorum ccok korkkuyorum cok mu zor yardimci olurmusunuz kac ayda aliniyor sinav nasil geciyor .... yardimci olurmrusunuz lutfen yazilmayi dusunuyorum haziran sinavina girmek istiyorum

zaten sınava girerken kitap veriyorlar cd veriyorlar onları çalışman yeterli birde netten geçmiş yıl sınav soru v e cevaplarına bakabilirsin genelde aynı tarz oluyor zaten

hiç dert etme sorular çok kolay 70le geçiyosun yazılıdan sonra direksiyona hak kazanıyorsun.geçersin

cok tesekurler peki direksyon nasil park falan nasil oluyor siz kac ayda aldiniz

sinav motor trafik ilk yardim ayri puanlamami yoksa hepsi ayni mi

cok tesekurler peki direksyon nasil park falan nasil oluyor siz kac ayda aldiniz

sinav motor trafik ilk yardim ayri puanlamami yoksa hepsi ayni mi

Ben bu cumartesi direksiyon sınavına giriyorum arkadaşım.

Yazılı sınavda toplu değerlendirme yapılıyo. 70 altı kalıyo. Ben 82 aldım korkulacak bi'sınav değil

Direksiyon sınavında da aracı stop ettirmeden kaldırma, sinyal kullanımı, direksiyon hakimiyeti, vites değiştirme ve iki duba arasına geri geri park etme var. Sınavdan sonra yine yazarım

cok tesekur ederim yardimlarin icin son gelismeleri bekliyorum
peki kac saat araba surdun ??

cok tesekur ederim yardimlarin icin son gelismeleri bekliyorum
peki kac saat araba surdun ??

Benim kursum tam 12 ders veriyodu her ders yarım saat.
Direksiyon sınavında da yarım saat sürüyo o süreyi doldurana kadar indirmiyolar arabadan.
U dönüşü, ada etrafı dönme, sinyaller, vites değiştirme, işaret (levha) bilgisi, düz bir şekilde geri geri gitme ve geri geri iki duba arasına park istediler.
Ben geçtim bu arada sınavı malesef komisyonum biraz gıcık bi'tipti arkada oturan değil de yanımda oturan panik yaptırıyo sürekli vites değiştirmeyi bakalım unutuyo muyum diyeHatta alttan müdahale edip stop ettirdiler hepimize bakalım tekrar çalıştırıp kaldırabiliyo muyuz arabayı diye

Sınav gıcık biraz heycandan el frenini indirmeyi unutan mı dersin, vitesi bire takmadan çalıştıranı mı, aracı geri kaydıranı mı

Ama yarım saat hemen geçiyo merak etme:)

rahatladim vallah bana daha cok var hazirandaki sinva girecem insallah guzel gecer simdilik test cozuyorum su gibi ezberledim
cok guzel anlatin cok tesekur ederim

rahatladim vallah bana daha cok var hazirandaki sinva girecem insallah guzel gecer simdilik test cozuyorum su gibi ezberledim
cok guzel anlatin cok tesekur ederim

Yazılı sınav en basiti internetten geçmiş sınav sorularını çıktı al her sene çevirip çevirip aynı soruları soruyolarBen 82 almıştım sınavdan oda dikkatsizliğimden soruların yarısı diğer şıkların saçmalığı yüzünden doğru cevabın ben burdayım diye bağırmasıyla yapabileceğin sorular.

Rica ederim aklına bi'şey takılırsa yine yardımcı olabilirim kolay gelsin şimdiden:)

bende oyle yapiyorum zaten cikmis sorulari cozuyorum su gibi ezeberledim artik cok kolaymis
eger birsey olursa sorarim ama hersey acik
cok tesekurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…