- Konu Sahibi honeysuckle
Bu arada benim iki teyzem de 50 yaşından sonra araba kullandı ikisi de güzel kullanır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınav yapan hocaların çok sert olduğunu soyluyolarMerhaba ben de Manuel arabada çok zorlanmıştım hatta eşim Manuel almam konusunda ısrarcı olduğu için ona çok söylendiğimi hatırlıyorum. Yaşınıza takılmayın ben de geç aldım ehliyetimi ama özel ders alarak girdim sınava. Bu arada sınavda eğer ciddi bir hatanız olmayıp ufak tefek hata yaparsanız sınavı yapan hocalara zaten Manuel araç kullanmayacağınızı otomatik araç kullanacağınızı söyleyin etkili olur. Ben de işe yaramıştı.
hayır abla sert falan değiller onlar zaten mebten gelen öğretmenler bildiğimiz öğretmen yani... onlar sadece sınav esnasında sana soru soruyor bilgini ve heyecanını ölçüyor. benim ablam bizzat kendisi direksiyon hocası. bir kere ders verdi bana kendimi gerizekalı, aptal hissetmeme yol açmıştı. dalga geçer sen bunu yapamazsın derdi. sonra indim arabadan ben seni istemiyorum dedim. başka bir hocayla çalışmaya devam ettim. hocam o kadar sakinleştirdi ki beni kendime güvenim ve cesaretim geri geldiSınav yapan hocaların çok sert olduğunu soyluyolar
Bana iyi olanları denk geldi sanırımSınav yapan hocaların çok sert olduğunu soyluyolar
Benim aracımda otomatik ama sormadan manüel girmislerBana iyi olanları denk geldi sanırımbir de ben de öğretmenim sınav sırasında sohbet ettik meslektaş olunca. Ama sınav bitiminde hocam siz Manuel kullanmayın diye de eklediler
. Tavsiyelerini dinliyorum arabam otomatik.
Ben de konuyla ilgili birsey sorayim, eger otomatik vitesli araba icin kursa kaydolabiliyorsak sinavda da otomatik vitesli arac mi kullaniyoruz acaba? İnternetten ogrenmeye calistim ama ehliyetler manuel yada otomatik olarak ayrilmiyormus, farkli bir tip yokmus sanirim. E nasil olacak anlayamadim.
Canım bazı ehliyet hocaları çok saçma sapan tipler oluyor hiç takma onları hocanı değiştir direkMerhaba arkadaşlar
Belki sizde kızım gibi çok takıyorsun diyeceksiniz ama
Yaş 46 yeni fırsat doğdu gidip ehliyet alayım dedim kurs bana sormadan manüel giriş yapmış pandemi falan derken yazılı sınavı bi şekilde kazandım
Bu arada hiç araç bilgim yok direksiyon görmüşlüğüm var o kadar
Dersler başladı 4 gündür ders alıyorum dün tutulsun resmen bildiğimize unuttum iki gündür iyi gidiyordu kurstakilerim çoğu ya araç kullanmış ya sınava girmiş olmamış acemi değiller dün hoca bayağı moralimi bozdu resmen salak hissettim alamayacağım diye düşünmeye başladım bu normal mi yoksa bendemi sıkıntı var bilmiyorum gerçekten alamayacakmiyim
Dediğimi hemen yap diyorda ben daha ayaklarımı alistirmadimki dur diyince hemen dur diyo beğenmiyor kızıyor kızınca bildiğimi unutuyorum modum düşüyor dün diyo ki malın birine ders verdim sinyali öğrenemedi siz en azından bunu biliyosunuz