ehliyet sorunu

Araba yüzünden bu kadar gerilen ve kendini yetersiz gören hemcinslerime çok kızıyorum çünkü üzülüyorum. Siz kaç tane çocuk doğurmuş, muhteşem yetenekleri olan bir canlısınız insanın ürettiği gaz fren debriyajdan oluşan basınca duran ayağını azıcık debriyajdan çekmeye başlayınca giden bir araca mı hükmedemiyorsunuz?

Bunlar anne karnından öğrenilecek şeyler değil, her şey pratik işi. Ben de 2 yıl önce sınavın çok zorlaştığı zamanlarda ehliyetimi aldım, edindiğim tecrübe şu ki hocanız dışında da araç kullanmanız lazım. Birilerinden yardım isteyin.

Araba yüzünden bu kadar gerilen ve kendini yetersiz gören hemcinslerime çok kızıyorum çünkü üzülüyorum. Siz kaç tane çocuk doğurmuş, muhteşem yetenekleri olan bir canlısınız insanın ürettiği gaz fren debriyajdan oluşan basınca duran ayağını azıcık debriyajdan çekmeye başlayınca giden bir araca mı hükmedemiyorsunuz?

Bunlar anne karnından öğrenilecek şeyler değil, her şey pratik işi. Ben de 2 yıl önce sınavın çok zorlaştığı zamanlarda ehliyetimi aldım, edindiğim tecrübe şu ki hocanız dışında da araç kullanmanız lazım. Birilerinden yardım isteyin.
:KK9::KK9:En Büyük KKEn Büyük KKsüpersiniz..
Hayranım istanbul trafiğinde araba kullanan bayanlara. Onca özel derslere ve otomatik vites arabaya rağmen trafiğe tek çıkamamak öyle canımı sıkıyor ki:kızgın::kızgın:
Şu sağımdan geçen arabalara ve motorsikletlilere, daha sarı ışıkta kornaya basanlara alışamadım. Onlar yüzünden araba kullanmaya korkuyorum.

bir saat önce ehliyet almak için başvurumu yaptım ve geçici belgemi aldım... muhteşem bir şey...
iki hafta önce sınava girdim.. ne kadar gergin ve stresliydim anlatamam... üç hocam oldu iki tanesinin başının etini yedim galiba... Allah razı olsun gerçekten hepsi çok yardımcı oldular.
ama sonunda başardım. hem de ilk seferinde. ki bu benim için imkansız gibiydi hem babam hem abim ancak üçüncü kerede almışlardı. lanet gen pesimde diye söylenirken sen bu geni yen hocam çocuklarına miras kalmasın demişti...
alabildiğiniz kadar ders alın ben 22 saat ders almıştım toplamda. park konusunda video da izlemiştim ve iyi bir komisyon da denk geldi çok şükür geçtim...
darısı sizin başımıza... eninde sonunda olacak diye düşünün. hocanızla iyi bir iletişim kurun, korkularınızdan bahsedin. sizi çok iyi anlıyorum. oturup ağladığımı biliyorum. ne kadar zorsa başarınca da o kadar mutlu olacaksın... başarılar dilerim..

yazılı sınavı geçemedımkı dıreksıyon sınavına gırsem :KK53:nasıl aldın 96 yı 1 soruyla kaldım.:mad:ıkıncı sınava cıdden çalışcam.bırde kaçıncı gununuz.ben 6 derste anca anca iş çıkışı ve oruçlu zor oluyor gercekten.her gunum çok streslı gectı bır gun farklı bır hoca geldı sınırden ağlıyacaktım ıkısı farklı seyler soyluyordu bağırdım en sonunda neysekı yıne kendı hocam geldı.çok babacandı.bır ay var sınavlarıma o bır ay boyunca her fırstta ben alıyorum arabamızı.bırde kafanda toparla hoca ne dıyorsa onu yap zamanla oturuyor.şimdi ezber gıbı gelıyor kullandıkça aaaaaa doğruya dıyosun..panık yapma kesınlıkle panık herseyı alıp goturuyor.sakın olman gerekıyor.hocanın tutumuda onemlı tabı.arabayı bıraz sana bırakmalı.bence hocanız korkak ayağının altında fren ve debraj olmasında rağmen.
Son 5 yılın sorularına bak bolca ben hep onlara çalışarak 100 aldım :D

Hisleriniz böyleyken o ehliyeti alamazsınız zaten. Ola ki aldınız, arabayı aktif kullanamazsınız, üzgünüm.

Back
X