Lütfen kendinizi kötü hissetmeyin, siz yeteneksiz değilsiniz size öyle hissettiriyorlar. Hoca çok önemlidir, normal okulda bile bu böyledir. En kötü dersi sevmeni de hoca sağlar nefret etmeni de. 60 yaşında ehliyet alan kadınlar var, sen niye yapamayasın. Araba kullanmak o kadar basit bişey ki, kullanmaya başladığında şaşıracaksın. Biliyorum şimdi çok uzak geliyor. Ben de kursa yazıldığımda felaket bir hocam vardı. Panik atak, heyecanlı, hiperaktif bir adam. Hiç mutlu değildim, hata yapmama müsade etmiyordu dediğiniz gibi kendi yönlendiriyormuş. İkinci gün dedim ben bu işi çözdüm eşimin arabasını aldım kursa gidicem çalıştırmamla karşı duvara toslamam bir oldu. Eşime anlattım o gün derse eşimle gittik, arkadan videoya çektik sonra gidip müdürle görüştük videoyu izlettik. Meğerse herkes şikayetçiymiş diğer hocanın öğrencileri dolduğu için kimi bu adama verirsek kardır mantığıyla geleni veriyorlarmış. Bu adam da diğer hocanın gölgesi altında ezilmemek için, kendini kanıtlamak için hemen sen oldun, aferin falan ayağına kendi kullanıyor arabayı. Hemen hocam değişti, bir hafta fazladan ders verdiler ve hocam değiştiğinde daha çok anladım öbür adamın nasıl olduğunu. Hiç özel ders almama gerek kalmadı, şimdi aktif araç kullanıyorum üstelik ehliyeti alır almaz başladım. Uzun oldu ama lütfen hocanızı değiştirin, görüşün kursla.